Va rog frumos, daca aveti detalii despre gradinitele din aceasta zona sa impartasiti cu noi experientele voastre (bune sau rele). Din lista eu am gasit 4 potentiale: nr 7 (Maica Domnului), nr 12 (Dinu Lipatti), nr 123 (Floreasca) si nr 253 (Rahmaninov).
Buna!Ce anume te-ar interesa sa aflii?Baiatul meu cel mare este la gradinita nr:7 la Maica Domnului..-la grupa mare pregatitoare...eu sunt foarte multumitain principiu de tot ceea ce se intamplain grady..de la conditiile acesteia[totul nou]pana la mancarica servita si programele predate..
Daca te intereseaza ceva anume astept o intrbare concreta!
Multumesc mult de raspuns. Deci tu esti multumita la nr 7. Are program lung? Exista fluctuatie mare la educatoare? Cati copii sunt intr-o grupa? Regulile de igiena cat sunt de stricte?
quote:Cu placere!Programul este de ora 7.00-17.00...De igiena nu se pune problema..este totul facut nou si se pune mare accent pe curatenie..ca si parintisi la dus la plecare iti pui la parter botosi din plastic..la celalalte nu am ideedar la gr. lui fimiu[mare pregatitoare]-25;
Originally posted by danielai
Multumesc mult de raspuns. Deci tu esti multumita la nr 7. Are program lung? Exista fluctuatie mare la educatoare? Cati copii sunt intr-o grupa? Regulile de igiena cat sunt de stricte?
Daniela
Am fost ieri si am vazut gradinita, pe afara deocamdata. Intr-adevar, arata f curat. Singurul lucru care mi-a displacut sunt fiarele alea pe post de loc de joaca. Mai bine le-ar scoate de tot.
Sonia, multumesc si tie pentru raspuns. Ceva sport / limbi straine exista in program sau optional? Cum ai procedat la inscriere?
Noi am terminat acum 3 ani gradinita. A facut cursuri de engleza si muzica, dansuri. Cursurile erau optionale. Directoarea era f. draguta, la inscriere nu au fost probleme, dar trebuie sa mergi din vreme.
Baiatul meu a avut o educatoare f. buna si....un educator.
Sunt aici.
Gradinita nr 7 e cea din capatul strazii Maica Domnului, unde se intersecteaza cu bvd. Lacul Tei?