In Italia (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Danilamonica, www.myair.com cred ca-i cea mai ieftina.Dus-intors rar depaseste 200 euro.E bine sa verifici des, ca astia schimba tarifele si de la o ora la alta si cand prinzi mai ieftin sa actionezi.
Mai e si http://www.blueair-web.com/index.php?LANG=EN care are preturi bune.

Lily79, sigur poti sa mergi in Italia doar cu C.I.Am sunat eu ieri direct la vama din aeroport si mi-a zis clar ca nu e nevoie de pasaport.Mie mi-a expirat la 1 apr. si de-aia vroiam sa fiu sigura ca nu-s probleme.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Idora am ris cu lacrimi .. sa stii ca asa credeam si eu ca sunt toti italienii: familie mare, mereu unita, si cind colo am luat leapsha familia nu e mai mare decit familia mea, noi suntem mai uniti si avem legaturi mai strinse si cu verii din veri ( chiar dc cu unii numai pe mail sau la telefon caci distantele sunt mari dar macar stim unii de altii ), ei ( astia ai mei prin alianta ... de la sot) nu-si telefoneaza decit la nunti si la inmormintari ... e drept ca sunt "nordisti" dar tot mai "sudisti" ca noi romanii sunt si degeaba ... a si nici nu sunt pasionati de fotbal ( barbatii din neam) si nici legati de fusta mamei ( absolut niciunul din familie si nici macar cunoscutii ) .. Deci cam tot ce se zice despre italieni in cazul meu nu se aplica

Nenea cu calul la Siracusa stai linistita ca iti va povesti si vei intelege perfect ... eu nu vorbeam italiana ( eram sosita de la jumatatea lui octombrie fara sa stiu o boaba italiana si in Sicilia am fost la inceput de decembrie ) eram in faza in care intelegeam frinturi dar nu puteam lega 2 vorbe si totusi am inteles ce povestea ... Daca nu, pune mina si citeste pe net inainte sa mergi ca sa stii ce o sa vezi...

Ma bucur pt tine ca ajungi pe acele meleaguri atit de frumoase de parca as veni si eu cu tine .. nu stiu ce sa zic poate am fost eu putin subiectiva caci eram in luna de miere si imi parea totul roz dar tare mult mi-a placut ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Subscriu
M-am bagat si eu in vorba, ca tot vorbiti asa de frumos despre Sicilia, si mai precis de zonele in care locuiesc eu.
Da, Catania este frumoasa, nu te astepta insa palmieri pe plaja. In oras, da, cam peste tot. Livezile cu portocale si lamai, berechet. Oameni de treaba, la fel. Dar si idioti, ca peste tot de altfel. Bafta multa!
Si un special pt Cri.

Mergi la inceput

Irinel mersi de pupicel iti dau si eu unul (aici) ca tot nu ne vede nimeni ....

Despre oameni amabili eu pot spune numai despre astia din domeniul serviciilor: la hotel, la restaurant sau la tavola calda, pe la magazinu' de inghetata.. nenea cu calu' ... cred ca idotii ii gasesti mai mult prin orase ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Idora, bafta daca te hotaresti sa ramai in Catania.Daca aterizez la vara pe acolo si mai esti te invit la o cafea
Crista sa sti ca astia din sud sunt mai legati de familie,cel mult in familia surorii mele asa sunt,in partea asta in Toscana nu-s asa,desi culmea e ca-s napoletani,dar sunt oameni si ei ca si romanii, ca si la noi sunt familii si familii.
Mie una imi place Sicilia f mult,imi place sa stau pe terasa la soacra surorii mele si sa admir marea.
Am prins acum 2 ani St Giovanni,care este si patronul AciTrezzei, super, caut poze si va pun.
Acitrezza
Aici sunt cateva poze facute acum 2 ani in Sicilia

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi am fost "neam de traista " si m-am uitat la mai multe poze ... Dar asa am vazut ce frumusica esti ce de fete frumoase la tine in familiutza ... si nepoate mari .. si nu in ultimul rind marea cea cristalina ..

ai tu dreptate ca nu sunt toti la fel .. eu am nimerit in un neam "de independenti" ... si culmea eu sunt de felul meu una caruia ii plac familiile numeroase, intilnirile, vorba multa ... cred ca eu sunt mai italianca ca ei

Mergi la inceput

saru-mana crista, esti o dulce.Sa sti ca asa sunt si eu, imi place familia mare sa stam la taclale.In tara cand eram nu era sarbatoare sa nu chem familia.Eu din pacate provin dintr-o fam mai micuta,fara veri, verisoare.doar noi 3 surori ce ne aveam una pe alta.De aceea in fam din Sicilia ma simt bine tot timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Crista, Iri, Tumpi cate unul pentru fiecare
Eu cred ca am vazut prea multe filme cu italieni de am impresia asta dar in orice caz se pare ca-s pe gustul meu sicilienii astiaSper ca o sa raman cu aceeasi impresie cand o sa vad cu ochii mei, ca eu is cam pretentioasa(in sensul de selectiva) si nationalistaIn orice caz Sicilia e pe gustul meu(din poze) si pozele lui Tumpi iar imi plac, e suuuuuuper!!!
Crista mersi ca te bucuri pt. mine,vino si tu pana in Catania sa o mai vizitezi daca-ti place asa mult:), si tu Tumpi, daca vii, sigur ca vreau sa ne intalnim la o cafea dar nu cappuccino(eu).Poate ca n-ar fi rau sa ma intalnesc si cu sora ta, cred ca o prietena in plus nu-i stricaO sa va anunt cand o sa merg, poate-mi lasi nr. ei de tel. pe PM, nu neaparat acum dar mai incolo.
Ce ca lumea e asa cum zici tu Crista sa te imbraci in tricou ziua si noaptea cu o geaca in luna decembrie si ce socrii de gasca ai daca au fost in stare sa opreasca masina in mijlocul circulatiei ca sa se uite soacra-ta in vitrinele magazinelor!!!Caldura, palmieri, portocali,lamai etc soareeeeee, mi se pare ca in Paradis aproape tot timpul anului,cred ca visez prea mult si sper sa nu fie asa
Deocamdata sarbatoresc Pastile aici in Romania ca se pare ca aici se sarbatoresc cel mai bine

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Hristos a Invitat!
Sa aveti parte de o primavara minunata.

Mergi la inceput

Adevarat a Inviat !!

multumim de urare, Tumpi, tie si familiei tale numai bine si tuturor celor care scriu sau numai citesc pe aici ...

Idora e deja pe drum probabil spre insula iubirii ( Sicilia ) .. abia astept povestiri .. Idoraaaaa sa nu ne uiti !!

Mergi la inceput