Viata in Germania (40)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna,
Mamica-dulce---emisiunea e miercurea pe RTL

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

salutare!
nu ma pot abtine sa nu va povestesc ce am ajuns sa traiesc azi. E o intamplare scurta, dar nu-mi iese din minte nicicum.
Noi ne mutam si cautam Nachmieter, pt ca vrem sa plecam inainte de cele 3 luni. Si azi a venit o tipa cu 2 copilasi, 2 baietei frumusei si f bine facuti (cel de 3 ani jumate era de 2 ori cat al meu de 3 ani). Baieteii au deci 3,5 si 1,5 ani. Super dulci, timizi dar si-au dat drumul si s-au lipit ca marca de scrisoare. Au intrat in casa, mami i-a descaltat ca erau plini de zapada si dupa 30 sec. s-au dus tinta in camera copiilor. Nu mi s-a parut ceva iesit din comun, e o harababura acolo si e clar ca orice copil se duce la jucarii, nu? Numai ca nu e chiar asa. Am stat un pic de vorba si femeia mi-a povestit ca e in divort, ca sotul e f bogat, au o casa de 150 mp platita deja, cu 7 camere, ca sotul castiga f mult dar nu e de acord sa faca macar una din camere "camera copiilor", el zice ca "intai sa-si castige dreptul asta". Va spun drept, aproape ca ii venea sa planga cand imi povestea. A spus ca nu le lipseste nimic, dar nu poate trai cu un om care gandeste asa, ca oriunde merge copiii stau doar in camera copiilor si nu mai vor sa plece. De jucarii n-am intrebat daca au. Acuma isi cauta sa se mute de acolo, chiar a zis ca o sa le lase dormitorul cel mare ca ea tot e singura si poate dormi in camera mica. Sa aiba mult spatiu pt ei si pt toate jucariile pe care o sa le ia.
De azi dim. numai la asta ma gandesc, ca noi tot timpul zicem ca nu ne ajung banii, ca am vrea si aia si ailalta, si uite ca altii au si nu stiu sa se bucure de ei. Idiotului la ce-i foloseste totul daca ramane singur? Cum poti pune un asemenea principiu in fata familiei, a copiilor tai?? Mai ales cand iti permiti, ai spatiu, ai tot... eu nu inteleg...

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Dana, felicitari pentru baietel! Sa va traiasca, sa creasca mare , frumos si sanatos!

Papa, si Emma mea a facut vaccinul, nu a avut nici o reactie in primele 3 zile de dupa, ciudat a fost in a patra zi ii curgea nasul ca la robinet, dar fara febra. Imediat dupa o zi era ca noua... deci nu a fost vorba de raceala, ci credem noi - parintii - ca a fost reactie de la vaccin. Si noua ne-a zis ca se administreaza o singura data.

Cristina, sper ca esti mai bine. Ce frumos ca voi aveti zapadaaa, la noi e frigggg si de 3 zile m-a palit o durere de cap, cred ca m-a luat cu frig rau de tot la cap. Ca-s fudula si umblu cu capul descoperit .

Am intrat de fapt sa va dau si voua de stire ca am primit pe email si sa nu tin doar pt. mine

"Sonderangebot der Tarom im Februar 2007
2 Tickets zum Preis von 1

Frankfurt-Bukarest-Frankfurt

Frankfurt-Cluj-Frankfurt

München-Bukarest-München

München-Sibiu-München

München-Cluj-München

Eine Person zahlt für 1 Ticket Eur 255,- und bekommt das zweite Ticket
für den Mitreisenden gratis dazu.

Alles zzgl. Flughafengebühren für beide Personen.

Gültig vom 01.02.2007 bis 28.02.2007

Mindest Aufenthalt: "mit Wochenende"

Max. Aufenthalt: 10 Tage"

Asa as da o fuga pana la mamaaaaa , dar burtica mea e cam mare si parca nu as risca cu toata dragostea mea pentru mama

Merg sa mai bag un ceai ca ma ustura gatul - de cat am vorbit

Pupici,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Cristina, hai ca am ramas masca. Cum mai sa nu le faca o camera de joaca, si au SAPTE! Noi avem doua si mai vine o mandra si jucariile gem peste tot, cum sa nu le iei jucarii, sa ii vezi ochisorii aia sclipitori cand primeste ceva nou sau cum il duce capul sa improvizeze jocuri noi.

Hai ca nu pot sa cred ca sunt unii "oameni" atata de incuiati la minte.

Noroc de copilasi ca mamica lor este femeie normala, bravo ei, sa plece de langa asa individ atata cat sunt ei inca mici.

mare e gradina Domnului

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nici eu nu cred ce a povestit tipa cu cei doi copii. Nu cred ca in camera copiilor unde dorm nu au si jucarii....e de ras .....si or fi 7 camere dar probabil foarte mici, eu stau in doua si am 70 mp
Fetele din Munchen, stiti vreo locatie de joaca pt. bebei de 1 an ?Cocoloco este pt. copii mai maricei....nu are ce face bebu meu acolo ....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

nu stiu ce sa zic, sunt tot felul de oameni pe lumea asta. Totusi la un calcul simplu 150/7= 20 mp. Hai ca mai scazi hol, bucatarie, bai, dar nu ies chiar asa de mici camerele. Ma rog, pana la urma treaba lor. Mie mi-a parut rau de copii, indiferent cine are sau nu dreptate, cand parintii divorteaza ei sufera cel mai mult.

PS: ceva interesant: http://immobilienmarkt-content.sueddeutsche.de/immobilien/kaufenbauen/artikel/276/95181/

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Nu stiu ca se zic vis-a-vis de femeia asta dar mai cunosc si eu pe-aici persoane cu o situatie materiala prospera care nu cumpara jucarii copiilor ba ca sa nu se invete rasfatati,ba ca-s bani aruncati,ba ca is numai plasticuri de care te impiedici prin casa,etc...asa ca nu mai mai mir de nimic desi sunt intr-o continua mirare de azi de la prinz,sa va zic si voua de ce ...

La clinica,am un coleg de birou tare simpatic si amabil,si el doctorand,ne intilnim zilnic si mai povestim una alta,mi-o mai imprumutat niste carti(in engleza),mai mergeam impreuna pe la camera de garda,chiar imi aranja computerul sa caut una alta pe net.Deci din septembrie impartim acelasi birou.Astazi nici nu intru bine pe usa salii de curs,ca ma striga a treia fata din birou"Alina,stii,colegul nostru,x-ulescu mi-a zis azi ca e din Romania",si pt ea a fost de mirare ca el nu ne-a zis pina acum,doar pe la noi e un amestesc de natii si aud zilnic greceste,ruseste,spaniola,etc.Nu ca ar avea vreo importanta ca nu ne-a spus dar asa,macar de divertisment,cam stim de fiecare de unde e...
Defapt ea il surprinsese vorbind la telefon intr-o limba necunoscuta ei si el i-a spus senin ca vorbeste in romaneste,e roman.
De ce nu o fi vrut sa spuna asta atita amar de vreme,stia de unde sunt,m-a auzit de n-ori vorbind la tel cu fiica-mea,cu mama mea.
El vorbeste germana absolut corect si aproape fara accent,cred ca a facut scoala si liceul in germana.Las'ca aflu eu luni .

Maraki ,la Coco-Loko la etaj au spatiu amenajat pt copilasi de la 0-3ani,cu cuburi moi,vana cu bile colorate si alte minuni.Altceva pt copii asa mici chiar nu stiu sa fie.

Seara faina!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Inedita faza cu ccc colegul, Alina. Poate luni afli ca e din orasul tau si ca ati stat in acelasi cartier La cat e de mica lumea, orice e posibil.Eu l-as lua direct, pe romaneste, sa vad ce fata face.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele,ce faceti?Eu inghet de frig,de vreo 3 zile e ger de te doare nasul cand respiri si senin.Azi a fulguit vreun sfert de ora si jubila ficioru' dar nu s-a pus nimic.

Cristina,adevarat spui ca iti ramane in cap asa o poveste.Eu o cred pe femeia aia ca ti-a spus adevarul,la cati nebuni nu sunt...
Si referitor la ce spunea cineva pe pagina trecuta...150 de metri e mult mai!Apartamentul meu are 3 camere,90mp,dar azi am fost la un geburtstag intr-un apartament de 150,cu 7 camere si am crezut ca sunt pe stadion.Serios!!O camera era mai mica,dar tot erau 2 paturi de copii acolo,cu dulap,tv si ceva loc de intors.Super spatios!
Saraca femeie!Cristina,ii dai ei apartamentul?Daca iti mai spune cate ceva,mai scrie.

Va pup,weekend placut!
Anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Carmi

Inedita faza cu ccc colegul, Alina. Poate luni afli ca e din orasul tau si ca ati stat in acelasi cartier La cat e de mica lumea, orice e posibil.Eu l-as lua direct, pe romaneste, sa vad ce fata face.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Carmi,
Acum astept sa-mi trimita pe mail planul de Vorlesung pe tot semestrul si o sa-i transmit multumirile in romaneste.Da,luni o sa-l intreb,poate inteleg de ce atita secretomanie...

Sa stii ca nici acum nu am primit raspuns de la Führerscheinstelle München,is cam 2 saptamini.Intrebam,din nou,cum e cu carnetele si cum il pot schimba pe cel romanesc(expira in dec 2007)ca in Ro nu mi-l mai pot schimba ca nu mai am cetatenia romana.Luni il retrimit,tre'sa-i bat la cap pina ma lamuresc .

Weekend placut!

Alina

Mergi la inceput