Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani!!!! , tuturor celor care poarta numele de Ion si derivatele acestuia.

Leea , sa-mi spui si mie daca ai primit cardul de la pampers. Ca am fost azi in cora si nu era nimeni pe acolo care sa distribuie. Si sa-mi spui si unde ai cerut.

Fug ca e bubuluna maraita rau, crize de personalitate!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Catutza sa fii tu sanatoasa ca o sa-mi creasca barba roz bombon pina ce mi-or da raspuns.Ca sa-mi zica unde sa-l cer.Sa nu mai spun de primit.Incercarea moarte n-are.Da te anunt cind,daca si de unde.

Ma uitam la pozele lui T de cind s-a nascut si pina acum.Si mi se pare ca era taaare uritel in prima-a doua luna.Oare is io mama denaturata? Acu mi se pare frumusel tare.Ca cioara cu puiul si eu.

Leea si Tudor (19.12.2005)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!
Am terminat si noi petrecerea de rupere de turta si taiat de motz! Super ! A ales Daria asa: margele (roshii), carte, oglinda, pix (chei masina, parfum)
Va multumim tuturor pentru aprecierile la aderesa Dariucai si a mamicii ei (cu titulatura cu tot)[emoticon cu mamica rosind]() ! Sunteti foarte dragute!(Ionikka, Negara )

Mie mi-au placut pozele cu Stefanelul (pui de Dordia) motzat!!! Frumusel foc si tuns!

Votez si eu cu "colectia", insa intru dupa ce adorm copilul!

Tania, felicitari pentru puiul mancacios! Chiar ca "semne bune anul are"!

Ripley,Madau m-ati terminat cu fetele care fluiera si se dezbraca singurele!!! Cool!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

La Multi Ani si de la noi, tuturor Ionilor si Ioanelor!
Si pupici "prichindeilor" muciosi si bolnaviori!

Ne-am intors din vacanta, sincer abia asteptam ca deja ma obosisera ataea vizite si atata mancare cata am bagat in mine zilele astea. Ca deh, nu e frumos sa refuzi.

Nu am apucat sa citesc, am intrat doar sa va salut si va las ca ma duc sa despachetez.

Missa a adormit rapidos, SINGURA, adica fara degetul mamichii, deci va dati seama cat de obosita era. Pai cum nu ca la cat am purtat-o peste tot cu noi, tot la miezul noptii se culca, excitata la maximum de tot ce vedea cred ca o sa doarma o saptamana.

Azi a spus primul ei cuvant voit, "gateau", nici macar nu e usor de zis, si il tot repeta de cate ori ii dau o prajitura.Si inca o noutate: de 2 zile a inceput sa faca crize cand nu ii facem pe plac, urla si se tavaleste. Noi o lasam sa se calmeze singura ca altfel ni se suie in cap!

Ah, Roxi citisem ca ai intrebat de noi, ca intotdeauna nu ne uiti . Suntem bine, dupa o zi de antibiotic nu mai aveam nici un nas infundat, nimic, dar am continuat sa luam medicamente 7 zile cum ne-a zis pediatra.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

[quote]Originally posted by camelia_daniela

Seara buna!
Am terminat si noi petrecerea de rupere de turta si taiat de motz! Super ! A ales Daria asa: margele (roshii), carte, oglinda, pix (chei masina, parfum)
[/quote]

...deci va fi o eleganta distinsa femeie de afaceri!

Taniuk, tare fotogenic e pustulica, iar rosu il prinde foarte bine!
Si mi-e imi place sa-l imbrac in rosu, kiar daca e culoare exclusiva ptr fete!

BBalinush,si noi patim mereu asa: dupa o zi de antibiotic zici ca nu s-a intimplat nimik!Dar ce sa facem, respectam ce zice veterinaru'!

quote:
Buluci mai mare admirator decit simon nu cred ca iti trebuie.Si la drept vorbind,nici nu cred ca o sa gasesti.

..daca n-am sanse sa gasesc un admirator inseamna ca-s deja expirata!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Multumesc mult maria, noki, adina pentru raspunsuri, am incercat doar betadina, varza, crema de galbenele fara nici un rezultat, slanina nu am in casa, maine e operatiunea slanina.
Fii-mea cand mi-a vazut degetul asa bandajat a inceput sa dea in el (dupa ce ca tot ea m-a muscat de deget).

Fetelor, alexia e inebunita dupa papuci merge in papucii mei,toata ziua e cu ei in mana ..ma dispera, nu-i chip sa ii iau.

cami sa va fie de bine, sa dea domnul sa aiba noroc, iubire si sanatate ca restul vin singure.

alina bine ati revenit, sa aveti parte de odihna saptamana asta.

ripley, cum fluiera ana? Sa stii ca si eu am observat ca in weekend cand si eu si tati suntem acasa alexia se poarta altfel..e plina de fite si nervi.Mama mi-o lauda, iar cu mine e scandal.

joy, barvos- gata e baiat mare, acum incepe marea cercetare.

tania, felicitari pentru reusite si la cat mai curand fara blender .

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

leea cam nasol a decurs, in sensul ca Nati s-a trezit de n ori (probabil schimbarea... nu stiu!) si de un nr de ori a trezit-o si pe Silvia. Asa ca a cam chinuit-o. Incercam cateva zile, poate se linistesc apele. Daca nu tine, la loc comanda, ce sa facem, pana mai incolo.

Adevarul e ca in conditii "standard" Nati are nopti cand se trezeste chiar si de mai multe ori si nopti cand doarme snur. Asa ca nu stiu ce sa zic.

alinus bine ai revenit!

ripley
Si mie azi mi-a fost o ciuda ca dupa ce am stat 2h sau mai mult in bucatarie si am gatit papica buna am ajuns sa mananc singura, ultima, iar mancarea era aproape rece.

Azi am gatit pt prima oara aceeasi mancare pentru toti 4. Vorba vine toti 4, ca Silvia nici n-a vrut sa se atinga de felul doi. A rontait 2 morcovi cruzi (subtirei) (pe care i-am oprit eu special, ca stiu ca-i plac), apoi a mancat o farfurie de-a ei cu supa cu galuste si that's all.

Mananca foarte prost Silvia mai nou, mai ales de cand cu sarbatorile. Pe la soacra-mea n-a mancat mai deloc mancare gatita, nici nu stiu cu ce a trait. Nati mananca mai mult ca ea. Dar nu ma mai plang de Silvia ca nu face subiectul si obiectul acestui topic.

La multi ani Ioanelor, Ion-ilor si derivati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Am scapat si noi de musafiri si am o tona de vase de spalat dar...si maine e o zi!!

Camelia multumim mult de aprecieri. Superalegere a facut printzesa. O sa fie o cocheta!!! Eu o sa am un baiat gagicar dar si familist la un moment dat!!!(Ilinca...sa nu citesti)

Si mie imi place la nebunie propunerea lui Noki asa ca ma duc sa votez!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Am intrat cu totul la vot...si cand colo...cineva a votat pt mine!!! Multumesc mult celei care mi-a modificat votul!

Roxi eu am avut astfel de problema...mai precis Panaritiu se cheama ce am avut eu si...mi-am pus ceapa coapta. Si a colectat puroiul si l-a dat afara. Asta demult ca acuma cand am cate o zgaiba de la vreo pielitza sau vre un colt care se infecteaza, ma doare se inroseste si coace...ma dau cu planta aloe(cu seva ei) si pana a 2a zi imi trece. Daca nu ai Aloe...iti pot da eu cateva frunze si le tii la frigi. E foarte cicatrizanta si e buna in f. multe.Eu vreau acuma sa o incerc pe niste negisori micuti care mi-au aparut cand eram gravi...si care au disparut dar...a mai ranas unul si vreau sa-l killaresc cu aloe ca am auzit ca e buna si la asta.

Lavi imi pare rau de Silviuc ca nu mai mananca bine...dar...isi revine ea!!!

Tania frumos Tizul nostru!!! Unde ati facut pozele alea cu zapada in copaci???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,
LA MULTI ANI! tuturor celor care si-au serbat astazi ziua numelui, sa fiti sanatosi si norocosi.

Noki, noi avem tetine de la chicco cu flux reglabil(3 nivele), in bibele de seara ii pun 3 lingurite de cereale(7 cereale de la milupa) la 260 ml de lapte.

Madau, noi am facut la 1 an trimovaxul si nu am avut nicio reactie de la el, acum asteptam sa ne facem bine si sa facem pentaximul care tb facut la 1 an si 1 luna.

Ripley, ai fost mortala cu descrierea , referitor la am una pe aproape.

Acum sa va spun si cateva despre Dariuca mea: este o nazdravana, stie deja o gramada de cuvinte, stie cum face : calul, vaca, purcelul, ursul, cainele, pisica, soricelul, pupaza, rata, masina, ceasul. Daca o intrebi ce papa Daria raspunde : ou, iar cand o intrebi ce face mama la baie : pis.
De o luna de zile tot o tinem lant cu bolile : la inceput rosu in gat, apoi o enterocolita acuta, iar acum am mai capatat de la tati si o viroza respiratorie (am facut toti 3 pana la urma) care a debutat in noaptea de revelion cu febra 39.6 si apoi cu tuse si mucisori garla.

Sanatate multa la piticii bolnaviori.
Va pupam.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput