Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 26
madau spune:
Hello
Noi la ora 15 mergem la vaccin, am niste emotii, parca pe mine ma inteapa. Sper sa fim ok, Doamne ajuta!
Asta noapte am avut si noi un mic scandal..pe la ora 5 a trecut o salvare su sirena pusa, bineinteles ca s-a trezit mandra si maraia ca ii era somn si nu mai putea adormi, la noi in pat n-a vrut, asa ca am tinut-o in brate nitel si a adormit...vai de mijlocul meu!! (mamicile cu copii peste 11 kg, stiu despre ce vb)
Vad ca vorbati de recunoscut animale..noi avem o carticica din aia mica cu lumea animalelor, stim deja sa aratam de pe ea "cutu-cutu" (ea ii zice "am, am" (ham), pisica (pisi-pisi), broasca ("oca") si la toate pasarile, indiferent ca sunt gaina, rate, gaste le zice "ga-ga", dar le recunoaste. Acum incercam sa invatam soricelul chit, si porcusorul. Mai stim sa ne jucam cu "go"- mingea (de la gol cred ca-i zice asa), si sa pupam toti bebelusi din reviste
Ma duc sa deschis din urma, sa raspund la toata lumea
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
ela27oana spune:
anda-sanatae micutului,sa se faca bine repede,nu vreau sa te sperii dar in mai putin de 4-5 zile nu cred ca va trece,exact asa am patit eu cu daria,iar despre miros-putea a hoit-si asta vreo 2 zile,incearca sa ii dai ce a scris gabidaca vrea daca nu lasa-l in pace,ca nu are nimic,ideea este sa bea lichide
poti incerca hipp-ors-da f bune rezultate la diaree
Ela si Oana-Daria
crissy77 spune:
Anda, of ce necaz pe tine... Sanatate multa poetului.
Addya, 19 kg?!!! Felicitari. Asta da ambitie! Iti trimit pm.
Bb_alinush, dap, inca dam antibiotic. Mai nou tuseste si ii curg si mucii. Uitam sa o felicit pe Amalia ca papa singura cu lingurita. Cum statea ea aplecata deasupra farfuriei cu prajitura...
Madutza, mama da' ce de gravidoase in cercul vostru...
Cristina & Elise-Stefania
cristinamh spune:
mei, rasare soarele pe strada mea!
aseara zgatia a mancat la 12... si i-am pus in patut un bibe cu apa. azi la 6,45, cand m-am sculat pt andrei, iris era INCA in patut, cu BIBE in gura!! pe cuvant, daca am fost vreodata mai fericita!
da; normal ca s-a sculat si ea, ca doar nu putea sa doarma...
si revenim la programul de maraieli, m-am riscat si-am bagat degetul sa caut de masele, da' am simteam ca nica a lu' stefan a petrei, cautand pupaza prin scorbura... ma speriam la fiecare miescare . e umflata peste tot, dar dreapta sus pare cel mai rau. continua cu usoara febra, si-i dau si eu panadol.
dar nu e in apele ei, abia daca ii smulgi un zambet!
joy, du-te in vacanta indiferent ce zic ceilalti! si la maica-ta dormi cat poti, zi-i ca esti bolnava! si, daca nu iei deja, recomand cu incredere magne b6, tin sa aduc oficial pe aceasta cale multumirile mele companiei biofarm, care mi-a salvat viata. ma rog, incearca sa mi-o salveze, ca tot ma mentine pe linia de plutire.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Morgano spune:
La capitolul: ce stiu face ai nostri copii? Iaca ma laud si eu:
- zice: mama (mai nou mimi ca nu-i iese mami), tata, haha (catelu), mau (pisica), tic sau ptic(laptic),papa, apa, caca (sau pfuai, sau pute), ada, nu, da, bui (buni), baie....
- recunoaste in carticele sau la tv, sau pe strada si imita sau arata: cainele, pisica, purcelul, broasca, calutul, leul, maimuta, iepurasul, veverita, pantera, elefantul .... etc si sunt multe, oricum le prefera pe alea ciudate gen popandai pe care-i imita pufnind si stramband din nas de te strici de ras
- aduce 90% din obiectele din jurul ei, din living, jucarii si le si pune frumos fix unde le e locul - ceea ce ma bucura nespus pt ca dupa joaca facem impreuna ordine si ducem toate la locul lor
- se dezbraca singura, bea bine din cana sau pahar, papa soldateii cu manuta...
Mai sunt multe, insa in principiu cel mai tare continua sa ma mire cate chestii stie sau intelege, ma intreb cum si de unde, desi ne ocupam toti de ea si mai ales eu ii citesc aratand fiecare chestie in parte... numai sa vb lipseste si vai de noi ce ne vor auzi urechile
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
ioana_77 spune:
Anda, sanatate MAXIMA la poet!
Gabitaco, cartoful fermenteaza in burtica, no way pt diaree!!!!!!!
Madau, las' ca o sa fie bine la vaccin, doar sunteti fete mari de-acum!
Mihaelutat, un centru de activitate, un playgym e excelent. Noi am luat asa ceva unei prietene si a fost suuuper incantata ca avea copilul ocupatie si-si putea face treaba prin casa. Poti sa iei si rama din aia in care poti impregna talpita si manutza,io si-acum regret ca nu am luat mai demult si inca nu ma indur sa dau bani pe ea. Poate la 18 ani am sa-i iau si eu
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
leea_cv spune:
Feli ai dreptate.Altadata fetele semanau cu tatii si feciorii cu mamele.Acu totu e cu susu-n jos.T nu are nimicutza de la mine.Sper sa nu fi mostenit instabilitatea emotionala.
Buluci saru'mina pt aprecieri.Relativ la glow,puncte din parti sa cumpar altul.Colo mai catre batrinete,de-oi mai aduna.
Anda saracul Nic de prea multa vreme se chinuie.Sanatate lui si rabdare tie!
Ina iubito,cred ca fetele ti-au dat toate sfaturile posibile.Nu pot decit sa-ti tin pumnii ca vreunul sa tina.Trebuie sa fie vreo problema cu Rachel pe care n-ai depistat-o.Mai ales ca ea era cumintica si dormitoare.Nu mai bine mergi la medic?Cu popa...
Alinush acu Ama poate sa manince orice inseamna.Sa inteleg ca nu ai sesizat nici un semn din cele caracteristice iesirii dintilor? Asa de cumintele au iesit incit nu le-ai observat decit cind erau marisoare?
Dordia nici la mine nu tine "ferma animalelor".Iar noi raminem la coada.Si patrupez si mutulici.In timp ce fata Ioanei face ca elefantul.Ma da cum face elefantul.Incerc sa mi-o inchipui facind asa.
Joy ai intrecut orice masura.O fi si pe baza nervoasa,de zici ca-ti sare tandura urgent.Du-te si tu la med de fam.Sa-ti prescrie macar un somnifer usor.Asa e prea de tot.Adevaru' e ca si mie imi vine uneori sa-l arunc pe geam.
Ripley,Mihaelutacam tot in aceeasi oala si voi cu nedormitul.Copii smnorosi va urez sa aveti.Al meu e la buni si tot nu dorm.In ultimele 2 nopti am dormit cite 2 ore.Si am cosmaruri.Nu stiu de ce dracu.
Mada ce-ti fac deshtele?Baie cum ii faci mindrei?SI io m-am ars de citeva ori fierbind bibe si am urlat de durere cu mainile in cada.
Am muncit si io citeva ore si am nascut un filmulet cu poze din primul an de viata al lui T.Am furat ideea lui Mada.Dar taaare greu se incarca pe dropshot.Madatie in cite zile ti-a reusit?
Apropo de carutze,io i-am luat 3 pina acu lui T.Primul - Baby Relax l-am dus de citeva ori la tzara,i-am data papa in el,s-a patat si a ramas acolo.Al doilea - Pierre Cardin- e nou noutz,folosit doar vreo 2 sapt,ma enerva rau ca la urcarea pe trotuar trebuia sa-l sprijin cu piciorul.Al treilea- Chicco Discovery- sint f multumita de el.E sport,are tot ce-i trebuie,inclusiv sac f gos de iarna,pe care il folosim la greu si a fost 4,5 mil in Metro.Da-s incintata.
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE
Morgano spune:
Acum citind mesajul Cristinei, mi-am amintit ca si ieri s-a discutat despre faza copil care dupa ce se trezeste dimineata mai sta cuminte in patut:
La noi cam 1 ora mai sta de la trezire dc lenevim si noi, sau de la 8 pana la 8.45 cand vine bona sa apuc si eu sa ma aranjez de birou, asa ca nu stiu cum e altfel. Si dupa laptic mai sta de la 9 la 10 si se joaca cuminte in tarc, de la 10-11 prin casa la joaca si dupa iaurt plimbare, dc i-e fte somn cum o pui in tarc cade lata. Nu mai prevad eu multa vreme de liniste cu ea citind ore in sir cuminte in tarc, dar cat sta si se simte bine, n-o deranjeaza nimeni.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
leea_cv spune:
ApoiRipley poti trece cu vederea faptul ca n-am dormit fata o noapte.La cite stie sa faca si sa zica...Merita circumstante atenuante.
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE
ioana_77 spune:
Ripley, asa-i si eu sunt asa de uimita si incantata cat de receptivi sunt si taica-sau zice toata ziua ca abia asteapta sa se apuce de vorbit, ca la ce figura de smecheroaica are, numai perle o sa scoata.
Leea, poate am sa pun un film cum face ca toate animalele, sa vedeti! Numai ca nu apuc sa-i fac, ca se plictiseste sa-mi raspunda.
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze