Gradinite de stat zona Tei-Floreasca
Raspunsuri - Pagina 2
Natasa spune:
De mine ar fi foarte apropae, dar nu mi-a trecut pina acum prin cap sa o vizitez. Daca spuneti ca e curata si are educatoare ok, o sa trec si eu pe acolo. La grupa mica citi sint intr-o grupa?
brazuca25 spune:
Si eu recomand gradinita nr.7, ca fosta educatoare acolo. Am ramas cu amintiri f placute, si acolo vreau sa imi dau si eu copilul. Si eu si sora mea am facut acolo gradi...akum mult timp.![]()
12+
dinuralu spune:
Referitor la gradinita 253 (Rahmaninov)- te-as sfatui sa nu il inscrii acolo. Baietelul meu a facut primul an de gradi la 253, dupa care l-am retras si l-am inscris la o alta gradinita. Pe scurt, nemultumirile mele ca perinte au fost legate de urmatoarele aspecte:
- educatoarele de la grupa mica erau studente; in perioada sesiunilor lipseau cate 2 saptamani, timp in care copilasii stateau cu ingrijitoarele care, evident nu lucrau nimic cu ei, ci doar ii supravegheau;
- in iarna s-au apucat sa rascheteze parchetul (operatiune care ar fi putut fi facuta fara probleme in timpul vacantei de iarna, spre exemplu)....asa ca timp de o saptamana au dormit cate 2 in pat la etaj, impreuna cu cei de la grupele mari;
- s-a intamplat ca in grupa lor sa fie un copilas foarte agresiv care obisnuia sa-si muste colegii. Al meu a fost muscat de spate pana la sange; nimeni din gradinita nu mi-a spus...educatoarele au considerat ca nu e obligatia lor sa ma informeze despre atat de "mici" incidente.
- copilul dormea la pranz acolo; se trezea transpirat intotdeauna. Oricate schimburi ii lasam si chiar daca dadeam bani ingrijitoarelor sa il schimbe, de cele mai multe ori cand ma duceam sa il iau, il gaseam transpirat, alergand pe coridoare.
- probabil ca ai vazut ce curte mare are gradinita 253; nu te amagi...intr-un an de zile nu stiu daca au fost scosi de 5 ori in curte(fie vara, fie iarna). Motivul??? Prea multi copii si nu au timp sa ii imbrace/dezbrace pe toti
- pot spune ca in primul an de gradi nu au invatat mai mult de 2-3 cantecele/poezii; pur si simplu nu s-a vazut nicio evolutie;
- ce a fost bine, intr-adevar-curatenia si mancarea fff buna; nu am avut niciun fel de probleme din punctul acesta de vedere.
Iti doresc sa iei cea mai buna decizie pentru puiul tau!
danielai spune:
Dinuralu, multumesc mult pentru povestea experientei tale. Intr-adevar, 253 era cea mai aratoasa dintre gradinite, trec in fiecare zi pe langa ea in drum spre servici si imi placea tare mult cum arata. Asa pacat ca nu scot copilasii in curta aia mare si frumoasa...o tin de expozitie? Inteleg ca stai in zona...Pot sa te intreb spre ce te-ai orientat? Acolo esti multumita?
dinuralu spune:
L-am mutat la o gradinita particulara tot in zona Floreasca...o gradinita condusa de o doamna minunata care a pus tot sufletul in aceasta activitate.
Nu e o gradinita de fite, este situata la parterul uni bloc, dar sincer nu as da-o pe o mie de gradinite particulare cu sedii pompoase.
Intre timp el este la scoala in clasa a-2-a, dar surioara lui este la aceeasi gradinita (cea particulara, desigur).
..si culmea ironiei...vara copiii sunt scosi aproape zilnic in curtea gradinitei 253, in timp ce copilasii de la 253 stau, in continuare,in gradinita.