In Italia (20)
Raspunsuri - Pagina 17
LoraG76 spune:
Buna!
Va deranjez si eu cu o intrebare. E cineva pe aici din zona Piemonte - Torino? S-ar putea sa venim la vara si am vrea ceva informatii - cazare, nu f. scump, dar sa fie ceva conditii, adica liniste, curatenie, ca venim si cu fetita de 2 ani jumate, locuri de vizitat etc.
Va multumesc pentru eventualele informatii!
Lora, mami de Iustina
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by iriale
Nu se pune
Chiar acum, cand ai putea sa ne povestesti cate-n luna si-n stele despre samburel... eu te astept si sunt convinsa ca si toate celelalte fete, zic toate si subliniez acest cuvant.
Iri, mami de Ale
In timpul liber, respir
Pai daca ati mai da si voi pe-aici din cand in cand ... pot sa iti povestesc cate-n luna si-n stele despre samburel. Si asa nici nu ar mai parea numai birou de informatii subiectul nostru ... .
11+
Petronela
Idora spune:
Am disparut un timp ca am fost plecata, nu in Siciliadar am stat aproape 2 saptamani la casa de vacanta sub umbra prunului batran, ca nuc n-am.O sa vina el din nou la inceputul lui iunie,m-a intrebat cum vreau:sa vina el sau sa merg eu si i-am zis ca mai bine sa vina el acum si apoi o sa merg eu.A vazut Romania doar iarna si acum vreau s-o vada si vara cand e cald si totu-i verde si inflorit.Intr-un fel imi pare rau c-am refuzat oferta de a ma duce eu acolo de data astadar o sa vina si vremea aiaStiu Crista ca-i mai usor de gasit de lucru la fata locului dar acum dupa evenimentele alea cu romanii si romii pe-acolo, cred ca nu-i chiar momentul potrivit acum.Mai las sa treaca o vreme, sa se mai linisteasca apele si conationalii nostrii,sper
El sta (inca)cu parintii si de-aia nu ma grabesc prea tare, ca daca merg vreau sa inchirieze un apartament ceva.E de acord si sa se mute in Romania daca ar gasi ceva convenabil de lucru sau daca ar merge cu pensiunea (de fapt casa de vacanta e pregatita pt. pensiune), ar fi super dar trebuie sa-i fac si reclama, ca daca nu,cine sa viseze ca exista
Cam astea-s noutatile pentru momentDe-abia astept sa vina
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze
Liseberg-Göteborg
crista-s spune:
Idora bine ca te-ai odihnit ... apele sunt tulburi dar nu e cazul sa te sperii... nu generalizeaza si nu baga toata comunitatea in aceeasi oala dcit cei care au minte prea putina si cu aia e mai bine sa nu ai nici tu nimic in comun ( stii cum e sa te feresti de prosti ca au mintea odihnita )...
Varianta pensiunii e cea mai buna, stat departe de "famiglia" unde nu il poate influenta nimeni nici in bine, nici in rau ...daca ii place in Ro ar fii perfect ... insa nu sunt multi care se dau in vint dupa Ro si sunt de acord cu ei dupa ce ai trait in paradis cam greu te multumesti.
bafta multaaaaaaaaa si distractie placuta
marumiha spune:
Helbi ,zona Rimini ,Catolica Pesaro ,Fano pěna la Ancona nu e f. scump si e o zona unde gasesti multa distractie pt toate věrstele.Poti merge si la munte e o zona destul de frumoasa si preturile sěnt accesibile.Am vazut ca a fost cineva din Germania anul trecut ,poti cere informatii daca i-a Aplacut sau nu.Mie-mi placa ,eu locuiesc ěn aceasta zona.E si SAN MARINO aproape si sěnt multe lucruri de vazut.Daca vrei mai multe inf. poti sa intrebi.Aici se maněnca si destul de bine ca de altfel peste tot ěn it.
Idora spune:
Romanii si(sau)romii astia nu-s normali.Asa ma apuca niste nervi ca din cauza lor, ne facem si noi romanii corecti reclama proasta
N-a fost de-ajuns cu cazul ala cu umbrela ca acum s-au intamplat alte 2
Crista, sa stii ca el e obisnuit cam in genul ala cu "famiglia", mananca la ore fixe, etc.Mie nu-mi place stilul asta, mi se pare batranesc, eu sunt mai nonconformista.Cand ma gandesc ca nu i-am dat sa manance la ore fixe sau i-am dat mancare rece de multe ori la masa de amiaza, ma paleste rasul acumCe parere si-o fi facut??Oricum a vazut ca-s cam dusa cu pluta, a si zis ca n-a vazut alta mai nebuna ca mine(si nici n-o sa vada) dar pe mine nu ma intereseaza, cine ma place, ma place asa cum sunt si vad ca el ma place si-asa chiar daca are stilul mai batranicios si mai nu asa open minded ca mine.Dar o sa-l convertesc eu
poze
Liseberg-Göteborg
crista-s spune:
sau o sa te convertesti tu la orele fixe ceea ce nu e deloc rau .. eu eram foarte stresata in Ro un servici care imi pcupa toata ziua si we-urile ( dehh ca la romani tb sa mori pe birou de dragul patronului .. sau cel putin asa era atunci acum poate lumea s-a mai smecherit) iar acum o viata linistita ma face foarte fericita ... faptul ca ai ore fixe si le mai si respecti nu e deloc de lepadat ( dupa parerea mea .. eu am slabit 10 kg in 2 luni cind am sosit aici si am inceput o viata ordonata .. si mincam macaroane zilnic !!) ...
Idora spune:
Mai stii ca nu??Hai ca nu-mi displace chiar atat ideea dar nu stiu daca as putea manca macaroane la fiecare pranz, ca el asa mananca.Dar nu macaroane, ci paste, ca el asa zice cand rad de el si-i zic ca mananca in fiecare zi macaroane si-i mai zic si macaronar, asa in gluma, ca si el imi zice ciorbona sau ciorbosa (de la ciorba)Mai imi zice si passticiona,ca fac multe boacane, de la asta am inteles ca-mi vine si numele astaAcum depinde, daca-s facute ca lumea poate o sa-mi placa
M-a palit rasu' dar m-am si enervat putin cand m-a sunat intr-o seara, chiar dupa ce s-a intamplat treaba cu romanca cu umbrela, si mi-a zis ca bunica-sa (ca si cu ea sta in casa), la masa de seara care-i la ora fixa, normalii tot dadea intruna cu:e romanca, e romancaI-am si zis, da' ce acum bunica-ta crede ca te omor sau ce??I-am zis ca numai oamenii incuiati la minte pot sa caracterizeze o intreaga natiune dupa faptele unor uscaturicare oricum exista in orice tara din lumea asta!!
poze
Liseberg-Göteborg
cicina spune:
Marumiha, stii la San Marino un loc unde se mananca bine si ieftin? Tot ma bate gandu de mult sa dau o tura pe acolo.
crista-s spune:
Waw Idora .. si cu bunica stau in casa ... pai e legat rau de "la famiglia "
Nu vei minca " macarale " zilnic daca reusesti sa il dai pe brazda sau dc iti vei face pt tine ceva si pt el "macarale" ...