Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 13
Noki_Lara spune:
Roxi- pai de ce sa ma supar?
Mie nu mi-a venit ideea sa caut dupa autor...data viitoare insa ma conformez.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ilenutza spune:
Ati schimbat titulatura sa nu va mai gaseasca omu'!!!
!!
Am pus si noi poze de la petrecerea de un an-daca aveti chef de vizionat!
Cine a fost cu ideea ca este super denumire!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
madau spune:
La cererea expresa a poporului..situatia voturilor:
COPILASI- 15 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, ionika, marialexia, gabitaco, ela27, ripley, catutza, bic,dordia, roxi, pischi, joy
GASCA VESELA - 4 voturi: tania , madutza, silvia, ilenutza
PITICOTI: 3 voturi: tania , osteffy , bic, mandy, cristinamh
PRICHINDEI: 17 voturi: noki , osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka, ioana77, dienuta, alinush, joy, ilenutza
Asadar asteptam sa se hotarasca daca renunta la votul de la "gasca" ptr PRICHINDEI (batalia e clar intre astea 2): tania, madutza, silvia,
Asteptam sa-si dea votul final si meems + ina
Campania e deschisa in continuare, scorul e strans-strans...
Doamna Roxi imi cer scuze...n-a fost cu intentie [mea culpa]
Gandacel noi ne plimbam aproape zilnic, cam 2 ore de fiecare data, nu avem probleme ptr ca sta in carut, ii place sa beleasca ochii la vitrine, mai trage cate un nani....e ok
Fetish hmmm nu avem...noi ne jucam cu toate jucariile, la fel le aruncam pe toate prin casa
. Aaaa, daca se pun si partile corpului la socoteala avem...URECHILE LUI MAMI, daca nu tragem de ele nu ne culcam![]()
Pischi bine ati revenit, ma bucur ca v-ati simtit bine 
Joy imi pare rau ptr problema cu galma...n-ar trbui totusi sa mergi la dr??? Sa nu faci vreo belea doamne fereste![]()
de acord cu variante de prichindei haiosi/frumosi/voiosi..etc care se hotaraste. Cred ca cel mai bine s-ar potrivi frumosi...ca avem numai copii unul si unul..care mai de care la "galeria fotomodelelor"![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
madau spune:
Ilenutza pe tine unde te contorizam??? La "copii de nov-dec" sau "prichindei de nov-dec"?
. Ca "gashka" se pare ca nu mai are sanse de izbanda
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
madau spune:
Mandy mie imi place...dar restul poporului nu prea agreaza diminutivele.
Oricum...ce ziceti...trec si PITICOTI in lista si votam si ptr el?? Sau cum?
Madau si
mandyksch spune:
Madau, cum doriti asa sa faceti, era doar o propunere. Chestia cu placutul, stii tu cum e, fiecareia din noi le plac anumite chestii si altora nu....De gustibus non discutandum ( Sper sa fi scris corect).![]()
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
roxisialexia spune:
quote:
[emoticon cu mama umflata in pene]
esti super noki

....imi este tare drag sa te citesc 
ile eu le-am vazut, ai baiat mare...si ati avut un party frumos.ce mai faceti?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
ilenutza spune:
mie mi se pare muuuuuuult mai original si simpatic gashka decat restul denumirilor!pitici , copilasi au si altii, mi se par rasuflate!!!
PLs sa fie gasca!!!
Roxi 
iar ultima optiune Prichi, dar sper sa fie gasca mi s-a parut super cand am vazut-o prima data!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
cristinamh spune:
iris doarme ori cu tigrul primit cadou de craciun (din seria "nu aveam destule animale de plus in casa") sau cu bebelusul, tot cadou de craciun. si incerc pe cat posibil s-o atasez de ele. prefer sa le car in concediu decat sa am parte de un copil pe care nu-l pot linisti intr-un loc strain.
PITICOTI suna frumos. tati al nostru voteaza. si are si propunere sa voteze si taticii, ca doar e vorba de copiii lor.
am doua propuneri...
1. un cuvant greu de spus sa-l aiba cine deschide subiectele. ca doar e o munca in plus, dedicata grupului. si la egalitate sa aiba drept de veto 
2. daca tot nu ne impacam si avem asa scor mare la propuneri, sa le alternam... un subiect cu copilasi, unu' cu prichindei... si apoi cine zice ca trebuie sa fie mereu aceeasi denumire?? important e sa scrie acolo nov-dec 2005.
asta ar fi "rotativa guvernamentala".
reamintesc ca la 15 ianuarie 2007 se inchide panoul pe anul 2006. cine are
restante si poze cu craciunei e rugat sa le trimita, chornoiu@rdslink.ro . deja incep sa ma simt prost cu avertismentele, e al treilea in cateva zile, si promit sa fie si ultimul.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003