Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
laura-popy spune:
Multumesc mult de raspunsuri
Dar cum e anume "podul indian"? Am inteles ca o modalitate de a-l intoarce pe bebe, dar in ce consta? ( iertati necunoscatorii
)
35s, 
laura
ylilimic spune:
mediterana - dar tu unde te zoresti cu pregatirile? Sau n-am vazut eu bine?
Si la voi, latini ca si la noi, mai aveai putin si te instalai cu totul acolo
Daca Dana, Gabriela, Ivona,Adinush, hai fie, treaca de la mine, Liuda - nu au spor la nascut atunci sa punem fetele la treaba pentru Katy 

Curaj, pui! La cat ai indurat in ultimele 2 saptamani, ai sa vezi ca maine o sa fie bine! Vorbim dupa ce treci hopul! 

Hai Katy!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
AMR 9 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
Eli1977 - in primul rand 

Nu am vrut sa te felicit aseara, dar azi m-am luat cu ziua targului si abia acum mi-am amintit 
Asadar 

dragutza viitoare
! Sa fii fericita cand la nastere ai sa tii in brate un
voinic, sanatos si mancacios!
Si ca sa nu o dau in bara si maine La multi ani pentru toti purtatorii de nume Ion si derivate din acesta, mamici, burtici, pitici, bebici, tatici, bunici! ![]()
Liliana
AMR 9 cu
laura-popy spune:
Meriana, nu ar fi o fff mare problema ca nu se intoarce bebe, problema e spitalul in care nasc!!! Sunt nebuni si considera ca se face nastere vaginala in cazuri astea.Nu te baga direct in cezariana! E o provocare pt ei, auzi!! Fac experimente pe bebeii nostri.Si am citit ca majoritatea bebeilor nascuti asa au avut complicatii de tot felul...
Am aflat de aceasta "minunata" politica a spitalului de curand si nu mai sunt om de atunci....
Eu am de gand luni sa ma duc sa vb cu dr mea si sa vad ce anume tre sa fac sa ma bage in ceza daca nu se intoarce pana la urma...Altfel, daca nu vrea, nu stiu , imi schibm dr, acu pe ultima suta de metrii

35s
laura
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Si ca sa trec la chestii mai pamantene, iata cateva intrebari despre bebei cu care poate ma ajutati:
1. cum faceti cu nasucul, cu mucii? faceti in fiecare zi?
2. ne-au zis sa nu il spalam in baita pana nu ii cade buricul dar am inteles ca si dupa aia va mai sangera nitel. incepem baia cand s-a vindecat complet (noua ni l-a infasurat pediatra intr-un tifon cu spirt sa stea asa)
3. cum stim cand i-a trecut icterul fiziologic?
4. la cat timp ii cantariti (pediatra a zis ca la cantar mergem la o luna !!! nu-i cam mult?)
5. ii dati sa suga dupa program sau cand cere?
Nu stiu daca ti-au raspuns fetele, dar vin si eu cu raspunsuri
1. Nasucul eu il faceam in fiecare seara, dupa baie, cu ser fiziologic si pomita
2. Noi cand am ajuns acasa, aveam deja buricul cazut, dar mai curgea ceva acolo. M-a invatat pediatru sa-l curat cu un betosir de ureche, imbibat in spirt, in fiecare seara, si pudrat cu Baneocin, pana s-a vindecat complet
3. N-a facut in spital? Sunt galbeni la fata, si pupila e galbena, se vede cu ochiu liber
4. La luna il cantaream si eu, e de ajuns, pt ca altfel incepi sa o iei razna, Luca in prima luna a luat 500gr, apoi in a 2 a a luat 1.5kg...asa ca
5. Am incercat de la inceput sa-i fac un program,s i am reusit, dar treb rabdare. Adica, incearca macar la 2 ore juma sa-i dai. Gandeste-te ca stomacelul lui nu apuca sa digere, si de-asta e bine la 3h
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
34+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by oana_bucur
Mamici de bebe 2...
1)serul fiziologic se gaseste numai la fiole?
2)vigantolul i se administreaza bebelului dupa ce este vazut de pediatru sau inca de la iesirea din maternitate?
1. Eu n-am vazut decat la fiola
2. Vigantol ne-a dat prima sticluta din maternitate, se da gratuit, chiar si de la pediatru, apoi a venit dr si ne-a zis cum sa administram
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
34+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Shine spune:

Am reusit sa ajung la zi cu cititul.Eram restanta din capitolul trecut
Aelita,,cu intarziere iti urez si eu bine ai venit acasa cu bebelina Sofia.
Ylilimic, Alinuk, multumim de vestile de la Kate.
Mariana, asa este cu displazia de sold. Ai dreptate!Nepotzica mea s-a chinuit cu 2 scutece pana pe la 2 luni din cauza asta.
Pozitia asta cu podul indian am gasit-o google-ind:Gravida se culca pe spate, picioarele se pun pe ceva suport (masuta, scaunel etc.) la cca. 40 cm inaltime, astfel incat gambele sa se afle in pozitie orizontala. Se pune o perna sau altceva sub fund, astfel incat bazinul sa fie mai sus decat restul corpului.Pozitia asta se ia de 1-2 ori pe zi pentru 15 minute. In timpul mentinerii pozitiei se respira relaxat. .
Eu una, am incercat, dar muream de pliciseala cu ochii in tavan;Si apoi am simtit ca imi vine sangele in cap.
Acum, dupa cum loveste si dupa cum va eu ca burta mea si-a schimbat forma,cred ca bebe s-a intors:ma loveste pe laterale
.
Va spun eu ce si cum, saptamana viitoare, dupa eco
pup
Shine
34
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
ylilimic spune:
Fetelor, e ultima postare pe seara asta, dar sper sa nu fie si ultima in postura de gravida! Ma cam incearca niste dureri de spate si burtica e tare, copilul pare ca a gresit iesirea. Pana marti sunt hotarata sa nu-l las sa iasa asa ca voi merge sa ma intind, poate, poate ii vine mintea la cap copilului asta! O sa iau si NO-Spa, pentru orice eventualitate.
Altfel, stati linistite, incerc sa intru sa va anunt si de ar fi sa-l tin cu mana!
Noapte buna tuturor!
Liliana
AMR 9 cu
adinush spune:
Am intrat si eu sa semnez condica pe ziua de azi...am mai intrat de vreo 2 ori dar n-am apucat sa postez.
Nu ma simt bine deloc,ma doare si burtica si am o stare asa de..gravida
adik ameteala,voma...toate la un loc.
Sper sa treaca si noaptea asta si dupa aia sa vina o data copchila asta ca am obosit sa tot fiu gravida
Adinush
40+ 2 cu
- Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie