cate grade trebuie sa fie cand izolam?

cate grade trebuie sa fie cand izolam? | Autor: ancutzathree

Link direct la acest mesaj

buna!
am vrea sa izolam apartamentul cu polistiren si sa zugravim,am vrea cat mai repede...dar ne impiedica frigul....cate grade trebuie sa fie afara ca sa putem face aceasta lucrare?
va multzumesc anticipat

anca & alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns phieg spune:

quote:
Initial creeata de ancutzathree

buna!
am vrea sa izolam apartamentul cu polistiren si sa zugravim,am vrea cat mai repede...dar ne impiedica frigul....cate grade trebuie sa fie afara ca sa putem face aceasta lucrare?
va multzumesc anticipat

anca & alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...

La multi ani!

In general minim 5grade si evitat pericolul inghetului nocturn, minim 24h de la aplicare

Sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

...am uitat sa specific ca pe interior vrem sa izolam,deci de inghetz nu ar fi vorba,doar ca peretzii ma gandesc ca nu ar fi uscatzi ca sarea,e vreo problema?

anca & alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

nu mai trece nimeni pe aici???!!!

anca & alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gibb spune:

ancutza,nu sunt de meserie dar exact pe vreamea asta, anul trecut am fost nevoiti sa izolam pe interior si sa zugravim.daca iti amintesti anul trecut a fost ingrozitor de frig afara dar nu a contat pentru ca caloriferele au mers in continuu. este de preferat sa faceti treaba asta vara, dar se poate rezolva si iarna.mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burghez spune:

pentru interior trebuie sa folosesti polistiren densitate 11 kg /mc ,pentru balcon foloseste polistiren densitate 15-16 kg /mc ,temperatura camerei permite montarea izolatiei
gasesti preturi ,date tehnice ,punere in opera la adresa
http://www.silicoman.esrl.ro/?pag=art&art=2275&title=termoizolatii%20fatade

Mergi la inceput