Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Roxana , Mihai are si el un deget umflat si rosu si super dureros - la mana. Speram sa-i treaca, el ia antibiotice pentru degetul de la picior (unghie incarnata), si poate trece si cel de la mana tot cu antibiotic.Om vedea joi cand va merge la doctor.

Felicia , cum mai arata Patarlagele? Mai e discoteca aia acolo?

Mimi , multa sanatate Dariucai. Cred ca e tare scumpa cand vorbeste!

Azi am ajuns cu ea la biserica, am impartasit-o, sunt tare multumita ca am reusit treaba asta! Sper sa ajung mai des in viitorul apropiat.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si pt ca m-am delectat cu pozele din vacanta proaspat incarcate, iote-le ca le si postez: Sarbatori 2007
Desi am denumit folderul Revelion 2007 din pacate nu am facut foto decat cu miss inainte de plecare ca apoi sotiorul a uitat aparatul acasa

Bulucel da' m-am delectat si cu Simonelul adorabil!!!! Cu papion e nemaipomenit! Iar cei 2 mosi Craciuni sunt haiosi foc!
Ati petrecut bine in Suedia?

Roxi si Amalia imi ia cizmele si mi le suie in pat! ( Asta in vacanta ca aici acasa nu are acces, incaltamintea o avem la baza scarilor).Ma duc sa vad ce ai patit la deget!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Acu' vazui si eu pozele:

Superb Che!
Superba Amalia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

azi dimineata rumegam la "toamna-iarna". pai nu cred ca ne poate incurca cineva, suntem singurul grup care avem si luna de toamna, si luna de iarna!! plus ca asa includem 99% in denumire, 100% ar fi 2005-2006 . dar cred ca merge...

am reusit sa-mi adorm fata. ca huhureaza s-a sculat la 6,30, cum a sunat ceasul pt andrei. nu stiu ce-o sa ma fac daca asta ne va fi programul .

ma dduc sa ma apuc de treaba, c-am frecat menta de cand m-am sculat... si... sa fac programarea la vaccin... miercuri chiar cred ca nu mai scapam!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
La mine nu prea e, deh, incepe nasol saptamana. Dupa ce aseara am urlat la vecini ca-mi sculase copilul cu manelele lor (era 11 noaptea) dimineata - surpriza, Ilinca nu voia bibele, prietenul ei. Asa ceva nu se intamplase niciodata, mereu cand il vedea abia astepta sa-l ia in primire. Nu si azi, cand a inceput sa planga, nene, de nu o mai oprea nimeni, deja imi trecea prin cap tot felul de scenarii de groaza - o avea candida, ocluzie intestinala, rosu in gat, s-o fi imbolnavit de cine stie ce, ma si vedeam in spital cu ea (paranoia, tata!).... cand, hop, nu a facut kk de alalataieri, nemernicul de Junior a reusit s-o constipe pana si pe chiti (care suferea mereu de diaree, deci am ajuns in partea opusa).
Abia am rezolvat problema cu supozitor cu glicerina, dar sa vad ce fac. Poate ii pun in bibe in loc de apa ceai de musetel, ca la Junior oricum nu renunt.
Acum a mancat 150 ml si se joaca cu feonul. Of, saracul copil, nu suport sa o vad ca sufera

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buluci multumimesc de compliment, dar as vrea eu sa ma fi ingrasat. Cred ca erau niste poze care ma avantajau, dar am tot 55 de kg.
Catutza mai, mai, dar ce e cu discoteca aia de vorbeste toata lumea de ea? Si o prietena a sora-mii care are casa in Nehoiu stie de ea. Frati-su s-a dus la disco cu prietena si ce crezi ca a patit? I-au zgariat "localnicii" frumusetea lui de Mazda 3, numai cu X si O
Noi am fost la o biserica veche din 1784 - sincer m-a impresionat sa vad in ce stare proasta e, desi e declarata monument istoric, iar apoi la motelul www.iturism.ro/excursii/detalii.php?pak=4508" target="_blank">Maricor unde a fost masa. Frumos, dar am stat prea putin
Patarlagele e dragutz, cu super-marche, beculetze festive pe la toate casele, stau mai prost la iluminatul stradal (noroc cu beculetzele de Craciun, ca altfel nu vedeam nimic seara), vile peste vile, frumos, ce mai, as sta weekendul acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen si de la noi, cu o premiera! Sarah s-a trezit la 2 azi-noapte si nefiind chip s-o adorm la ea in patutz si refuzand sa-i dau lapte la ora ai, am luat-o la noi in patul mare, unde culmea ca a dormit!!! E prima oara cand reuseste minunea, pana acuma doar de foia de numa'. E si ea in plina eruptie dentara, incisivii laterali de sus, care o dor rau.

Sa bagam cateva raspunsuri:

Multumesc in primul rand de sfaturi. Bagat la tartacutza. Experimentul cu cerealele 7 de la Milupa a esuat lamentabil aseara, ca pur si simplu nu-i plac. Dar i-am luat gris tot de la Milupa.

Si intrebare: grisul acela controversat care se zice ca nu fixeaza calciul, bla-bla-bla nu e totuna cu grisul Milupa-cereale - care contine fulgi de orez, porumb, tapioca si inca o cereala de care nu-mi amintesc anuma. Nu??????

Adyya- wooooow, cat de mult ai putut slabi! Vrea si okiul meu gras o poza sa saliveze!

Tania- suuuuper inceput de an. Felicitai pentru renuntarea la borcanase! O sa vezi ca cu timpul dispare si blenderul din peisaj!

Ripley- pune mai si tu un filmuletz ceva cu ciobanitza grupului, ca stii ca ne e tare drag s-o vedem! Da' ma-sa e cam zgarcita cu pozele si filmuletzele...

Leea-

quote:
Ma uitam la pozele lui T de cind s-a nascut si pina acumSi mi se pare ca era taaare uritel in prima-a doua luna.Oare is io mama denaturata? Acu mi se pare frumusel tare.Ca cioara cu puiul si eu.

EXACT asa am patit si io acum vreo luna. Ba inca i-am zis si mamei mele, la care ea: eee..cam asa e...dar tu o vedeai cea mai frumoasa. Putea sa-ti zica cineva altceva????

Alinush-
quote:
de 2 zile a inceput sa faca crize cand nu ii facem pe plac, urla si se tavaleste.
oooofff..zic si io cum mi-a zis Anda77 cand a inceput Sarah sa hamstereasca mancarea: "cam tarziu maica in clubul tavalitorilor pe jos"!Felicitari pentru cuvantul asa de complicat!

Mimmy-Dummy- of, ce vesti nasolae! Sanatate infinita micutei! Si felicitari pentru ditai vocabularul! A inceput sa merag singurika?

Alinush- mor du Amaliuka roz!

Colectia toamna-iarna 2005-2006- io una tin mult la denumirea de toamna-iarna, ca doar in modul asta e originala. Altfel, nu mai are nici un spiel...

Cam atata. Sunt in zona!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Buna dimineata la toate "florile"!

Doamne, parca e 8 martie si cand colo e 8 ianuarie!
Hm, as vrea eu 8 martie ca as sti ca am scapat de frig.

Fetelor, suntem si noi la panou. Sefa noastra dragutza de panou ne/a pus si pe noi.

Dordia, BB_alinush, Tania:
v/am vazut pozele. Sunt superbe!
Mah, ce frumosi copii avem (cu toatele). Unul si unul pe bune!

Buluci:
Nici eu nu vreau sa fiu "expirata". Niciodata nu o sa vreau cu toate ca o sa fiu: la un moment dat!

Ok!
Is cam imprastiata azi!

Dar sa va zic ce am facut ieri: poze la plod! Va dau linkurile!
Unul e acasa si unul la Salina cu tati si bunicu.
Mai vb!

http://new.photos.yahoo.com/aron.cristian/album/576460762383175861
SALINA

http://new.photos.yahoo.com/aron.cristian/album/576460762383347792
STUDIOU IMPROVIZAT

nu stiu sa ascund pozele dupa un cuvant???asa ca dau linku lung cum e!

"http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos"Aron Cristian (20 XII 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ziua buna!
In primul rand : SANATATE MAXIMA tuturor ! (Daria Ioana, sa te faci bine repejor!)

Cine vrea sa ne vada:poze cu motzata!

Alina, superba Amalia! Mai ales in pozele cu ochelari de soare!

Feli, am patit-o si eu odata cu Daria, de era asa de constipata ca plangea saracutza!!!-ici Ilincai ochenate!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Noki, grisul este din griu, iar din ce spui tu, cerealele acelea contin mai multe, fara griu. Deci-s ok.

Pofta bunuta!

Mergi la inceput