Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dandusa

RUXANDRA,
cind a facut kk ultima data?Poate ca asta este problema,baga-i un pic de supozitor daca nu a facut de mult kk si poate se calmeaza...Asa s-a intimplat azi la noi...si s-a linistit imediat...

E adevarat ca nici kk n-a mai facut de vreo 2-3 zile, dar la noi asa e normalul..
O sa ma gandesc si la asta. Ce supozitor?

Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

raportam mese scurte si dese, urlat cand il pun la san dupa ce trage vreo 10 minute..

o fi suficient 10 minute? s-o satura? incredibil cat de mult ii placea sanul, adormea cu el in guritza, acu urla cu hohote...DUmnezeu stie de ce...

dianocica, am incercat sa fac cum spui tu, a ragait, dar cand l-am pus iar la san...a inceput sa se foiasca, sa se inroseasca si sa urle

eu am epuizat solutiile

nu am decat sa il hranaesc din ora ora, cate 10 minute, atunci cand ii vine lui mai mult laptic..si gata...

desiree si bebe Octavian

http://new.photos.yahoo.com/desiree7000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ce mult a-ti mai scris

Dupa amiaza am lenevit am dormit cu Antonia si dupa ne-am uitam la tv acum a papat si e in patut vb cu caruselul
Acum suge si suzeta dar daca o apuca foamea si nu are suzi imediat trece la deget si il suge asa cu foc mama mama

Dandusa-da are ochisorii albastru spre gri as vrea eu sa-i ramana asa dar cine stie o sa vedem

Dianocica,Chris80,Bulisor- super pozele cu puiutii vostri

Roxana_c-deja suc de morcov?

Laura13-sper ca sunte-ti bine

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Fug la somnic azi mi-a fost somn toata ziua

Noapte buna fara colici si urlaturi

"poze"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

v-am trimis parola pe PM

"poze"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

multumesc mult, pup dulce

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

RUXANDRA,
eu ii bag in fundulet cu termometru un pic de supozitor cu glicerina..,deci cu virful termometrului razui un pic din supozitor si ii bag in fundulet...,repet operatiunea de trei ori...,practic ii bag foarte putin din supozitor dar de obicei a 3-a oara cind ii introduc virful..face kk.Daca nu face ,ii mai bag un virf cu supozitor si se rezolva.Se linisteste foarte repede dupa asta.

Crinuta isi tine capul foarte bine ,de mult....Ma distreaza de multe ori cind sta asa si se uita si in stinga si in dreapta foarte repede...,daca sta in brate si face asta am impresia ca este o marmota,rid tot timpul cu sotul meu de marmotica noastra...,parca-i girofar...,stinga ,dreapta...
DESIREE,
de vreo saptamina noi sugem numai cite 10 minute si mai cere de mincare la 3 ore ,fara sa-i mai dau nimic intre timp...,Eu nu-i dau ceai ...,doar daca are o criza mai urita ,ii mai bag 10 ml de ceai ...,atit ,in rest numai sin.Sigur se satura ,daca intoarce capul dupa 10 min si nu mai vrea...

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia...hai ca de data asta m-ai speriat...cum adica culcatul copilului pe parti poate cauza moartea subita???? Eu tot pe parti il culc, ca mi-am zis ca pe spate daca regurgiteaza sau vomeaza si se ineaca??? Acuma ce sa fac???

Si Denis al meu m-a terminat azi...n-a dormit decat asa cate o juma' de ora, max. o ora, dupa care ii trebuia san, apoi povesti, apoi suzeta, san din nou, ragaiala de rigoare, schimbat...etc.etc...sunt terminata...acuma e in patutz, doarme...sper sa doarma macar vreo 6 ore legate...ma duc sa fac un dus ca-s de-a dreptul extenuata...

aaa...am observat ca, de aseara, al meu are asa ca niste pete mici mici rosii pe tot corpul...oare ce-o fi? Inca nu m-am panicat, dar maine mergem la urgenta daca nu-i trec...

Pupici la mamici si la bebici...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by desiree

raportam mese scurte si dese, urlat cand il pun la san dupa ce trage vreo 10 minute..

o fi suficient 10 minute? s-o satura? incredibil cat de mult ii placea sanul, adormea cu el in guritza, acu urla cu hohote...DUmnezeu stie de ce...

dianocica, am incercat sa fac cum spui tu, a ragait, dar cand l-am pus iar la san...a inceput sa se foiasca, sa se inroseasca si sa urle

eu am epuizat solutiile

nu am decat sa il hranaesc din ora ora, cate 10 minute, atunci cand ii vine lui mai mult laptic..si gata...

desiree si bebe Octavian

http://new.photos.yahoo.com/desiree7000

daca iar s- inrosit dupa ragait mai pune-l, ca inseamna ca sunt mai multe...de-abia dupa ce scoate tot si nu mai rosu pune-l la loc. o sa fie greu la inceput dar merita

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by asiza

Donia...hai ca de data asta m-ai speriat...cum adica culcatul copilului pe parti poate cauza moartea subita???? Eu tot pe parti il culc, ca mi-am zis ca pe spate daca regurgiteaza sau vomeaza si se ineaca??? Acuma ce sa fac???

Si Denis al meu m-a terminat azi...n-a dormit decat asa cate o juma' de ora, max. o ora, dupa care ii trebuia san, apoi povesti, apoi suzeta, san din nou, ragaiala de rigoare, schimbat...etc.etc...sunt terminata...acuma e in patutz, doarme...sper sa doarma macar vreo 6 ore legate...ma duc sa fac un dus ca-s de-a dreptul extenuata...

aaa...am observat ca, de aseara, al meu are asa ca niste pete mici mici rosii pe tot corpul...oare ce-o fi? Inca nu m-am panicat, dar maine mergem la urgenta daca nu-i trec...

Pupici la mamici si la bebici...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

pe burta e problema. pe parti e superok.chill

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

noapte buna mamici, sper sa aveti o noapte linistita ca sa fim fresh maine dimineatza.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006

Mergi la inceput