Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nuuuuu.... aia cu nedormit o noapte intreaga chiar nu o stiu, sincer. Am cunoscut 2 variante: treziri dupa 1 ora si nedormit inca vreo 2, sau in ultima luna, treziri la ore ciudate gen 3 sau 4, pe care le pun pe seama agitatiei cauzate de dintisori, pt ca nu plange mult, ci mai degraba maraie si nu-si gaseste locul, si sta chiar si 1 ora cuminte in tarc, doar nu poate adormi. Insa nu ma plang.
Doar ca mi-e greu din cauza insomniilor mele cumplite din ultimele 2 luni sa mai adorm pana dimineata.

Ioana, si la noi e tot cam asa, luam o carticica din aia cartonata (avem vreo 10 da le prefera pe alea 4 de se desfac evantai) si incepem asa: unde e ..... si apoi cum face animalul respectiv. Le cauta, le gaseste rapid si fte mandra de ea face ca ele. Acuma de ex. prefera aia cu leul, tigrul, pantera.... dar dc imi zice cineva cum face pantera, ma inclin frumusel

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Uraaaaaaaaaa.Am reusit sa incarc filmuletul.L-am facut pe un program ce-l am eu pe calc si mi-a amestecat pozele.Nu le-a pus in ordine cronologica.Dar am plins de citeva ori vazindu-l.
Spuneti-mi daca se deschide va rog.

EDIT:nu s-a incarcat tot.Decit 2 minute.Ce ciuda mi-e.
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE

Mergi la inceput

Leea, ce m-ai putut emotiona.... sunteti fte frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asaa..intre timp am adormit si maimutza!

Feli la noi e taman invers..cand era mica semana cu mine, seamana din ce in ce mai mult cu tata-sau...numai ochii si gura le are de la mine, in rest, strambaturile, umorul si toate cele le are de la Marius. Nu stiu ce o sa ma fac cu astia 2 in casa, cred ca o sa ma urc pe pereti, ca numai tampenii fac amandoi. Aaa, si din pacate a mostenit treaba cu dormitul iepureshte de la mine.

Anda nu-ti pot da nici un sfat ca nu am avut de-a face pana acum cu asa ceva, pot doar sa va tin pumnii sa va faceti bine. Ptr febra...alterneaza si tu la 4 ore Panadol cu Nurofen, supoz cu Novocalmin...poate o ia la vale

Ripley sau sa zic Mimi bravos ptr Anutache! .

Noi inca nu stim atatea animale, mai zicem "apte" (lapte), "apa", "bea", kk, cip-cip (baie), baba (mamaie) si mai nou vb la telefon si zicem "alo"..bineinteles ca telefon e si telecomanda, si cutia cu plastilina..

Joy io zic ca ar cam trebui sa pui sotul, mama, vecina...sa stea cu copilul si tu sa dormi, altfel ajungi la balamuc. Ti-o ajunge si tie saracutza 1 an si ceva de nesomn, o sa ajungi sa cazi jos..crede-ma ca asa am patit si eu cand era Miruna mica...aveam tensiune 7 cu 5,eram rau, rau. Sper sa nu te superi pe mine, dar trebuie sa faci ceva.

Leea deshtele mele sunt varza, mi s-au spart si basicile si nu vreau sa-ti spun cum am spalat bibele azi, aseara cand am bagat mana in apa clda am zis ca mor pe loc, l-am chemat pe Marius sa spele fata ca muream. Groaznic e!

Mihaelutat votez ptr play-gym-ul de la Chicco. E singura jucarie pe care Miruna a iubit-o de la inceput, i-a fost super utila si inca se mai joaca cu ea.

Dienuta eu as vinde carutul ca nu prea mai iesim cu el, doar cand il spal pe asta de la Graco il iau, dar nu ma lasa tati..ca ocupa mai putin loc in masina cand plecam. Dar iti recomand un carut de la Brevi care mie mi s-a parut super usor si haios. caut linkul si iti dau sa vezi. Alea de 1 mil nu merita, are o prietena si s-a rupt dupa o luna

Filmuletul Mirunei eu nu l-am incarcat pe dropshot. L-am lasat la ei in gallery si-l vad de acolo. Si l-am mai pus pe youtube.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Leea superb filmuletzul..cat despre T..no comment!!. Respect infinit ptr tine, mamica puternica!

S-a trezit pitica..fug sa papam si la vacin cu noi!

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Mihaleuta, si eu zic super Playgym, cum zice si Madau, si Ana se joaca cu el si mai mult acum, mai precis danseaza de rupe pe melodii.

De fapt la noi dansul s-a complicat, pe langa dat din cap si fund, acuma da din umeri, tropaie pe loc ca o caprita.... si se invarte pana ameteste, eu ametesc inaintea ei. Mai si ridica mana ca o tarancuta sa dea din degete (asta nu stiu unde a vazut-o), sau se bate cu mainile pe burta..... cred ca ultimele 2 sunt din ciclul: am origini sanatoase / chiar nascuta la orashe.

Sa nu uit: am inceput de cateva zile sa asociez obiectele cu culorile, ex. adu-i, te rog, la mami gogosarul rosu, ananasul verde, marul verde, broasca verde etc. Si cand o rog sa aduca ceva incep cu Te rog si dc aduce ii spun Bravo, sau Multumesc. Incerc sa o incurajez si sa o laud>

La fel cand spun Nu de 2 ori, a 3a oara ii iau obiectul, sau o duc din locul cu problema indiferent cum face de urat.... ea e genul dramatic, lacrimi siroaie si suspine doar dc ii dai atentie, altfel ii trece rapid.

Ma omoara cum ne studiaza pe sub gene sa vada cum reactionam, sa stie dc merita sa se chinuie sa planga sau sa faca spectacol sau are ignore total si isi cauta alta ocupatie.

Mergi la inceput

Dienuta uite www.happybaby.ro/blight.htm" target="_blank">aici carutul de care ziceam. Il are la 3 ursuleti cu 3 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Multumim Delia,Mada

Hai ca am muncit filmuletul asta nu gluma.L-am URL-it acu si l-am pus la semnatura.
O sa mai incerc sa fac unul pe site-ul lui Mada,poate acolo nu mi-l ciopirteste.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Apropos de carti, mai recomandati-mi si mie ce sa cumpar Mariei, e innebunita sa se uite la poze si mie imi face placere sa-i explic una, alta, dar nu i-am prea luat, ca nu am avut timp de frunzarit prin librarii.

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze

Mergi la inceput

Pt. varsta asta cand conteaza mai mult pozele, sunt 3-4 edituri cu carti superbe, la preturi rezonabile: Ed. Crisan, Ed. Corint (Junior), Ed. Egmont, eu de la ei am luat si le iubim fte mult. Pt. varsta asta, si inca 2-3 ani merg, apoi am preferat povestile clasice, in variante fara poze dar cu textul original si complet.

Nu gasesc rostul aruncaturii cu bani pe carti gen Disney, cu 100 pag cu 1 rand scris si un desen mare.... sa le rupa sau linga sunt bune si cele la max. 70 ron bucata (care se gasesc si in Cora, de ex)

http://www.edituracorint.ro/R/P-carti/O-oSub/subcat-84/t-Povesti-ilustrate
astea sunt pt varste mai mari, dar au pret bun si calitate, si sunt povesti clasice.

http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=32&PHPSESSID=8861cc12fd3174a0ed4445a93ae60238

astea le avem toate, sunt primele in topul preferintelor (in afara de primele 2) si pe astea le recomandam mai sus.

Mergi la inceput