Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
mariana_1976 spune:
Ivona1977 bine ca totusi ai obtinut o data sigura...Vad ca au fost destul de "cumsecade" la voi in UK.Aici mergi la control pt. planificarea inductiei doar daca au trecut 10 zile dupa expected date of delivery.
Criss68 nu stiu daca merita sa fac circ pe aici,fiindca la stilul lor, nordicii se fac ca...ploua.Cel mult la sectia de "boli mintale" mi-ar rezerva vreun locsor.![]()
Prefer o cezariana electiva celei de urgenta si parca vad ca la bafta mea, tot de ultima o sa am parte daca Doamne fereste...
Bine ca ai gasit pe cineva care sa te "instruiasaca" despre ce si cum sta treaba cu datul.Stiu ca spun o mare prostie, dar crede-ma,am ajuns sa ma intreb daca nu cumva m-as simti mai bine sa dau si sa-mi faca astia asa ce doresc...

Kate 

Megbeng ce burtica maricica ai!
La mine kilogramele sunt dispuse unde e mai greu de dat jos: solduri si "aripioare" ca eu am o conformatie mai "feminina".![]()
Anis si in Suedia zic astia de burtica tuguiata ca e de baiat si ma intreb de unde au aparut prezicerile astea la atitea popoare...Demult doream sa intreb: tu ai cumva un par asa de cret natural?(ca Ingrid are o minune de par si ea!)
Adinushhai ca mai "e" 2 zile, stai cumintica si poate cine stie, nu ti-o face figura acum la sfirsit
Liuda pai eu cu voi nu mai am curaj sa pun poza cu burticul ca m-ati luat toate.Asa ca... ma abonez la unul dintre ultimele locuri ale podiumului sa nu cumva sa-l pierd si pe ala!![]()
Mariana
32+
mama de Monica, Matei si Markus
Messa spune:
gabriela, unde e spitalul asta? as merge luni... ca nu mai stiu ce sa fac... aerius-ul ajuta, dar numai cateva ore (bune si alea, pot sa dorm) dar in rest... simt ca mor, imi vine sa ma jupoi de vie si mi-e frica sa nu fie aiurea si pentru bebe...
dana, nu se cheama asa in romana, in romana nu am aflat cum se cheama... am cautat si eu pe net, am gasit simptome, poze, si am zis ca asta trebuie sa fie.
ALINATXA spune:
Fetelor am incercat sa sun la Kate si nu raspunde.Cred ca naste.Eu asha simt.
34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Ivona1977 spune:
Nu mai stiu cine avea bebe in pelvina si il vroia intors pe dinafara, noua moasa ne-a zis la curs ca se incearca da cu putine sanse de reusita. Si au fost cazui cand au intors bebele si a doua zi dumnealui era la loc cu capul in sus, s-a intors dumnealui peste noapte si tot cezariana au facut.
Da Mariana, se pare ca am noroc, macar am o data cu rosu in calendar si m-am mai linistit si eu.
Ma bucur Alinatxa ca se boteaza si in post, noi trebuie sa mergem la Londra pentru botez si ar fi greu pentru copil pe drumuri, mai ales daca e mititiel. Ar fi trebuit sa o botezam in jur de 14 februarie, acum putem sa o lasam pe un pic mai tarziu. Si cred ca e si mai liber in post ceea ce e bine. Merci de informatie.
Pup
Ivona+5
Daconst spune:
Liudo,fata nu stiu cind nasc ca e incapatanat asta al meu si nu vrea afara...ma gindeam sa calc o tura,dar e sarbatoare.Diseara ies la plimbare si poate asa sa-l conving.
Cu botezul stiam si eu ca se face in post,doar la masa cica ar trebui mancare de post...desi nici asta nu e chiar obligatoriu.
Adela,ma scuzi ca m-am bagat in fata...tot respectul pentru burtica ta.
Kate,galeria e cu tine. 

Dana AMR 3 zile 
ylilimic spune:
Katy - e bine, se plictiseste cu ochii in tavan. I-au facut injectie si asteapta cumintica sa treaca noaptea, caci maine dr e de garda si va intra in ceza (cel mai probabil).
De botezat se boteaza si in post, caci e un act de increstinare, insa parintele nu recomanda petrecerea de dupa, decat daca se face de post. Mai este o posibilitate sa faceti petrecerea de Buna Vestire, pe 25 Martie, cand e dezlegare la peste si meniul ar fi mai variat.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
AMR 9 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
mariana_1976 spune:
Dana mi se pare ca figura cu podul indian este pt. "intoarcerea" acasa a lui bebe din pelvina.
Fetele cu bebe in pelvina, eu anul trecut cautam de nebuna pe net cauzele pozitiei pelvine si unele m-au cam speriat.Altele sunt motive neexplicabile cum a fost la mine.
Daca aveti fetite in pelvina care au stat in pozitia asta mult timp din pacate au mai multe sanse de displazie de sold dupa nastere decit daca ar fi baietei.
Mariana
32+
mama de Monica, Matei si Markus
mediterana spune:
La multi ani Ioanelor noastre dar si sotilor Ion sau bebeluselor sau bebelusilor cu acest nume...

.
Daconst si Liuda bafta multa si nastere usoara!
Aelita, te rog mult povesteste, totul e ok?
Imi pregatesc si eu bagajul de spital, in Italia trebuie sa duci lenjeria de pat a bb-ului, patru costumase, caciulite, papucei, sosetute, prosoape, cosmetice iar mama are si ea o lista...
Patutul de lemn inca nu l-am asamblat, caruciorul inca nu l-am cumparat...luni ma duc la ultimele cumparaturi.
Mama care sta la mine ma ajuta tare mult.
mediterana
alinuk spune:
Fetelor,
N-am citit ce ati mai scris pana aici... din motive de "nesting"
Vreau doar sa va spun ca am vb cu Kate - si e la datorie, trebuie sa punem fetele astea dragutze la treaba caci maine e marele eveniment pt ea si
bebele Anelin...hihi io o sa-i propun sa-i zica Ionelin

Alinuk 36
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata