In Italia (20)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
pet.cost2005 spune:
Woooowww .. bravooooooooo angi !!!!!!!!! Felicitari !!!!!!! Ce ma bucur ca mai am pe cineva cunoscut in aceasta aventura ... pt. ca asa cum vezi, a venit si pe la mine barzuca !!!! Sarcina usoara si bb sanatos !!! Vezi ca ti-am trimis un PM ...
6+
Petronela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
CRI multumesc de mesaj. Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea......scuzati-ma ca nu am intrat sa va multumesc......ce rusine din partea mea..........inca odata scuze.......de ziua mea am fost in Val D'Aosta. Dragut. Si da sunt gravida. Inca nu-mi dau seama..........de parca deja ar trebui sa simt"calcio" lui ala mic........s-a intamplat asa pe neasteptate......asa a vrut d-zeu....sunt extrem de fericita......nici nu mai stiu cum sa-i multumesc lui D-zeu....Alin la fel nici nu stie cum sa se comporte. I'm happy......tutto qua.
PETRO eu la fel...sunt bucuroasa ca suntem in aceeasi barca. O saptamana diferenta. Che bello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vom avea ce chiacchera. Pupici pe burtik!!
5
POZELE MELE
Idora spune:
angi si petronela sarcina usoara si tie crista iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat mai rapid!!
Am intrat sa va zic ca am dat de o carte f. buna de gramatica italiana in format PDF.Ii zice "Mica gramatica a limbii italiene".Mie mi se pare super dar poate si din cauza ca eu la capitolul italiana stau cam pe la 10-15%Are 100 si ceva de pagini si e trasa la xerox dar se vede bine.Care o vreti, dati-mi e-mailul si v-o trimit.
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze
Liseberg-Göteborg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Idora ti-am trimis PM, multumesc pt intentie .. si multumesc pt urare
Cit despre gramatica eu zic sa nu te sperii, mare parte se invata "dupa ureche" cind o sa stai aici si vei auzi mereu vorbind in jurul tau ...
tumpi spune:
Salutare tuturor.
Iote cum ma nimeri eu taman cand se discuta de Sicilia.Venisem sa pun o intrebare pe la voi si ce-mi vazura ochii, Sicilia, Catania, super,imi place la nebunie zona aia.E adevaraz ca una din surori locuieste acolo, lucreaza in Catania,dar sta in Aci Trezza,un orasel micut pe malul marii, cu o poveste interesanta.
Mie una mi s-au parut sicilienii,fata de cei din Toscana, mai calzi, mai prietenosi, mai legati unul de altul.
Acum sa va intreb si eu ce voiam defapt.Anume, sora mea ar vrea sa vina in vara in tara,dar are pasaportul expirat,iar cu cartea ei de identitate de acolo cica nu poate iesi din Italia, intrebarea mea e, credeti ca poate iesi doar cu permisul de soggiorno, ca sa nu mai stea sa faca un drum pana la Roma,mai ales ca nu mai e necesar.O sa sune si ea la ambasada,da am zis ca poate printre voi sunt si fete care stiu.
Indora, vacanta placuta in Catania, ai facut o alegere buna, sunt multe de vizitat in Sicilia.Abia astept ca anul asta sa ma duc si eu acolo.
PS:Pet, Angi, sarcini usoare , felicitari
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Idora spune:
Crista, pai imi dau seama ca se invata mai repede dupa ureche, ca asa daca n-ai cu cine vb si pe cine auzi e mai greu mai ales cand te apuca si lenea
Tumpi ma bucur ca si tu zici numa' de bine de Sicilia si Catania, asa cum a zis si Crista.Ma faceti de nu mai am rabdare si sar in primul avion, autobuz sau tren, asa curioasa m-ati facut
Va pun un link de share ca sa va luati cartea, ca nu o pot trimite pe e-mail din cauza ca e mai mare de 10 mb.
Serviti-va https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/collectorszone.cgi
Nu ma injurati daca nu se vede chiar f. bine.Pune-ti pe marit (pe +) din programul Adobe si o sa se vada destul de bine.
http://community.webshots.com/user/idora2005" target="_blank"> poze
http://community.webshots.com/user/idora2006" target="_blank"> Liseberg-Göteborg
Idora spune:
Pentru cine nu stie cum sa ia cartea:
1.se da click pe carte (mica gramatica.....)
2.click pe free
3.asteptati pana va da voie sa downloadati (0, ceva min)
4.bagati codul pe care vi-l cere
5.click pe download
poze
Liseberg-Göteborg
danilamonica spune:
buna fetelor...e cineva de prin SAN REMO ?
Eu o sa ajung in mai pe acolo si vroiam sa stiu daca a mers careva cu avionul din Bucuresti de la ce agentie pot sa iau bilete de avion si ce aeroport din Italia e cel mai aproape de San Remo ..apoi cu ce ajung acolo?
Sau e mai simplu sa zbor la Nisa in Franta si apoi cu un autocar pana la San Remo ?
Multumesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lilly79/Lilly79.jpg)
Lilly79 spune:
Buna.
Voi merge la inceputul lui mai in Roma cu avionul din Tg.Mures, si am o dilema, poate ma puteti voi ajuta.
Pasaportul meu expira in iunie, si oricum e pe numele vechi, iar biletul de avion e pe noul nume.
Sigur, sigur se poate merge doar cu cartea de identitate?
Stiu ca de la 1 ianuarie se poate merge doar cu CI , dar eu vreau sa stiu daca nu ati avut probleme iesind din tara fara pasaport.
Merci mult.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Idora linkul nu e bun .. in loc sa se deschida pe carte se deschide pagina principalacare zice urmatoarele :
RapidShare - Collector's-Zone (Logout)
Welcome to the collector's zone. If you have a full premium-account, click here.
You don't have a Collector's Account yet? Just upload a regular file via our homepage.
After the upload you will be asked automatically if you want to have a free Collector's Account.
Username:
Password:
German administration:
adica eu username nu am .. ca tb sa o descarc free .. vezi ca tb sa fie mai lung linkul.. sa includa in el si denumirea cartii sau a fisierului ....
Tumpi sora ta nu poate calatori afara din Italia cu CI italian ca nu e valabil.. iar permisul de soggiorno nu este document pt calatorie ... Dar poate calatorii cu cartea de identitate romaneasca ... ca de la 1 ianuarie se poate .... asta daca mai are valabila cartea de identitate romaneasca ( aia de plastic )... daca nu scrie la ambasada la Roma spune ca vrea pasaport si se programeaza insa dureaza cam 3 luni prin ambasada .... sau scrie la ambasada sa se programeze pt procura si face procura cuiva din Ro sa ii faca pasaport simplu .. daca mai are buletin valabil ca altfel nu se poate .... dar dc tot are buletin valabil poate circula cu el deci nu prea vad de ce s-ar comèplica cu pasaportul... si pas .. in face la urgenta cind merge acasa in vacanta...
Danilamonica ... aeroporturi sunt multe acum depinde daca vrei zbor Lowcost sau nu ... dintre aeroporturile mari Torino e cel mai apropiat si de acolo cu trenul pina la San Remo .... sau cum zici tu la Nisa si de acolo tot cu trenul .. ca e mai comod ... sai Milano pt zborurile de linie si Milano-Bergamo pt cele low cost ... Dar depinde de unde zbori tu spre Italia ...
Du-te linistita la o agentie de incredere din orasul tau si iti vor cauta ei ..un zbor la unul din aeroporturile astea ... uita-te mai intii pe harta ...
era o discutie tot pe aici pe la vacante despre companiile low cost citeste si acolo
Lilly79 eu stiu ca se poate ...