Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
Salutare,
Intru si eu 2 min ca sunt in refacere sper, am facut o indiegstie urata si colac peste pupaza, azi am si programare la medic pt eco si de inceput pregatirile si pt ca am vomat de 2 ori sunt ametzita si fara vlaga, sper ceaiul asta de menta sa ma remonteze ca nu pot minca nika.Tare greu e cand nu te simtzi bine mai deloc, sper sa fu in stare in urmat. 90 de min sa condc si sa beau apa ca sa fie ok bb la eco, ca dc nu am cam imbulinat-o.
Va pupam si o zi buna, sper sa intru mai incolo.
Denisa
Denisa 13w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
dana_ene spune:
Ursoaica, mi-au placut teribil de mult pozele si filmuletele . Mai vreau !
Va pregatiti pentru maine ?
Denisaaaa, iti tin pumnii sa fie bine la eco. Abia astept sa ne spui cum e bebe?
Numai bine .
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Denisam spune:
URAA-imi merge dropul, ins farsit.
LA MULTZI ANI THEODOR!
Bee-pupici la Ana cea scumpa!
Ursu- vazut Raisa- scumpa foc, ii luatzi motzul?
Danaaa-saru'mina, sper sa fim ok amindoi- va pupam, m-ampus la vizionat si la voi poze, ca mai am 15 min si plec.
Maraki-bafta cu jobul,cate ore mergi, cine sta cu Angelos- Iorgos?
Moni-nu te stresa, le rezolvi tu pe toata!
Mirela-sanatate multa si tzie is lui Dani, ma rog sa se rezolve totul repede si bine.
Denisa
Emma Andreea
acina spune:
Buna fetele,
Avem si noi poze noi .
Va pup.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Bee spune:
Denisa, bafta la eco! Sa ne dai numai vesti bune despre bebele cel mic! Sigur e indigestie sau sunt si greturi de la sarcina (desi spuneai ca n-ai avut deloc greturi acum)?
Ursoaico, mai spune de Raisa, nu fii expeditiva! E tare tare dulce.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
toanca spune:
bumbita de ce sa nu fiu sincera....am momente cand regret ca nu stau acasa cu piciul....
Mai ales ca in momentul de fata situatie este foarte imputita la noi la servici si mi-as dori sa stau acasa si sa nu am alte responsabilitati in afara de cel cu copilul
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
bumbita spune:
denisa, muuulta bafta la echo, de Domnul sa fie ffffffffffffff bine....acum, la a doua sarcina, parac se simt mai devreme meiscarile lu' bb, nu? asteptam cu emotie vestea. pupici multi de la noi.
www.dropshots.com/new.php?userid=162448&successmsg=User settings saved." target="_blank">sebi la un an
bumbita si sebastian(03.01.2006)
Denisam spune:
Bee- saru'mina, da nu am avut gretzuri pina acum,dar sigur e de la ceva de ieri, ca mi-e greu sa cred c ain mijl noptzii ma apucau in sapt 13-14, dar mai stii, eu sper sa fie indiegstie, ca am avut ametzeli, frisoane, acum suntmai binisor, ma duc la eco in 5min,tu ai ceva vesti bune de bb2?
Anuka ce mai face, ca fii-mea nu sta deloc, totzi zic si are si faze cand e mamoasa, de 2 ziel dc ma vede ca vin home si desi e la socru'meu, slabiciunea ei ca o tzine in bratze, trage de mine si vrea la mine, am trait sa o vad si pe asta, si stie puiul, catelul si leul-chiar si cum fac
V-am pupat, fug ca ma asteapta o zi grea!
Denisa
Emma Andreea
Denisam spune:
Bumbi-saru'mina, sa vedem cu miscarile, asa ar treb, pe emma am simtzit-o la 17 sapt, sa vedem acum-pupici!
Denisa
Emma Andreea
anymony spune:
LA MULTI ANI !!!!
Bianca...la copii nu e vorba de buletin ci de pasaport...
oricum adultii sunt obligati sa aiba la ei pasaportul in cOmunitate!
iar minorii se trec pe pasaport , si trebuie l afel aprobarea tatalui daca vrei sa pleci numai tu cu bb.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina