Subiecte ZZ
Am si eu o intrebare: unde pot fi gasite subiectele ZZ? Nu radeti, chiar nu stiu daca pot fi gasite undeva. Eu am deschis acum vreo 10 luni un subiect pe care pur si simplu nu il mai gasesc. Ma gandesc ca o fi fost trecut "in rezerva"
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Raspunsuri
Alex2 spune:
Ori dai pe "Cautare" in casuta din stanga dupa titlul subiectului, alagand zona ZZ, ori cauti in subforumul ZZ, la subiectele active sau in arhiva.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
matahut spune:
Of, nu l-am gasit nici acolo!!! Nu stiu cum s-a putut pierde. La profilul meu, in cele arhivate nu figureaza. Cum se poate?
Tweety7 spune:
Off-topic - Alex2 iarta-mi ignoranta, dar vroiam sa te intreb de unde-i citatul de la semnatura? Imi place mult! Merci!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara
papadie spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Of, nu l-am gasit nici acolo!!! Nu stiu cum s-a putut pierde. La profilul meu, in cele arhivate nu figureaza. Cum se poate?
despre ce subiect e vorba? poate e arhivat. de ce cerzi ca e taman la ZZ? ZZ e forumul ala unde se cearta lumile:-)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
matahut spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by cucuoancea
despre ce subiect e vorba? poate e arhivat. de ce cerzi ca e taman la ZZ? ZZ e forumul ala unde se cearta lumile:-)
Pai, au fost ceva certuri...si m-am gandit ca o fi trecut acolo. Subiectul a fost deschis de mine si se numea Alaptat pana la 2 ani!
papadie spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65337&whichpage=3&SearchTerms=alaptarea
vezi pe la mijlok ca a lipit Daneluta postarile despre alaptatul pina la 2 ani.
enjoy
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush