Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Shine multumesc pentru urari! multumesc la toate fetele...
LA MULTI ANI IONICI DRAGI!

in rest...ce sa zic, invatat si nici nu mai am chef apoi daca ies putin si umblu orin oras ma intorc acasa cu butucele dupa mine si cu contractii...macar de s-ar finaliza, dar nimic!!!!
astept cu nerabdare...hai inca o saptamana sa fim "termen" nu prematuri...of sper ca nu fac parte din categoria celor care nasc dupa 41 sapt ca nu mai pooooooooot

va pup,

ioana
36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Monu sunt si eu aici, dar inca nu sunt nedormita pe noaptea asta...mai am timp sa scap la mine e 11.03PM acum...sper sa nu fac iar noapte alba...
nu stiu ce-i cu ralu ca la ea e si mai devreme, e cu 3 ore in urma mea...nu-i nici pe mess!!! dar crde ca daca a intrat in travaliu m-ar fi sunat iuli, sotul ei!...

ioana
36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Buna dimineata mamici si burtici,
Se pare ca sunt cea mai matinala dintre toate.M-am culcat ieri pe la 4 dupa amiaza si am dormit pana la 12 noaptea.in concluzie iar noapte alba.Sper ca astazi sa rezist nedormita pana deseara sa pot prinde si eu o noapte de somn cap coada.
LA MULTI ANI TUTUROR CE POATE NUMELE DE ION,IOANA,IONUT.
IOANAN ,OANA VA DORESC NASTERI USOARE,BEBEI VOINICEI SI SANATOSI TUN.
FLAVIA TIE ITI DORESC SA FII SANATOASA SA ITI POTI CRESTE FETITELE SI SA TE BUCURI DE ELE
PTR TOATE SARBATORITELE

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

aventura, multumesc pt informatii legate de pozitia pt somn.
Esti o graviduta tare draguta! Ai reusit sa te nu te ingrasi deloc. Era mai bine iti vedeam poza acum 15 min, inainte de a lua micul/marele dejun!

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am trecut si eu sa semnez condica...nu de alta dar sa nu oboseasca majoretele pentru mine degeaba.

La multi ani de SF.Ion sarbatoritelor!

Eli,

Dinamizzi,bine ai venit acasa!

Ylilimic,sper ca esti bine si ca bb mai are putina rabdare!

Aventura,ai o burtica tare sexy...imi place mult cum arati si nu te-ai ingrasat deloc.

Liudo,tu esti prima care afli daca scoate fi-miu vreun corn...desi nu da semne.Aseara am facut si o plmibare lunga,dar el nimic.Misca mult si tare in burtica,dar afara n-ar iesi.

Dana AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

LA MULTI ANI tutror celor care-si serbeaza astazi ziua onomastica!!!

daca iesea la lumina... mancam tort si pt fata mea.

Katy pup fata si sper sa fie totul ok.

Anca arati super bine, burticoasa sexy sexy.

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata burticute si mamici!

La multi ani! de Sfantul Ion, mamici, tatici, bebici!

Felicitari proaspetelor mamici!

Katy,

Anca, frumoasa tare burtica!

Noi suntem bine; doar ca ne dor oasele de la dormitul pe parti... Abia asteptam ziua de miercuri cand mergem la doctor si ne vedem si bebicul. Am facut analiza pt streptococ B si mi s-a zis initial de dr care a fost la recoltare, ca dureaza 7 zile calendaristice, iar tipa de la receptie, ca dureaza 7 zile lucratoare . Sper sa fie gata pana miercuri la pranz... Bineinteles ca m-a durut... macar n-am sangerat...
In rest... Pe 3 a murit bunicuta mea si ieri de Boboteaza au inmormantat-o... chiar de ziua ei de nastere; ar fi facut 78 ani... Asta este mergem inainte... N-am mers la mormantare pt ca a fost la Bacau si poate ca asa e mai bine pt mine si bebe...
Am sa pun niste poze mai noi ceva mai tarziu...
Va pupic! Aveti grija de voi!

Loredana 35+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Lore , imi pare rau de bunicutza ta...mai ales ca n-a apucat sa-si vada nepotul..Dumnezeu sa o odihneasca..

Cu analiza aia de streptococ daca ai facut-o la Medicover..iti spun din proprie experienta ca in 5 zile e gata daca e sterila! Incearca cu un telefon mai devreme la laborator..

Eu merg la T. cealalta sapt..(36)..luni si marti prestez analizele . Uffff....iarasi imi ia 5 eprubete de sange..

Multumim de complimente fetelor ..am luat in greutate 12+ kile..si cred ca mai avem de luat si de-aici incolo dar s-au repartizat bine..

Si eu am dureri de oase la dormit pe orice parte..pe spate nu pot ca ma sufoc..si mai nou de cateva saptamani ma doare chiar pe...dansa..pe dreapta..si s-a umflat putin...se mai confrunta cineva cu chestia asta??

A propos de kile..am vorbit cu o proaspata mamica care luase 16+ kile si acum, la 2 luni de la nastere este mai slaba decat inainte de a ramane insarcinata!! Conditia este sa alaptam natural cat putem, chiar daca suplimentam si sa fim atente cand intarcam la ce mancam caci atunci se pare ca e predispus oranismul la ingrasare...

Fug la o cafelutza..

Aventura 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor care sunteti ingrijorate de kg luate.Prietena mea a luat in sarcina 25 de kg.Acum e mai slaba decat inainte de sarcina fara sa alapteze fara sa tina o cura speciala doar ca manca cand isi aducea aminte!!!

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor, am intrat si io repejor sa va zic ca am mai inviat, SLAVA DOMNULUI! Oricum, azi imi citeste preotul asa ca ma astept sa ne fie si mai bine.
Iau magneziu la greu si materna si calciu, cred ca eram rau data peste cap. Inca tremur nitel dar nu se compara, sunt mai clara la cap ca sa zic asa.
Incerc de asemenea sa mananc cat pot de mult, prea mult nu pot inca, sa beau multe lichide si sa ma odihnesc cat pot - inca nu dorm decat cateva ore noaptea, dar parca din ce in ce mai mult. SLAVA DOMNULUI!

Sanii nu ii simt asa tari si grei cum am auzit peste tot. Este o conditie? Bebe vad ca mananca si apoi doarme cam 3,4 ore. Sper din tot sufletul sa nu imi piara laptele. Bag la greu ceai de chimen cu anason, in zilele astea cred ca am bagat litri. Si sper ... .

Bebe e cumintel, nu mai putem dupa el, sper sa nu ii facem nici un rau cu nestiinta noastra. Ma omor ca mereu uit cate ceva, ba sa ii pun cu pipeta in nasuc, ba sa ii dau cu pudra, ba una, ba alta ... Inca nu ne-am intrat intr=o rutina asa ... . Sper sa reusim cat de curand.

Ma ingrijoreaza nitelus operatia care inca mai inteapa nitel si pare tare asa pe lungimea ei. Fetele cu ceza, voi cum sunteti?

Hai va pup si mai vb.

Cata

PS. Alina, am vazut ca m-ai sunat dar era o dupa-amiaza grea si nu am raspuns la tel. Vorbim. Multumesc ca te-ai gandit la mine.

Mergi la inceput