Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
gripo spune:
ARIANA-IOANA

SIMO, te rog sa-mi trimiti si mie site-ul ala, sa-l am acolo, ca nu se stie
. Ma refer la ala cu torturi.
Revin si eu cu o intrebare, cat putem sa-i tinem in fundulet pe bebei la varsta asta? ca al meu numai asa ar sta, dar nu putin ridicat, ci chiar in funduletz vrea, s-o crede si el om matur.[:))]
ramomar spune:
Dori, nu prea cred ca e bine sa-i tinem in fundulet deja. Poate asa un pic, dar sa nu exageram, pt ca ei sunt inca destul de "fragezi".
Si eu am probleme cu asta mica, nu mai vrea culcata nici cum, mai ales cand e in brate, tipa de mama focului.
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
amarantina spune:
Buna dimineata.
Eu o sa-i dau Irenei cereale de la Milupa, pe alea scrie 4 luni. Mai precis cereale cu morcov si mar, sunt foarte bune. David a mancat pana pe la 3 ani cereale Milupa, asta pana sa se prinda ca exista Chocapic. Acum cine vrea sa dea Nestle sa dea linistit, scrie 6 luni pe ele pentru ca astia de la Nestle recomanda diversificarea de la 6 luni, asa scrie si pe sucuri si borcanele.
Monique_new spune:
Am gasit in Capraru la pg 126 o lista despre cereale.Acolo spune ca cele cu banane,mar, morcov sint pt cei cu scaune moi ; cele cu porumb pt cei cu tedinta de constipatie iar cele cu caise pt cei cu scaune normale ....asta pt cei de 4 luni.Si sa nu contina gluten.Cit despre cele de la Nestle nu scrie pe luni scrie doar contin.
Eu sint intr-o ceata totala. Mai ales ca a mea nu vrea nici un fel de lapte praf doar titica, ceai si suc de mar cu morcov. Ma gindesc ca astea poate sint indulcite si le-o accepta.
POZE
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
ramomar spune:
avem cateva pozici de la revelion
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
_Ralu_ spune:
buna dimineata!
offf, io sunt tare stresata! fii-mea nu vrea sa manance si pace! greva totala! cand ii apropii bibe de gurita strange din buze si nu pot sa-i bag biberonul sun nicio forma! daca scapa vreo picatura la ea in guritza e jale, o scuipa de zici ca i-am dat kk....moooooor! nu mai suport! si sunt si sg cu ea azi, si n-am rabdare deloc!
si cred ca stiu care-i cauza! ileana, m-a prevenit o data, dar atunci chiar nu era cazul, si n-am crezut, dar...
accepta bibe f bine in somn! cand e treaza il accepta f bine doar dupa baie cand zici ca-i moarta de foame chiar daca abia a papat! in rest....stau numa' cu bibe in gatu' ei si ea nu vrea. cum adoarme incepe sa suga prin somn si vrea imediat papa!
asa ca gripo, nu te bucura ca papa bine in somn, ca in scurt timp s-ar putea sa nu mai vrea papa decat asa...
pe mine nu ma deranjaza sa-i dau cand doarme, numai ca mi se pare total nesanatos, dpdv psihic! pai cand o trb sa pape alte mancaruri cum ii mai dau in somn? daca se invata asa si nu mai vrea sa pape? offfffff......
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
inni spune:
'Neata !
Si Humana au cereale de la 4 luni.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

DiaB spune:
Simo, multumesc de link
. Am avut noroc aseara ca am plecat la timp la somn si nu am vazut link-ul. Acum explorez.
Maia mea aseara si-a adus aminte de tinerete, adica a papat din 3 in 3 ore (asta dupa ce catve nopti bune a dormit si 8 ore continuu). Dar sper sa fi fost o ultima "zvacnire" si sa-si revina la programul ala frumos. Eu cred ca am dormit 5 ore adunate toate noaptea. Sunt un pic de zombie, da incerc sa ma dreg cu un capucino (care e un pic de apa de ploaie, da ma mai amagesc si eu).
Astazi vroiam sa ma duc in vizita la pediatra cu Maia, sa o vada asa, inaite de botez; da dupa cum e vremea afara cred ca mai amanam olecuta.
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

pentru raspunsuri, iar pentru SIMO o
pentru link.