In Italia (20)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Crista,mai zi-mi ca-mi placeAsa cum zici tu mi s-a parut si mie,in plus atent,grijuliu si respectuos dar si gelos fara motiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

cum adica gelos fara motiv ...?? pai dc suntem frumoase si destepte nu e normal sa fie baietii gelosi gelozia cred ca in ADN-ul mediteranean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Crista ai dreptate,de-aia-s gelosi,nu stiam sigur care-i motivul, bine ca mi-ai deschis ochii
Gelozia asta cred ca-i si mai pronuntata in ADN-ul mediteraneano-sicilian

De-abia astept sa vad cum e acolo, sunt f.f.curioasa dar am si emotii din cauza ca-i prima data si nici cu avionul nu-mi prea place (bine ca dureaza doar 2 ore)

Mergi la inceput

Gata plec in 25 iulie.A inchiriat o casa sau apartament (nu stiu sigur) in centru, cu de toate:are si terasa,curte,internet si palmieri aproape,ca stie ca aia-s importanti
De-abia astept sa vad cum e si daca-mi place si cu gelozia sper s-o lase mai usor
Deja am emotii de-acum, cand ma gandesc ca trebuie sa merg cu avionulSper sa ajung intreaga la destinatie

Mergi la inceput

Drum bun si distractie placuta!!!

cit despre gelozie .. cred ca ii va fii greu sa renunte la ea ... te-am vazut eu in poze frumusica-frumusica...

Mergi la inceput

Stai ca inca nu plec
Mi-a zis ca patul e ca palaffita,soppalco si ca nu are ringhieraMi-a trebuit vreo ora ca sa inteleg cum e asezat si ce inseamna toate astea,ca n-am mai vazut asa sistem la noiTu cred ca stii ce-i aia.In caz de cadere, nici o problema, sunt doar vreo 2 m inaltimeTreaba lui,eu nu ma pun in partea aia sau macar sa puna niste perne,ceva acolo sa fie caderea mai usoara

Mergi la inceput

nu stiu ce sa zic dar ce casa o fii inchiriat .. vreun palat ceva .. cu un pat ca asta

las ca te va tine strins in brate si nu apuci sa scapinici dc vrei sa mergi la baie peste noapte ce sa mai zic de cazut

Mergi la inceput

Pai si eu ma gandeam ca-i vreun palat sau cel putin castel
Important e ca-s cu el si vad palmierii,ce mai conteaza daca o sa am vreo mana rupta sau picior
In caz de ceva, o sa te anunt, sa vii la mine cu un compot, un suc, o portocala, ceva

Mergi la inceput

pai tu te duci la tara portocalelor si vrei sa iti trimit eu de aici plimbate cu camionu' si cumparate de la supermarket ... las ca iti arunc niste tortellini mai bineeee

Mergi la inceput