PROBLEME PISICESTI (2)
Raspunsuri - Pagina 4
vali_delide spune:
Buna, fetele.
Am promis ca o sa va tin la curent cu "impacarea" dintre fetele mele.
Dupa lupte grele, se pare ca Beni incepe sa o accepte pe Kitty, asa cum a zis Trin, dupa o saptamana deja cea mare nu mai e asa disperata...azi-noapte chiar a dormit si ea in pat cu noi...
Laura, eu nu am probleme daca plec, pt. ca soacra mea locuieste apropape si vine zilnic daca suntem plecati, dar stiu sigur ca exista pensiuni unde poti lasa animalutele (ca la hotel).Doar ca, din pacate, cred ca sunt cam scumpe!
Va doresc tuturor o saptamana excelenta.
Valentina
poze
Ramonika spune:
laura - daca nu ai pe cine sa lasi cu pisica, o dai la un hotel pt animale. si la noi in Iasi exista asa ceva.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
laura - andreea spune:
Buna fetelor!
Stiam de hoteluri/pensiuni pentru pisicute insa eu tind sa cred ca lor le este mai bine in casa lor. Cand locuiam in Canada, zgubi a stat si trei saptamani singur insa aveam o vecina care-l iubea tare si venea in fiecare zi la el, dimineata si seara!
stie cineva cum sunt tinute piscutele la pensiuni? Pentru ca va veni momentul sa plecam in concediu cel putin trei saptamani si nu as vrea sa-l car pe avion dupa noi!
Merci de rapunsuri si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!
Laura
vali_delide spune:
Laura,
eu nu stiu cum sunt tinute pisicutele la "hotel", dar cred ca in Germania ar trebui sa aiba conditii mai bune decat la noi. Aici, din ce stiu din auzite, se pare ca au niste custi, le dau papica, apica, banuiesc ca au si litiera...de ce nu dai o cautare pe net? Sigur vei gasi ceva convenabil si cu conditii de bun-simt.Ca Zgubi sa nu sufere si mai mult decat sufera pt. ca nu sunteti cu el.
Bafta!
Ramonika, Vladutz al tau seamana leit cu Beni a mea!
In curand o sa incerc sa fac un album cu fetele mele, care deja de azi se joaca impreuna.Kitty se duce la Beni si vrea sa suga!!!! Cred ca ii e dor de mami a ei!
Valentina
poze
dana_e spune:
bun venit fetelor si ! ufff, de cind n-am mai apucat sa citesc aici.
- da, mare grija cu mincarea uscata "obisnuita"... . experienta noastra nu a fost asa dramatica, dar tot o s-o tinem minte.
- eu una, din cite am observat, daca-mi las pisicile acasa cind plec in concediu si vine cineva la o zi-doua sa le dea de mincare (si sa le si alinte un pic, deh...) sint mult mai ok decit daca le si duc in alta parte. dublu soc - lipsa "parintilor" plus mediu strain. exceptie fac pisoii mici, care-s mult mai adaptabili (jucausi, curiosi).
va pup!
ppisic spune:
Salutici,
Ma inscriu si eu in club! Am un motanel de un an si ceva, incrucisare intre Maine Coon si British Shorthair. Super dulce si scump, uneori pus pe glume, ca un motan ce se respecta petrece jumate de noapte pe afara in cautare de pisicute Inca nu l-am castrat...
Laura, am citit ca ai avut probleme cu papica pentru pisoi, iti recomand Royal Canin pentru Maine Coon, si ca mancare umeda al meu papa Gimpet, sa stii ca nu se compara cu altele... Sigur gasesti si in Germania! Arata foarte bine , pisoiul manaca si e sanatos , doar ca e o idee mai scumpa decat altele si se gaseste doar in magazine speciale.
Aici sunt cateva poze din tinerete Am sa mai adaug pozici !
-------------------
Diana
goanga23 spune:
salutare fetili posesoare de pisici!,
Stie cineva cum sa invat o pisica adulta sa-si faca nevoile la cutia cu nisip?
Uitati care este povestea lui PISI
De aproape un an am devenit si eu posesoarea sau protectoarea unui exemplar , adult/adulta (habar nu am) , de culoare portocaliu cu alb. Acum un an si jumatate ne-am mutat din San Francisco in Santa Barbara. Dupa cateve luni de la instalarea in noua casa am zarit in gradina, dormind intr-un colt o pisica adulta..foarte dragalasa. Incet - incet am ademenit-o cu conserve de peste, apoi mancarica , apa etc iar ea , ne-a lasat s-o mangaiem, sa ne jucam cu ea , apoi, dupa vreo 2-3 luni ne facea vizite in casa. Noi am crezut mult timp ca este pisica vreunui vecin dar , cu timpul, am inceput sa ne indoim de asta, pentru ca pisica a inceput sa petreaca cat mai mult timp cu noi iar acum sta in casa aproape toata ziua si noaptea . Totul era bine si frumos, Pisi iesea sa-si faca nevoile prin doua usi pt pisica (una dintre garaj si casa si inca una monatata in usa de la garaj)...insa , la un moment dat a aparut marea PROBLEMA...am avut un sconcs care venea in casa prin aceste doua usi, traversa toata casa ca sa ajunga la bucatarie unde se afla mnacarea pentru PISI...asa ca a trebuit sa blocam acele usi astfel incat sa nu mai poata patrunda in casa.In aceasta situatie , pisica ramanea blocata afara. Ea dormea cu noi dar pe la ora 3-4 dorea sa iasa afara, noi o lasam afara insa atunci ramanea blocata afara. Acum sare poarta pentru a intra in casa prin usa de la bucatarie care ramane partial deschisa situatie care ma deranjeaza deoarece ar putea ajunge astfel in casa ratoni , soareci si alte specii.
Cam asta e povestea si problema noastra, va multumesc anticipat pentru orice raspuns puteti sa-mi dati.
Andreea
PS. Inca o chestie, cum imi dau seama daca e fetiza sau baiat? (se pare ca a fost pisica cuiva candva deoarece clar nu da semne sa fie in calduri si nici alte "bogatii" nu mai are sub codita). Mentionez ca am vazut-o foarte furioasa fugarind o alta pisica/motan venit nepoftit la noi in curte...este acest comportament specific masculilor ?
I am a dreamer...
dana_e spune:
super faza, chiar ca i-a placut de voi si "v-a adoptat"... bun venit!
din experienta mea cu pisoi, dar si cu adulti stramutati de la casa lor: facutul la tavita e instinctual, ar trebui sa se rezolve repede. adica - pus litiera intr-un loc mai ferit un pic, NU linga mincare, dus pisica acolo (dupa ce a mincat, sa zicem), mingiiata, asezata usurel in litiera. sapat cu mina un pic (presupunem ca nisipul e inca curat ), sa auda ea zgomotul specific. daca pleaca, trebuie lasata, repetat faza peste citeva ore. dupa citeva dati, se prinde ca e un loc bun de "ascuns anumite chestii".
la pisoi mai functioneaza si... luat un servetel de hirtie, umezit cu apa rece si sters un pic la fund . nu stiu daca adultii isi mai amintesc de mamica lor care ii toaleta asa
sper sa va reuseasca, dar pare un pisi cooperant... hmm... daca mai are "ceva fanta" imediat sub anus, atunci e o ea. daca nu, ar trebui sa stea cu burta mai la vedere ca sa se vada un "altceva" mic mai incolo
toate bune, succes!
Victoria spune:
Eu sunt f. suparata, una din pisicutzele mele e bolnava, face pipi cu sange..Dr. presupune ca are cistita, ii dau antibiotic si no-spa.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
vali_delide spune:
Victoria, nu i-a facut analize? Nu stiu, nu sunt doctor si nu ma pricep, dar se poate merge doar pe "presupuneri'? Pacat ca sufera, biata de ea...si suferi si tu. Sanatate multa!
Goanga,bun venit! Sfatul Danei ti l-as fi dat si eu, pt. ca asa mi-am invatat matzele sa faca drumul la baie...cu Kitty, cea mica, inca ma duc si o asez ca pe un bb pe olita, dar sunt f. mandra ca nu mi-a facut nicaieri in casa de cand o am!
Ppisic, bun venit in club!
Valentina
poze