Ce stiti despre Wizzair?
Raspunsuri - Pagina 2
zuzunaki spune:
Chiar ma intereseaza Carmi,Dortmund-Bucuresti ca as vrea sa vina mama la mine iar Taromul creste preturile de la o zi la alta
Cu Germanwings am zburat de muulte ori(Paris,Salonic cel mai des)si au fost f ok din punctul meu de vedre.Si m-am bucurat ca fac mai nou si curse in Romania,desi noi suntem cam departe de Köln,se merita un bilet de 100e dus-intors!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
anda141 spune:
In spania zboara ??
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
paula2003 spune:
Am vazut la stiri un anunt de acest gen ca ne vor invada multe firme din UE si nu numai cu preturi foarte mici. Vorbeau de preturi infime fata de cele din prezent, si care cu siguranta si-ar permite mai multa lume sa mearga sa vada Parisul, ...sau alt oras intr-un week-end.
Eu abia astept sa vina cat mai multe oferte si sa fie preturi rezonabile pentru toate buzunarele.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
mamica dulce spune:
SI eu vreau sa zbor cu ei anul asta,mi-a printat sotul o oferta Köln-Bucuresti cu 50 de euro..dintre care zborul vreo 10 si restul taxele de aeroport.Supeeer!
Carmi,super preturi!!!!Pai la tarom te costau biletele astea macar 800!
Germanwings ce preturi are?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
zuzunaki spune:
mamica dulce,
germanwings are preturi miiici de tot mai ales cand faci rezervarea cu 2-3 luni inainte.Intra si tu pe site-ul lor si aboneaza-te la newsletter.Primesti mereu mail cand au promotii.Preturile incep de la 0 e(fara taxe,desigur).
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
Carmi spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
SI eu vreau sa zbor cu ei anul asta,mi-a printat sotul o oferta Köln-Bucuresti cu 50 de euro..dintre care zborul vreo 10 si restul taxele de aeroport.Supeeer!
Carmi,super preturi!!!!Pai la tarom te costau biletele astea macar 800!
Germanwings ce preturi are?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Ancuta, in perioada pe care am ales-o noi, cu Germanwings ne-ar fi costat cu 100 de euroi ma mult, in plus, noi suntem la 40 km de Dortmund si 100 de Köln, asa ca pt. noi a fost mai avantajos asa. Eu am mai zburat cu Germanwings, sunt ok.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Gabitza P. spune:
quote:
Originally posted by deya
si eu am zburat k wizzair anu trecut in mai pana in belgia.a fost destul de ok o mica intarziere la dus si unde mai pui k mi-au rupt o emblema de la valiza la transport am trecut peste k na ma rog....se mai intampla.
in rest inca lucru deranjant a fost faptu k un grup de francezi a inceput sa se manifeste zogmotos dupa ce au luat catvea beri la bord radeau tare si mai si cantau in timp ce aproapte toata lumea incerca sa se odihesca(stiu k mi-am ridicat cpau si nu imi venea s cred cata lume statea k ochii inchisi in liniste altii citeau)
stewardese ff dragutze si amabile
va pup
deya
Se pierd peste tot emblemele, indiferent de compania cu care zbori. Eu am zburat cu British Airways , imi lipisem un fluturas frumos pe valiza, o emblema frumoasa cu semnul de unerground numai ca scria London si cand am recuperat valiza mea (din nou-noutza am luat-o plina de zgarieturi si indoieli) valiza nu mai avea absolut nimic!Este vorba de felul cum se manevreaza bagajele
Aha si sfatul meu este sa va puneti lacatele sau sa luati valize cu cifru. Cand ne intorceam in Anglia, pe Otopeni, niste tineri de-ai nostri care ajutau la punerea in cala a unor bagaje, buzunareau nestingheriti un rucsac cu toate ca noi ii vedeam dinauntru!
Eu zbor cu wizzair pe 17 ianuarie pt. prima data. Wish me luck. La 50 de lire dus-intors e prea frumos sa fie adevarat!!!!
anda141 spune:
Mi-am facut rezervare la wizzair ptr. martie cu 11 milioane ptr. 3 persoane. Parca nu prea imi vine sa cred ca e doar atat....pana nu vad biletul in mana.luni tb. sa le platesc. Ptr.Barcelona, am uitat sa va zic.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
anda141 spune:
Fetele care ati fost sau mergeti cu wizzair sa ne spuneti si noua cum a fost. Sunt curioasa.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Letitia1 spune:
La 50 de lire dus-intors e prea frumos sa fie adevarat!!!!
Gabitzaasta e pretul cu tot cu taxe de aeroport etc? Chiar ca e prea frumos sa fie adevarat. Te rog sa-mi scrii cum a fost si cit te-a costat exact drumul. Succes si drum bun.