Mamici din Arad...???(58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Flavia, sigur ca o trec! Numa sa-mi dea Alina.a datele si le trec. O stiu pe tipa cu gemeni in burtica. E in blocul 1 (eu stau in bl 3).

Ioana, piticii tai chiar ca seamana, grasuti, papaciosi si harnicuti!

Clau, greturile astea sunt cu ochisori, nu? Hai recunoaste!

Maria, tinem pumnii! Nastere usoara! Chiar sunt curioasa care sunt conditiile la Bega, sa ne povestesti!

Alinutza, spor la gasit job!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

LA MULTI ANI!

Intru sa va salut si sa va doresc sanatate si numai bine.

Vreau sa fac un anunt:

Caut bona 6 ore/zi de la 9-15, 5 zile/sapt. din luna noiembrie 2007. Este prima bona la noi in casa. As dori bona cu recomandari, rabdatoare si serioasa, cu experienta.

Poate nu prezinta interes ce scriu io aici dar sincer...nu stiu cum sa gasesc bona serioasa in Arad-ul asta. Daca aveti idei, va ascult
Este primul anunt pe care-l dau. Cat se platesc bonele? Care e procedura?

Va multumesc
pup

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Am pus pozele pe public...sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Maria_rubi iti tin pumnii!Sa ai o nastere rapida si usoara si sa fie totul ok!

Gabi cam 7 kg are gombotzul mic....nu l-am mai cantarit de ceva vreme, asteptam cantarul oficial de la 4 luni....

Ma striga piticul mare....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anichka spune:

Buna! eu am cam lipsit de pe forum pentru o vreme pentru ca am fost plecati din localitate. 'Am petrecut' alaturi de familie Revelionul cu viroza asta care circula acum ,dar ne-am revenit.

Nicoleta sper sa-si revina repede Melania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana 7 kilooooooooogrameee???? asa cum zicea si Miha : la sumo cu ei .Pe langa asta sunt niste frumusei amandoi si seamana intre bine intre ei .De ce zieai ca e mai brunetel Nicolas ?
Flavia are o sora Oana , Alina si mama lor e profa de matematica.
Gabi te vred si eu ca a ramas impresionat Cipri de tiramisu.
Diana scuze, dar sincera sa fiu m-am uitat pe verticala la poze si desi am remarcat un "maimutic" cu ochelari nu mi-am dat seama ca e Timeea.
Maria faci ce faci si nasti in 14 , oricum nastere usoara iti doresc !
Clauuuuuu ?
Maggda????
Claudia ?

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Carmen, mama lor mi-a fost diriginta si mi-a placut de ea. E o femeie exigenta, dar de la care am invatat multe, chiar daca atunci nu am constientizat mare lucru. Eu stiam ca ei sunt plecati in State. S-au intors in tara? Cu Oana si dira am fost in multe tabere. Ohh, ce vremuri. Anul asta avem intalnirea de 10 ani. Nu am mai vazut-o pe dira de mult.

Ioana, waw, frumos. Si sunt dulci rau de tot amandoi copilasii tai.

Alinutza spor la gasit loc de munca.

Maria, nastere usoara. Mai ai putin.

Diana, da sta in blocul 1. O sa le fie greu, da isi doresc copilasii.

Voi le dati fier la copii. Daca da cat?

Veronica, nu te pot ajuta cu raspunsuri ca nu stiu.

Magda pe unde umblii?

Mami de Bogdan cel nazdravan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia sunt plecati in State dar au venit in vacanta .E o tipa dura fosta ta diriginta , asta inspira si figura ei dar e de treaba.
Alinutza13 e o scumpica Fabiana iar voi in zapada sunteti de invidiat
Veronica nu stiu pe nimeni cara are acasa pt copil asa ceva si nici pe cineva doritor, imi pare rau.

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Alinutza, ce scumpa-i Fabiana!

Flavia, eu nu-i dau fier Adelinei ca dupa rezultatul hemogramei a zis dr.Marienut sa nu-i dau, poate la 6 luni, imi zice ea.

Veronica, si eu caut bona pentru o prietena (pt. fetita) ca in aprilie se termina CIC-ul. Pretul...nu mai stiu...depinde si ce vrei sa-ti faca, sa stea doar cu Stefan sau sa-i faca si mancare, menaj... Femeia care a stat cu Dragos are grija de-o fetita de 1 an si mai face si menajul si primeste 3.500.000 lei, sta 6 ore pe zi.

Ioana, wow...7 kg?

Maria, nastere usoara si un bb sanatos si cuminte!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Maria, crema mascarpoe iei de la orice supermarket, la raionul de lactate.
Alinutza13imi pare rau ca ai ramas fara job.Iti urez multa bafta sa iti gasesti cat mai repede de lucru.
Flaviaam dedus ca diriginta ta a fost Cheta. cand ai zis ca e profa de mate, mi-a picat fisa de unde o stiu pe nasa Melaniei.Sau pe sora-sa? Din liceu. Cred ca pe ea totusi. daca nu ma insel era cu 2 ani mai mare , deci trebuie sa aiba 32-33 ani. iIr Cheta a fost profa de mate si a lui Cipri deci ai facut liceul la Goldis
Carmen , tot am vrut sa te intreb ce sutien ti-ai luat la rochia de seara.
Alina m, Tudor aseara a adormit abia la 23, de la 21.30 in pat. In seara asta a adormit la 22.20. Progresam
Ioana 7 kg zici?!woaw! a luat-o pa Ioana care are 6.900

Poze

Mergi la inceput