Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 14

madau spune:
 COPILASI- 15 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, ionika, marialexia, gabitaco, ela27, ripley, catutza, bic,dordia, roxi, pischi, joy
GASCA VESELA - 4 voturi: tania , madutza, silvia, ilenutza
PITICOTI: 6 voturi: tania , osteffy , bic, mandy, cristinamh (prin reprezentant - tatic), ripley
PRICHINDEI: 18 voturi: noki , osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka, ioana77, dienuta, alinush, joy, ilenutza, canuta
Asadar asteptam sa se hotarasca daca renunta la votul de la "gasca" ptr PRICHINDEI (batalia e clar intre astea 2): tania, madutza, silvia,
Asteptam sa-si dea votul final si meems + ina
Lista e deschisa...
Madau si 
 Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by catutza
Buna!
Votez pentru Copilasi.I-mi place cel mai mult.
Am tras si eu BE, din contul comun, dar nu e foarte incantata Bianca de melodii.Mai mult ii plac cutiutele si cleopatra.Si orice alta muzica mai ritmata.
Fug la baita, revin mai tarziu.
Cata siBianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
Si Dariei tot Cutiutza si Cleopatra ii plac mai mult ... daca incerc sa-i pun alta muzica imi face semn ca vrea cantecelele ei ...
Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si 
 Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Morgano spune:
 Piticoti e chiar original. 
Dna. de la BEC - Ma puteti trece si pe mine ca varianta acolo la piticoti, dar nu care cumva sa ma stregeti de la copilasi, ramane prima optiune. 
Azi in timp ce tineam locu' femeii de la curatenie si injuram de mama focului pe la colturile cu praf si .... of of of, mi-a venit ideea: 
Prichindel e cumva masculin din punctul meu de vedere, pitic-pitica, copilas-copilita, etc merg ... dar prichindel-prichindoaka sau prichidoatza sau cum ii spun eu fetei mele dc nu vreau sa generalizez??? Imi umbla mintea, huh? 
Asa.... sunt fete din gasca care absenteaza, sa nu uitam totusi de Lavi, Monet, si restul fetelor absente acum. Daca e democratie 
, sa fie pana la capat, ca nu arde asa tare ... sa ne aliniem la tiparul cu titlu haios, ca tot veni vba ca unele suntem neinsiprate ![]()
![]()
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

ilenutza spune:
 ups, am fost pusa la coltz!![]()
las' ca o sa intru si mai rar!
Ile 
 12 si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

canuta-om-sucit spune:
 LA multi ani! va spunem si noi, dupa pelegrinarile noastre. Iata ca a mai trecut un an si ... am supravietuit :))
  Revenind la cele lumesti, vad ca se voteaza aici in draci. Cred ca ar tebui sa recomandam cateva fete pentru viitoarele alegeri:D ce spuneti... 
 Imi exprim si eu parerea, eu sunt pentru Prichindei, daca nu s-a luat deja, caci  fulgusor, fulguleti am vazut ca sunt luati de cele de la 2006. Corect este " fulgusori"... dar ma rog ...ele au imprmutat titulatura asa cruda cum a prezentat-o o mamica de la noi mai devreme.
 Subiectul dezbatut este baita, am vazut... asa ca va voi spune si eu parerea mea. 
 Eu ii fac dus (cu dusul) lui Dimitrie zilnic, inclusiv pe cap. Nu ii raresc dusurile nici cand e bolnavior. Corpul transpira si elimina nishte toxine, ce trebuiesc indepartate. Asa ca la noi e dus zilnic, indiferent de vreme, stare....etc. Se mai intampla sa trecem peste dus, atunci cand ajungem prea tarziu acasa sau dormim in alte parti, lucru foarte rar. Dupa fiecare caca e spalat cu sapun, la fundulet, in chiuveta, sau cada, depinde ce nimerim, sidupa fiecare schimbat de pampers. Este sters cu servetele in cazuri exceptionale, suntem pe drum, in masina, sau nu avem acces la un robinet cu apa calda.
  Dimitrie are 8 dinti si 1 masea si jumatate. e foarte vesel, a inceput sa se alinte, a devenit mamos si incepe sa planga daca ma vede ca plec, face o gramada de smecherii si atata poate vorbi copilul asta....(pe limba lui). Are obsesia WC-ului. Cum prinde usa deschisa la baie fuge acolo ridica capacul si incearca sa bage mana in apa, noroc ca il prin la timp, ca altfel.... cam atat. Ele sunt multe de fapt dar.... nu e timp:)
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()

gabitaco spune:
 Fetelor, va multumesc pt raspunsurile cu lapticul. Am inceput azi dim sa ii dau lapte fulga UHT cate 30 ml. Diseara ii pun 60 fulga si 200 topfer 3. Sa vedem cum ii merge.
Cristina N multa sanatate fetei.
Mai , azi Mateea mi-a scos peri albi la masa de dim si la pranz... cu greu a papat portia de papa. In schim masa de la 16... a halit 200 gr de mar ras cu 3 lingurite de cereale, 80 suc de porto si un danonino gigantino.E fff mofturoasa de la o vreme.Cred ca de la dinti... ca are niste gingii umflate....
Gabriela si Mateea Ioana 
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai; 
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, 
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca... 
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Noki_Lara spune:
 - feminin de la prichindel e extrem de simplu: PRICHINDICA. Io personal ii zic des piticei in odul asta
- piticot mie personal nu-mi place deloc, dar e parerea mea
- NU E CORECT SA FIM IN MAI MULTE CATEGORII DEODATA!!!!!!!!! Aviz Ripley, no offense!

Asa..si la mine pe locul 2 e "copilasi". 
Ideea e sa se decida odata locul intai, nu???????
Lavi a ajuns in Bucuresti, ca i-a trimis io sms sa o mai intreb ce face. Din motive necunoscute - si laconice - inca nu a intrat pe mess! Asteptam cu interes!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2   www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si  www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

madau spune:
 Ilenutza cine te-a pus la colt???
Ripley te-am trecut si la piticoti
Canuta asa face si Miruna cu baia..cum prinde usa deschisa se duce direct la WC si trage de odorizant
Asteptam si restul lumii la votare..

Ia uite spirit de observatie la CAMELIA..io nu vazusem 
..Ile sa fie intr-un ceas bun!!!
Madau si 
 Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
ups, am fost pusa la coltz!
las' ca o sa intru si mai rar!
Ile12 si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Ilenutza felicitari pentru bb2

! Eu nu stiam ... Sa fie intr-un ceas bun i sa-ti dea Domnu' un bebe/ o bebelusha sanatos/ sa !!!!Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si 
 Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

ilenutza spune:
 Multumesc!Sa dea Dumnezeu la toata lumea!![]()
Ile 
 12 si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor