cum facem prosoapele " pufoase " ???
tot timpul dupa ce spal prosoapele sunt "aspre"... voi cum faceti sa fie "pufoase" dupa spalat???
multumesc anticipat
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG
Raspunsuri
madalinad spune:
pana acuma am gasit o singura metoda care le face intr-adevar pufoase - doar atat ca nu imi e la indemana. am vazut cum ies rufele uscate in masina de uscat... nici un balsam, nici o stoarcere nu le face asa...
gabrielav spune:
Pai depinde cu detergent speli Klaus29. Binenteles si balsamul conteaza. Eu folosesc, de ex., detergent si balsam SA8. Rezultatele sunt mai mult decat excelente.
Iubika spune:
Citisem undeva ca otetul folosit in apa cu care le clatesti poate face minuni. Sincer n`am incercat, pentru ca mereu am uitat sa aplic acest procedeu.... Daca incercati voi, poate ne spuneti si noua.
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
crinuta spune:
Mie chiar imi ies pufoase cu balsam. Daca nu pun sunt aspre.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Carmen_Marieta spune:
balsam folosesc si eu si sunt chiar foarte pufoase..
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by madalinad
pana acuma am gasit o singura metoda care le face intr-adevar pufoase - doar atat ca nu imi e la indemana. am vazut cum ies rufele uscate in masina de uscat... nici un balsam, nici o stoarcere nu le face asa...
madalina
serban
Bun, si care-i metoda?
clayhanger spune:
quote:
Originally posted by daniella4quote:
Originally posted by madalinad
madalina
serban
Bun, si care-i metoda?
Daniella si Alexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
Sau, madalinad, te refereai la altceva?
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
Ramona J spune:
Masina de uscat le face asa, asta am inteles eu din mesajul ei...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Gabriela19 spune:
Ce putem face impotriva mirosului nepläcut a prosoapelor atunci-a cand ne stergem cu ele???
Le späläm la 40 si chiar la 60 de grade si totusi acel miros nepläcut nu dispare, stiti cumva voi ce as putea face?
Idaira spune:
Eu spal numai cu Ariel, folosesc intotdeauna balsam de rufe,pun si Calgon, iar prosoapele mele o data macar n-au iesit pufoase...nu stiu,probabil o fi din cauza calcarului din apa.
Sint curioasa si eu sa citesc solutii...