Mamici din Arad...???(58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI OVI!!!!! Carmen sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos!

Mey fetelor si eu vreau nr. de telefon ca e musai sa merg cu Nicolas sa-l vada si sa-i faca un eco la sold ca nu-s linistita deloc....
Cred ca mergem in grup organizat....adik toate mamicile de Arad

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata, neata, neata!
Scuzati-mi absenta dar sunt bagata pana in gat in dosare...chiar si acum ca sa pot scrie ceva am dat la o parte o stiva de vreo 7 dosare Cica inceputu de an ar trebui sa fie lejer...da vezi sa nu

OVI
Carmen sa va bucurati de el si el de voi pana la adanci batraneti

Mai voi vorbiti de soti...sa-l vedeti pe Clau ...slab ca un ogar ...cand am vazut niste poze de-a lui din tinerete mi-a fost rusine ca nu l-am recunoscut si era si soacra mea de fata Uscat, cu paru cret si lung (nu foarte lung). Mie sincer nu mi-a placut ce am vazut in poze mie asa mi-e drag de el, cu burta
Carmen si al meu a fost rocker dar nu de asta cu haine de piele ca nu l-a lasat soacra mea (e baptista)

Hai sa va intreb ceva. Ai vostri copilasi transpira?? ca al meu tot e ud la picioare cand il descalt si dimineata e uda perna cum transpira la cap. Nu stiu ce sa fac, ma tot gandesc ca poate ar trbeui sa-i dau calciu, dar ce legatura sa aiba calciul cu transpiratia?

No fras, acum vine sefu/....fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Ovi!
Carmen, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti alaturi de zana voastra!

Ioana, nu stiu nr. de telefon, il trimit pe Calin intr-o zi(cand are timp) la policlinica sa vada daca trebuie cu programare si altele.

Clau, Dragos transpira de cand e el, ne-am stresat si noi o perioada, dar am ajuns la concluzia ca "asa e felul lui". Am vorbit cu mai multi dr. si concluzia e aceeasi, nu are nimic, asa e el.
E un stres pentru mine ca trebuie sa am tot timpul o bluzita de schimb in geanta si la gradinita am haine de schimb. Niciodata nu l-am imbracat gros ca in 2 minute tot e transpirat, de cand ii nu a a vut 2 bluze pe el. El nu sta linistit nici un pic, tot timpul sare, fuge,...normal ca transpira. La picioare nu transpira.
Dr. mi-a zis sa nu-i dau calciu ca el bea foarte mult lapte si nu ar avea lipsa. Eu stiu ca daca transpira la cap in zona occipitala(in spate) are legatura cu lipsa de calciu.

No, s-a trezit Adelina.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noa din cat am tot citit de sotii vostri, si tinand cont ca si al meu a fost slab inainte de a fi impreuna, am ajuns la concluzia ca femeia il face OM pe barbat!(Om mey, nu tzar!)

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Fetelor Ovi va multumeste pt toate urarile si ganduriel bune .

Diana orienteaza-te tu inspre ce directie vrei, parerea Dudut conteaza .

Gabi nu facem 2 in 1 , fiecare cu "samponul si balsamul lui" .Adica pe Ovi-l sarbatorim in familie iar Mel va avea invitati cat sa-i ajunga si lui taica-su .Asta era temerea mea cea mai mare ,cat am fost gravida si am trecut de revelion, sa nu se nasca in aceiasi zi cu Ovi si sa ramana , mai mult sau mai putin, taica-su fara aniversare.Cat despre Sepultura...ar mai asculta si azi numai ca a imbatranit si nu mai poate ignora "grohaiala" ca sa auda doar bateria .

Clau imi jignesti sotul , el nu a fost roker ci hevyst.Cat despre piele si lanturi , nu a avut numai pleata .

Dr Petrica nu are decat 1 zi/saptamana program cu copiii, in rest e cu adultii.Sa specificati atunci cand va luati nr , cred ca martea e ziua lui de copii.

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Ovi! Carmen sa-ti traiasca! Aveti nevoie de musafiri ca sa-l sarbatoriti, ca stiu eu vreu 5-6 adulti si vreo 4 pitici ...

Azinoapte la 5 eu aranjam listuta ca fiica-mea n-avea chef de somn si te-am facut din "Nico" Carmen si am vazut ca-i ziua lui Ovi azi dar bineinteles ca pana la ora asta uitasem complet...

Gabi, asa-i se fac manevrele in maternitate, sau asa ar trebui sa se faca dar asta nu inseamna ca nu se pot face si acum.

Al meu barbat a fost slab toata viata lui si continua sa fie. Deci n-am fost in stare sa-l fac OM m-a facut el pe mine DOAMNA respectabila cu solduri, tzatze mari si toate cele...

Multam de raspunsurile despre magazine naturiste!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

melania 14 sa-ti traiasca sotul,la multi ani si petrecere frumoasa!
diana la fel a fost si la mine,aveam 47 de kg cand ne-am cunoscut la 1,74....nu ma vedeai din dunga....ela era durduliu.acum am repartizat in mod egal,frateste chiar.dupa aproape 5 ani el are minus 10 si eu plus 13 ca am fost mai "nestapanita" he he he..

alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Al meu barbat a fost slab toata viata lui si continua sa fie. Deci n-am fost in stare sa-l fac OM m-a facut el pe mine DOAMNA respectabila cu solduri, tzatze mari si toate cele...

am vrut sa ma rostogolesc de ras dar cu mozilla nu merg toate emoticoanele)
Diana, legea ompensatiei exista in toate cele...
Las' ca te faci tu iar bunoaca.
Carmenatunci sa aveti distractie placuta! Cum o mai adormi pe Mela?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Doamne cat ati scriiiiiiiiis !!!!
Eu n-am murit,saptamana trecuta in 2 am plecat la Oradea la verisorii primari ai lui Danut ,am stat 3 zile,am fost la gradina zoo cu Biutza si in bai la Apollo,a fost super.Acuma sunt de dimi,azi adun in casa,ieri si alaltaieri am smirgluit viitoarea camera de zi a Biancai.Asta voi face si zilele urmatoare.Azi am fost sa-i cumpar niste hainutze ca taaare mai creste copilitza mea asa ca am luat o pijama,un maieu,o bluza si un pantalon de trening.Din 22 incep sesiunea,de saptamana viitoare sunt de noapte si ma apuc sa fac statistica pt lucrarea de licenta .
In rest nimic nou,toti asteptam sa putem pleca in Ungaria dupa mutzunachele cel mic ca Akira ne imboarda deja(are vreo 33-35kg si va mai creste ).Ma pun sa mai pun poze cu Atemi care doriti sa-l vedeti.
pupici la toate,duminica voi citi tot capitolul sper sa nu incepeti altul

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, da-mi voie sa si pt tine. Diana esti mortala. Lasa ca mai putin si te fugareste Timi sau o fugaresti pe nor'ta ca nu e cuminte . Carmen, no ofense, ca mie imi place de Mel.

OVI . Carmen sa-ti traiasca sotiorul 100 de ani fara reparatii.

Diana, vad ca ordonasi lista. Se vede ca nu ai avut somn. Da ce a avut Timi?

Daca tot etalam kg si eu am fost, vorba unei prietene, "doua bete infipte-n fund (spus mai frumos, intelegeti voi), aparat de mers pe drum" . Si eu ca si Alina.a 47 de kg, in viata mea ce slabanoaga am fost. Si mai aveam si permanent, de parca eram bagata la priza . Da, mi-am revenit cam intr-un an si ceva la kg mele obisnuite, adeka vreo 59 si o tin tot asa, sperrrrrrrrrr.

Am fost azi afara si m-am intalnit cu noramea Ioana. E marisoara si cuminte. Nu a zis nici pas cat ne-am plimbat si ne-am plimbat nu gluma.

Azi am facut ceva poze cu Lisa si Bogdi, le gasiti in albumul "4 luni" daca aveti chef de privit.

Mami de Bogdan cel nazdravan
poze

Mergi la inceput