Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 6
marchplayer spune:
SA CRESTI MARE THEODOR!!!
Helloooo si de la noi.
Denisa bafta la eco. Cred ca indigestie este ca nu prea pare greata de dimineata.
Bee, pupici Anei. Cu mancatul ma cam alearga Ioana si pe zi ce trece ma conving ca nu vrea sa manance decat ce-i place ei. Adica prostii gen pufuleti. Am decis sa nu mai cumpar asa ceva, cel putin o perioada. Azi i-am dat ioanei omleta, adica doar galbenus frecat cu putina sare si pus intr-un teflon si gata papa, a mancat tot, alergata dar...acum ma gandeam ca as fi putut sa rad si niste cascaval deasupra si ar fi fost mai bun, asa a fost cam seaca si uscata
Vad ca toate ati dat bradul jos, eu nici nu ma gandesc pana luni. Asa am facut mereu, l-am tinut pana dupa sfantul Ion.
Bianca, eu te inteleg ca esti obosita, si eu la fel as fi fost, din pacate n-ai timp sa te refaci dintr-o data si o faci treptat...
vai ce rau imi pare de Dani. Parca lor li se intampla toate relele. capul sus Mirela.
Moni bafta la noul loc de munca. Ai vazut ce reclama iti face AnaM? Cred ca dau si eu o fuga pe la Arad daca nu vii tu la vara pe aici!!!
Am vazut si eu poze cu ursulina mica, foarte frumoasa si vesela.
Acum ma bag sa vad si pozele acinei...
Eu n-as vrea la munca dar tot as vrea bona sa am timp sa ma duc la cine, prin oras, pe la shoping dar ma gandesc ca as fi prea nesi daca as angaja una la cat ajutor am! Din pacate nu prea pot pleca decat rar de acasa.
daniela10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anymony spune:
Cum sa dam bradul afara inainte de Boboteaza si de Sf. Ion???? Nu se poate!!!
Am pus poze noi cu bradutul nostru si cu Ioana demolindu-l partial.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
marchplayer spune:
Acina ce de cadouri aveti sub brad!!! Toate erau pentru Andrei???? I-a placut masinuta aia? Ioana nu-i prea pasionata de ea, doar cateodata o mai impinge pe aici dar in ea nu vrea sa stea.
Maraki ma bucur ca-ti incepi munca, cred ca o faci mai ales din motive financiare.
poze
bumbita spune:
daniela, deci s ioanei ii plac pufuletii? si sebi la fel, e mort dupa ei...manaca aproape o punga odata...nici eu nu o sa-i mai dau. ii strica pofta de mancare..azi l-am prins mancand popcorn
eu am pregatit acum niste dovleac la cuptor ...sa vad daca vrea piciul
toanca, poate ca te inteleg cel mai bine...inainate eram disprata dupa serviciu...stateam peste program din placere...dar acum cand m-am reintors se imputisera rau lucrurile ca mi s-a facut sau poate percepeam eu altfel lucrurile, nu stiu?
eu sunt f mandra de decizia mea si nu regret deloc...
www.dropshots.com/new.php?userid=162448&successmsg=User settings saved." target="_blank">sebi la un an
bumbita si sebastian(03.01.2006)
marchplayer spune:
Ioana-Catalina, o superba podoaba sub bradut!
poze
marchplayer spune:
Bumbita cum ai facut dovleacul la cupror? Am incercat si eu odata si dupa o ora tot tare era. Nu se strica la burtica de la asta?
Ioanei tare mult ii mai place sucul de portocala, ce ma `nerveaza este ca imediat se kkreste. Nici nu stiu ce sa fac, pe de-o parte are o gramada de vitamine dar nici la diaree nu vreau sa ajunga. Alte sucuri nu bea, nici ceai, nici compot. Abia adaca bea putina apa.
poze
marchplayer spune:
Aoleu Bumbito ce papa Sebi acolo??? Junkie-food???
Silvie, nasol cu musafirii aia, mi s-a intamplat si mie sa ma chiauneasca unii. Ioana in schimb a fost incantata, ea tot incerca sa socializeze cu niste teroristi care nici n-o bagau in seama dar nu plangea, dimpotriva de tinea scai dupa ei.
poze
silvi_2005 spune:
Daniela, figura mare micuta ta.Tu cum te descurci fara sot?Te ajuta parintii?
Fetelor va multumesc pentru raspunsuri, chira nu stiam daca e ok cum se comporta Alain in raport cu ceilalti copilasi.Acum e mort de somn prapaditul dar nu vrea nici sa doarma, e tare incalcit programul lui acum, cred ca suntem in perioada de tranzitie de la doua somnicuri/zi la un somnic. Voi cum ii culcati pe cei mici acum doua somnuri?
Moni, spor la treaba, cred ca treci acum printr-o perioada mai agitat, itzi tin pumnii.
Denisa, bafta maine la eco.
Bianca cum mai esti?
Fetelor de Anasol mai stie cineva ceva?Cum e David?
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
dana_ene spune:
Ingrid am primit de la tine un mesaj dar fara a avea atasata nici o poza. Nu stiu ce s-a intamplat.
Uite, iti mai dau o adresa de mail, incearca sa trimiti aici si apoi spune-mi cand e gata ca sa verific:
dana_ene@yahoo.com
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
silvi_2005 spune:
Toanca am uitat sa iti raspund, mie una imi lipseste f mult serviciul, era chiar placut la birou, mai ales ca eram toti tineri eram doua gravidute in aceeasi perioada.Eu stau acasa numai ca sa fiu cu Alain, altfel si maine m-as intoarce, pird destul de mult si la bani dar asta e, am hotarat sa stau cu el pana la 2 ani, daca nu sunt chiar obligata financiar sa ma intorc n-o voi face pentru ca mi se pare f importanta perioada asta din viata si cred ca pot sa fac si eu asta o data in viata....cam greu dar asta e
Bee, pupici Anucai, ce meniuri mai aveti?
Any am vazut-o pe Ioana sub brad, tare dragutica mai e,
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.