Mamici din Arad...???(58)
Raspunsuri - Pagina 5
alinamoro spune:
Salutare!
Ce timp fain a fost azi si nu am putut iesi afara ca am uitat caruciorul in masina si Calin a fost plecat din Arad, ce ciuda mi-a fost.
Ma si simt cam nasol ca mi-a venit CM azi si imi vine foarte abundent, trebuie sa merg la dr., inainte de sarcina era ok.
Gabi, am salvat reteta si o sa fac si asa.
Dragos s-a trezit bine azi dimineata ca a auzit telefonul sunand(alarma) tinand cont ca s-a culcat la 23,45, nu a avut somn, il pusesem de la 22,30 in pat.
Ioana, Carmen, vi se pare gretos siropul? Nu l-am gustat, dar prietena mea a zis ca are gust bun de zahar ars, nu se simte gustul de ceapa.
Carmen, ce fetita iubareata ai! Zici ca doar cand e bolnavioara te iubeste asa?
Ioana, ce fain se joaca fratiorii si ce grasunel e Nicolas, imi vine sa-l musc de picioruse!
Miha, si eu zic ca mai bine trimiti copii in vacanta la munte. Unde si cu cine ii trimiti?
Flavia, sanatate in continuare!
Clau, greata iar...esti sigura ca nu-i nimic...ceva nu-i in regula...???
alina.a, vrei gemeni? Ce "curajoasa" esti!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
gabitzica spune:
Diana e mortala Timeea cu ochelarii aia!
Carmen , Mela e tot mai frumoasa. Pe ambaljul de savioardi e retea cu 2 oua. Am facut si asa. Nu vi-am zis. cu tiramisu l-am cucerit pe barbatu-meu
Ioana, sunt superbi printisorii tai. ca grasunel e Nicolas. cate kg are?
Poze
X-ray spune:
diana trebuie sa participi la concursul de pe DC! e bestiala!(m-au inebunit astia la spital cu angajarea....de o saptamana ma poarta in fiecare zi pt cate o prostie la care stau cel putin 3 ore)
ioana si flacaii tai sunt extraordinari!
dar nu renunt la ideea cu gemenii,poate la a doua sarcina....sotul cand ma aude il trec frigurile...el e genul care se gandeste prea mult la viitor.ceva de genul 3 copii= 3 apartamente,e masini,3 nunti de organizat....cine stie ce va fi pana atunci.ii tot spun ca noi sa fim sanatosi! oricum cineva trebuie sa fie cu capul pe umeri in familie,nu?
flavia m-am uitat peste albumul tau si am desc0perit ca avem ceva in comun si eu am facut nunta tot la astoria sus,asa-i?defapt mai avem ceva in comun poate primesc in iulie si eu un ingerash ca al tau ca doar merg la acelasi doctor.....
alina 11+
Somleac spune:
Na, acuma am venit si eu de la lucru. Se pare ca de acum tot asa va fi, cel putin 3 zile / saptamana. Piticu s-a comportat super. Pe la 25 de ani il pensionez
Mai nu e asa rau siropul ala. Eu le pun in ceai si nici nu se simte ca e dulce.
Flaviamulta sanatate, cum te-ai descurcat cu alaptatul?
Carmen ce mortala e micuta ta. Numai in caz de boala pupici?
Dianaam vazut-o pe Timi la cirese. E bestiala poza aia.
Ioanafrumosi foc barbatei tai. Nicolas va putea sa mearga cu Matia la sumo.
Alina cu taticul lor, in ceva excursie in Slovacia, cred. Excursia e de 5 szile si costa 170 euro.
Am zburat cu copila la balet.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
flavia ramona spune:
Alina.a la Astoria sus am avut nunta in 14 aug 2004. Tu te angajezi acum? Pai are rost? Sau cum e? La care spital?
Clau, cum zice si Ioana, sigur nu e cu ochisori?
Multumesc de urarile de sanatate. Ma simt mai bine azi.
Carmen, am facut si febra, dar de alaptat am alaptat si culmea, parca am avut mai mult lapte ca de obicei. De luat am luat doar paracetamol si am baut mult ceai cu lamaie. Am avut noroc ca am transpirat f mult, am schimbat cateva randuri de haine, asa a iesit mai repede raceala.
Ma bucur ca Mel e mai bine. Tot asa bronzalici e la fata.
Alina, incerc azi siropul pe Sorin, ca tuseste si acum. El si-a facut doar ceai de ceapa , da inca nu are efect, ca doar de o zi bea.
Apropo de gemeni, am o cunostinta la ANL-uri langa Diana, care are o fetita si tot spunea ca mai vor un copil, ca are deja 36 de ani si cand mai face ... si acum e gravi in 5 luni si ceva cu gemeni, baieti . Ce ziceti?
Miha, mie mi-e dor de burtica, de fapt cred ca tuturor. Tinetzi minte fetelor cum am anuntat noi pe rand anul trecut pe vremea asta ca vom fi mamici? A fost de coma perioada aia. Din saptamana in saptamana: eu, Alina, Gabi si Ioana (sau nu mai stiu exact ordinea), da oricum, faina chestie.
V-am spus ca una din ospataritele de la botez era cea care ne-a tot servit la masa la Aradul? Mi-a spus ca ne asteapta la vara cu pruncii pe acolo. Nu stia in prima faza de unde sa ma ia.
Diana, nu o scrii si pe Alina.a pe listutza daca ai timp si iti da ea datele?
Mami de Bogdan cel nazdravan
poze
flavia ramona spune:
quote:
Originally posted by Somleac
[teal]Na, acuma am venit si eu de la lucru. Se pare ca de acum tot asa va fi, cel putin 3 zile / saptamana. Piticu s-a comportat super. Pe la 25 de ani il pensionez
Super . Da tu ce lucrezi de poti sa mergi cu el? Poate ai mai spus si nu am fost atenta asa ca sa ma scuzi daca e asa.
alinutza13 spune:
Buna fetele,nu am mai intrat de mult pe DC ca am fost foarte necajita din cauza serviciului si de cate ori intram pe net intram pe bestjobs sa-mi caut de lucru.Firma la care am lucrat s-a desfiintat partial din cauza intrarii tarii noastre in UE.Si am avut marele ghinion sa se desfiinteze si punctul de lucru din Zona Libera.Asa ca sunt disperata ca nu-mi gasesc de lucru nicaieri.Mi-am depus niste CV-uri dar inca nu m-a sunat nimeni.Macar daca ne dadea firma ceva salarii compensatorii dar .....nimik (vai si-amar).In rest noi suntem bine,in afara faptului ca am o febra musculara peste tot ca am fost weekend-ul acesta la Straja la schi si cum de abia acum am invatat sa schiez(imi place la nebunie) imaginati-va ce trante am tras...Pe Fabi la toamna o dau si eu la gradi si sunt convinsa ca o sa-i placa foarte mult...Ma bucur ca si voi sunteti bine si pentru cele care sunteti racite va doresc insanatosire grabnica.Va pup si sper sa intru mai des sa vorbesc cu voi ca toate imi sunteti drage.
Va pupam!!!
P.S.- Am pus poze noi cu Fabi in yahoo,albumul se numeste Fabi.
Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
Poze cu ingerasul scump
"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer
maria_rubi spune:
Hop si eu cu intarziere(ieri nu am avut acces la laptop pt ca a avut sotul de lucru pana noaptea tarziu)
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Ioana, Oana, Ion, Ioan!!!!!!!
Nu am nascut inca, maine merg la control. Pe 17 am DPN-ul, dar pe 14 este medicul meu de garda si a spus ca daca totul e ok, ma interneaza atunci si imi provoaca nasterea. Asa ca cel tarziu duminica o sa-mi tin puiutul in brate.
De unde se cumpara crema mascarpone??
POZE
alinamoro spune:
Alinutza, nu se vad pozele, pune-le pe public nu pe privat.
Succes sa-ti gasesti de lucru!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
X-ray spune:
flavia acum incep rezi pe med de fam.oricum incep primul stagiu cu cabinet si merg la titi ududec cand am timp si sunt ok.dar incadrarea o am la spitalul judetean.oricum noi suntem platiti de ministerul sanatatii.acum ma duc in pat ca azi iar m-a durut burtica...acum seara chiar mai tare...nu stiu cum ati fost voi dar eu abia astept sa nasc si sa vad ca e totul bine cu samburelul ca tot timpul am emotii....uitam... nunta noi am facut-o in vara pe 17 iunie ca prea stateam in concubinaj de vre-o 3 ani....dar a fost superb,daca as da timpul inapoi nu as schimba nimic....
alina 11+