cum facem prosoapele " pufoase " ???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Eu spal numai cu Ariel, folosesc intotdeauna balsam de rufe,pun si Calgon, iar prosoapele mele o data macar n-au iesit pufoase...nu stiu,probabil o fi din cauza calcarului din apa.
Sint curioasa si eu sa citesc solutii...

poate spalate manual???

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

quote:
Originally posted by Gabriela19

Ce putem face impotriva mirosului nepläcut a prosoapelor atunci-a cand ne stergem cu ele???
Le späläm la 40 si chiar la 60 de grade si totusi acel miros nepläcut nu dispare, stiti cumva voi ce as putea face?

Asta ma omoara si pe mine... pufoase, nepufoase, mai rezist, dar cu duhoarea ce sa ma fac? Ca le pun la 90 de grade, a mai fost un subiect acum ceva vreme cu asta, si am facut cum scria acolo.
Mai nou, gabriela, stii ce fac eu? Dupa ce le usuc, le pun in dulap cu odorizant din ala antimolii de levantica sau pin printre ele si le schimb o data la 2 zile (inainte le lasam mai mult). Si oarecum am scapat, dar dupa 2 zile tot incep sa simt miros de mucegai (sau deja e boala??? e si doar pe fond psihic?!).
Cum le-or spala cei de la hoteluri nu stiu, ca mereu prosoapele mele par ultimele jeguri pe langa ale lor. Si chiar am investit serios in balsamuri, detergenti si Vanish-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

o tanti de un magazin de prosoape mi-a recomandat sa le spal numai la 40 de grade si sa nu folosesc sub nici o forma balsam. Cica daca am apucat sa le spal o data la temperatura mai mare nu stiu ce se intampla la fibra si isi pierde calitatzile. dar asta era in cazul prosoapelor vandute de ei din bumbac 100% si nu stiu cum tratat. la restul, depinde de tratamentul la care a fost supus bumbacul atunci cand s-a "fabricat" prosopul. prin urmare: nu exista o reteta unica de spalat prosoapele.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela72 spune:

Nici eu nu ma descurc mai bine cu prosoapele, am crezut mirosul ma obsedeaza numai pe mine...Eu mai reusesc sa la fac pufoase cu balsam dar trebuie sa spun ca torn cu nemiluita.

[url=http://www.babysfirstsite.com/alexutza/]Vizitati[/url]
Zambeste! Asta ii va face pe cei din jur sa se intrebe la ce te gandesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu pot sa le spal la temperaturi atit de mici. Trebuie totusi sa le dezinfectez...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

eu cred ca depinde si de material, de fabricant.Ma uit la 2 prosoape, amandoua 100% bumbac, unul luat din Ro, unul de aici.cel din Ro, are firul mat mai mic,celalalt e mai buclat, amandoua se spala la 60 de grade,dar de cel din Ro nu pot spune ca e pufos siasta din cauza firului de material,chiar daca e bumbac.
Ca sa nu mai vb de acele prosoape care contin poliamid, alea chiar a nu acum sa fie asa pufoase.
In schimb eu am o alta pb, cu prosoapele noi, ma enerveaza puful care iese din ele pana le mai uzez.
Mie una nu mi se pare ca la uscator ar iesi pufoase prosoapele, plus ca nu mai ramane mirosul de la balsam dupa ce le-ai scos din uscator.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asta e alta chestie, nu toate prosoapele sint de aceeasi calitate. Cele bune nu lasa mult puf.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Conteaza si calitatea masinii de spalat si detergentul. Eu folosesc de exemplu Persil si ''o tona'' de Lenor si am cele mai pufoase si ''inmiresmate'' prosoape pe care mi le-as putea dori! Dar mai tra sa mentionez ca si masina de spalat e noua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Gabriela19

Ce putem face impotriva mirosului nepläcut a prosoapelor atunci-a cand ne stergem cu ele???
Le späläm la 40 si chiar la 60 de grade si totusi acel miros nepläcut nu dispare, stiti cumva voi ce as putea face?

Gabriela19, trebuie sa le storci la turatie cat mai mare (cand am prosoape in masina, o programez la 1600 rot/min)si, si mai important, sa le usuci in curent de aer. Daca le lasi sa se usuce lent, mai ales iarna, vor capata acel miros care te deranjeaza.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Am dublat cantitatea de balsam,inspirindu-ma din cele spuse de kasemada(o tona;nu chiar am pus) ..si da,sint mai pufoase.Masina mea e noua,prosoapele din bumbac 100%,folosesc un bun detergent ,probabil puneam prea putin balsam...

Mergi la inceput