Mamici din Arad...???(58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana ai fost beton!Deci reusii omu' tau sa te faca duamna respectabila cu toate cele?
Mey da' ce a avut Timi de nu dormea la 5???

Flavia super pozele!Ce scumpi sunt verisorii!Si ce mare e deja Bogdan!

Magda ma bucur ca ne mai dai si tu semne de viata!Fain catelul cel nou(Atemi....cine i-a pus numele asta?)

Si noi am iesit azi la plimbare(in marsupiu pitix si de mana cel mare) si ne-am invartit vreo 2 ore....pana am simtit ca mor deja de durere de spate.Flavia am vrut sa te sun(pe la 12 am iesit) sa vad dc nu iesiti si voi sa nu ma plimb singura, dar pierdui numarul tau....asa ca please da-mi un PM cu nr. sa te bazai cand mai ies la are cu pruncii....dc vrei!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, ai fost tare...sa ma rostogolesc si eu...

Fetelor, bb-ii vostri transpira la cap cand mananca? Adelina toata e uda pe parut si apoi imediat stranuta de nu se mai opreste. Astazi a stranutat foarte mult, ca niciodata, sper sa nu raceasca.

Magda, fain catelusul.

Flavia, ce fain le sta la Bogdi si Lisa in poza!

Ioana, ma gandesc ca e foarte greu Nicolas in marsupiu. De ce nu-l duci cu caruciorul?

No, hai sa va zic si eu ca si al meu sot a fost foarte slab cand ne-am cunoscut si cand ne-am casatorit(au trecut 10 ani de atunci)...si eu am fost slaba tot timpul, tot ma chinuiam sa ma ingras putin.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush inca nu i-am luat carut ca mi-e mai usor si mai lejer sa-l transport in marsupiu....pana mai pot.
Nicolas nu transpira decat cateodata cand papa...

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI OVI

ILDI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mey dar ce v-ati mai distrat... Va rostogoliti aici de zor.

Ioana, Flavia, n-avea nimic Timi azinoapte, pur si simplu s-a trezit si avea chef de vorba. Asa ca am avut vreme sa aranjez listuta.

Gabi sper sa ajung la loc bunoaca, mai am 9 kg de dat jos, 4 am dat deja.

Magda, am vazut cateii, mama dar din asa chestie mica si dulce s-a facut ditamai matahala de caine...

Edit, ca am uitat sa laud pozele Flaviei cu doi scumpici...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Ovi!
Diana, ai fost tare, vorba Alinei...
Si al meu sot a avut plete , ba a si cintat intr-o formatie in liceu...
Flavia, parca seamana Bogdi cu Lisa...
Ioana, cred si eu ca e greu Nicolas in marsupiu...Esti curajoasa ca iesi singura cu amindoi.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

salut fetelor
Ma bag si eu pe lista, desi am mai fost inscrisa pe forum dar nu reusesc nicicum sa "dau de mine"
Asadar...sunt Diana Maria din Arad, cu puiul Glad. Am 25 de ani si pe 22 luna asta fac 26. Micutul face 2 ani pe 11 iulie, asa ca maine face exact 1 an si jumatate.
Pufymic e o scumpa-scumpa...ma intreb pe cine mai cunosc oare pe aici...

Diana Maria,mami de GLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana bine ai venit printre noi. Sa scrii repede 10 mesaje sa scapi de moderare.

Fetelor, voi observati ca va tot adunati cu acelasi nume? Alina M, Alina33, Alina.a, Alinutza, DianaR, Diana.

Am un sot fenomen , stati sa-l laud putin. Deci, de cand vine acasa si suntem amandoi in camera Bogdi e numai dupa el si adoarme mereu cand e cu el. Acuma seara a venit pe la 18 si ceva si de atunci l-a adormit pe Bogdi de 3 ori. Il ia in brate sa se joace putin cu el si asta mic adoarme. Apai la mine de ce nu are efect?

Alina si Bogdan mai transpira la ceafa cand mananca, dar nu tot timpul.

Diana, spor la dat jos kg. Tii ceva regim sau doar te limitezi la a nu manca anumite alimente?

Cristina, seamana?

Alina.a cand te-a programat dr din nou?

Mami de Bogdan cel nazdravan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana ai fost fenomenala
Mai nici eu nu ma pot lauda ca l-am facut OM pe Clau ca burtos l-am luat, dar el?? el ce mi-a facut mie...mi-a asezat frumos 34 kg pe burta, cur, picioare Doamne-ti multumesc ca desi am ramas cu burta am reusit sa le dau jos

Ducky(de la Duckadam? sper ca am scris bine ), si pe mine ma stii Am fost colege de liceu, de facultate (eu cu un an mai mare la amandoua ), vecine de bloc (eu am stat la X17 si ne-am si intalnit o data in fatza blocului la voi - ma rog fostul vostru apart )

Flavia, m-am uitat si eu la poze si parca are dreptate Cristina, ceva ceva seamana Lisa si Bogdi. Oricum sunt frumosi foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am uitat...pentru cele care vr sa citeasca ceva fain pe forumul asta cititi asta Super fain povesteste tipa asta

Mergi la inceput