Dupa multi ani!!!!!!!!!!!!!!

Dupa multi ani!!!!!!!!!!!!!! | Autor: alus

Link direct la acest mesaj

Mam intors si noi din vacanta in Bucuresti. A fost superb, mia placut mult, dupa atat timp indelungat am vazut si eu locurile unde m-am nascut si am copilarit. Si sotului ia placut Bucurestiul, am vazut Parlamentul si alte cladiri asemanatoare, Arcul de Trumf, Statua Aviatorilor, am fost in Cismigiu, Harastrau, Floreasca.Langa Parcul Floreasca statea mama deci in fiecare zi mergeam cu Julia pe acolo. Se dadea in topogan si era asa de fericita. Am fost pe la toate rudele posibile care ne-au invitat. Pe Julia am hotarat so invat deja romaneste, poate plecam si la vara si ar fi bine sa stie si ea ceva, sa inteleaga. Am avut prea putin timp sa vizitam si alte locuri din Romania.Ar fi frumos, dar asta este. Stiu ca sotului ia placut si vrea sa mai mearga prin Romania. Am calatorit foarte bine cu avionul, la coborare pe Otopeni Julia nu a vrut sa ia nici o bomboana si a cam plans, la intoarcere a fost totul bine, a vorbit mai tot timpul. A va spun ca sa schimbat mult Bucurestiul si in bine. Am fost surprinsa cand am vazut ca acolo sunt taxiurile galbene, nimeni nu mia spus asta. Dar cred ca este bine asa. Sa schimbat mult si BUCUR OBOR. Bucurestiul a fost luminat foarte frumos, peste tot lumini, copaci, braduti facuti din lumini, superb. Ma impresionat. Am fost surprinsa cand am aflat ca sunt interzise artificiile. Dar si asa mia placut. Revelionul l-am facut cu o prietena din copilarie, impreuna cu sotul ei si prieteni ei, a fost destul de frumos, mu mia placut singurul fapt ca puneau mult folclor, eu una nu prea am dansat. sotului nu ia placut deloc, nici nu ma mir, nimeni nu a vorbit cu el inafara de mine si sotul prietenei, multi stiau engleza bine sau foarte bine, dar si asa nimeni nu la bagat in seama. Am asteptat anul nou, am baut sampanie, am dansat putin si la 2 am plecat acasa. Taxiurile sunt ieftine, aici in polonia nu as fi platit in ruptul capului pentru 4-5 km 6 lei (zl) cat am platit. Julia sa simtit foarte bine, in fiecare zi iesiam cu ea la plimbare. Mia dormit foparte bine, prima seara greu, dar a fost loc nou, apoi fara probleme. A fost greu cu ea totusi, ei nui prea place sa mearga pe propile picioare deci imi cerea in brate. Am mancat sarmale multe, icre, fasole batuta si alte bunatati ce aici nu exista. Intr-un cuvant mam simtit ca nou nascuta. Pot sa ma falesc si eu ca unde ma duceam cu Julia toti sau indragostit de ea.Ma voi lauda si eu putin cu Julia, toti care au vazuto au spus ca avem o papusica de fata. Ca la varsta asta stie asa de bine sa se descurce cu furculita si incearca deja sa folosesca cutitul, bineinteles din plastic sa nu se taie. Am spus sotului ca anul acesta am primit romania u UE, am fost cu ea in aceasta clpipa. Acum sper sa fie totul bine, sa nu se mareasca preturile si alte.Si sper ca sa se faca lini ieftine la avion si sa pot zbura mult mai des, acum sunt scumpe din pacate.
Vreau sa va spun ca deja imi este dor de tara, parca as vrea ca acest timp cat am fost acolo sa nu se termine nicidata.Mai o mica speranta ca eu ca translator sa pot mai des sa vin in romania sau sa am contacte mai multe. Sotului ia placut mult cum oameni primesc. cum sunt primitari, au fost si clipe sau situati pentru el ciudate. In Billa un barbat sia rupt din paine si a inceput sa manance dintr-un borcan cu carne in sos. Poate credeti asta ciudat, dar aici in asemenea magazine nu prea ar lasa,ca dupa ce mananca sa nu lase borcanul gol si sa plece, au mare grija plus ca oamenilor l-ear fi rusine. E stie el ca fiecare tara este altfel. Dar asa Bucurestiul ia placut foarte mult, si a spus ca vrea sa se intoarca si sa viziteze si alte locuri ale tari, mai ales ar vrea la mare sa faca baie in apa calda nu rece cum este aici.
Pupici la toate si sper sa nu va supar cu nimic din ce am scris.
Mai jos am pus poze din vacanta.

http://wk250.tripod.com/w2/index.html

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

De ce sa ne superi ?
Ai povestit frumos.... cu mult mai frumos decat ma asteptam sa citesc despre Bucuresti......

La Multi Ani !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ma bucur ca ii place cuiva Bucurestiul.
Vazut zilnic nu vezi decat aglomeratie si abia astepti sfarsitul de saptamana sa fugi din el.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_popescu spune:

ai reuit sa imi trezesti nostalgia , acum ma gandesc ce sa fac?? raman aici sau ma intorc acasa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Ai, intr-adevar, o scumpete de fetita! Sa va traiasca!
Tare mi-as dori sa pot vedea si eu Bucurestiul asa cum l-ai vazut tu cand vin acasa. Din pacate pe mine ma dezamageste de fiecare data. De cati ani esti plecata?

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Eu din pacate am vazut in Bucuresti multe gropi in trotuare si strazi, multa murdarie, dorinta de a fi cit mai "europeni" la suprafata dar in fond...
Sint dezamagita de cite ori vin in Bucuresti. Poate din cauza ca sint romanca si imi doresc ca totul sa se aranjeze cit mai repede acolo. Si sint dezamagita ca lucrurile nu inainteaza pe masura asteptarilor mele...

Dar locurile unde ai copilarit iti vor stirni intotdeauna melancolia si le vei revedea intotdeauna cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Aldebaran- nu stiu cat timp nu am fost, dar peste 15 ani.Eu am vreut sa vad in romania partea buna, in fiecare tara este bine, foarte bine ca si rau, sau foarte rau, dar turisti vin sa vada binele, si asa am facut si eu.

Silvana- fiecare tara are cum am spus mai sus lucruri rele, aici sunt locuri frumoase, si lucruri urate pe care turisti nu vad.

Dana- eu cred ca trebuie sa locuiesti acolo unde te simti bine si mai ales este familia ta, ma refer la cea mai apropiata, sot, copii/

Alus + Julia http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

E frumos Bucurestiul, anul trecut, dupa o vizita de 3 luni in Canada mi s-a parut frumos, imi placea sa merg prin centru si sa vad constructiile vechi si noi pe care le cunosteam atat de bine, dar viata grea de zi cu zi ne face sa nu ne mai dam sema si in plus cartierele plictisitoare ne fac sa nu vedem nici un orizont.In cateva luni ajungi sa nu-l mai suporti si sa te plictisesca tot, daca traiesti acolo.

Mergi la inceput