Ajutor - am nevoie de Pyostacine

Ajutor - am nevoie de Pyostacine | Autor: Alinutzaa

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Sunt insarcinata in 9 saptamani si in urma analizelor mi-a iesit infectie cu micoplasma si ureaplasma. Ideea e ca medicul ginecolog mi-a prescris ca si tratament Pyostacine, un antibiotic pe care nu reusesc deloc sa il gasesc. Sunt disperata. Trebuie sa tratez nenorocita asta de infectie neaparat. Asa ca daca are cineva sau daca stie cineva o farmacie din Bucuresti unde sa pot gasi acest medicament v-as fi profund indatorata.

Eu si bebe mic din burtica va multumim tare tare mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Alinutza, exact ce concentratie ai nevoie si cat?
Eu lucrez la un dep. farmaceutic, nu l-am avut niciodata nici in depozit nici in farmacii, dar poate pot sa-ti fac rost.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Cristina,
Multumesc tare tare tare mult. Am nevoie de concentratie de 500 si de 60 de pastile.
Eu mai astept un raspuns astazi sau maine de la o farmacie din Bucuresti. Sper sa fie unul pozitiv ca sa nu te mai pun pe tine pe cautat.

Alina

Mergi la inceput

ok, oricum incerc si eu sa caut, se pare ca este un medicament care nu se mai importa.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Multumesc tare mult

De la farmacie nici o veste inca - ramasese ca ma suna ele. Asa ca o sa ma duc sa imi iau reteta inapoi si o sa mai caut si prin alte parti. Poate....cine stie....

Alina

Mergi la inceput

Imi pare tare rau, dar sa stii ca nu am reusit sa fac rost, si nici nu am gasit alt medicament care sa contina substanta activa a acestui antibiotic.
Ma gandesc ca poate poti apela la cineva de prin UE, sa ti-l aduca, ca in Romania sigur nu se aduce.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxandraa spune:

Imi pare rau ca raspunsul vine atat de tarziu, dar Pyostacine nu se aduce in Romania, nu s-a adus pana acum niciodata, mi-au relatat cei de la Aventis Romania. Probabil ca in Franta se gaseste.

Mergi la inceput