Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
mexxa spune:
Buna dimineata..am venit si eu cu cafelutza...la Iasi este groaznic...fric,ploua, bate un vant de te ia pe sus....ihh ce vreme urata........
Mai fetelor da se pare ca vreti sa recuperati....de sarbatori a fost liniste si acum...sa faceti voi 22 pag +3 in cap nou....ce fete harnicute
Eu m-am uitat dupa cereale Nestle..da nu am vazut decat dupa 6 luni....de care ar trebui sa ii dau acum la 4 luni,ce denumire au...(am citit undeva pe forum ca sunt pt 4 luni)
Si borcanele din alea cu piureuri...cum se cheama..unde gasesc asa ceva, la alimentari??

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
alipiticot spune:
La multi ani!
Mutumesc mult pt grija,nu am reusit sa citesc din urma deloc...citesc pe sarite ca nu am timp deloc...
bb a fost operat,e bine ,slava Domnului nu din cauza lui nu am mai intrat.Noi de 2 luni am inceput sa facem credit la banca sa cautam un apartament mai mare si sa vindem unde stam.Acesta si faptul ca fata mea are abia un an si 10 luni si abia te intelegi cu ea sunt motive principale de lipsa de forum.Scuze ca v-am facut sa va ingrijorati ,nu a fost intentia mea si multumesc frumos pt grija.Nu ma asteptam sa ma ami tineti minte.
In alta ordine Cosmin e bine,are 7kg la 3 luni plecand de la 3kg,alaptat exclusiv.Nu am de gand sa incep diversificarea pana la 6 luni ca si la fetita.In rest e bine,mai face cate putin kk pe langa scaunele normale,dar pe la primavara daca va face asa in continuare vom merge sa mai facem niste dilatatii de anus.Atunci vom face si ceva investigatii complete ca la unele anomalii de anus se intalnesc si alte malformatii.Dar eu sper in bine.
Noi am facut numai botez,cumatria inca nu ,nici nu stiu daca vom face....
Si la noi e f frig si ploua-ninge....dar zapada ioc.
De cafea ce sa zic,nici nu am facut-o inca noi dimineata avem program de schimbat,mancat..etc abia am intrat sa citesc cate ceva si am vazut ca vb de mine si nu am putut sa nu va scriu ca sa nu va ingrijorati degeaba.
mai scriu poate mai tarziu ca deja plange Raisa,bb nu doarme inca ....etc.
Va pup si un an cat mai bun!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
msl spune:
Buna fetelor si la multi ani in noul an!
Ma bag si eu aici ca musca-n lapte ca de obicei mai mult citesc decit sa scriu, dar, se pare ca am inceput anu nu prea bine...
am tras o sperietura de mama mamaaaaa...azi mi-a cazut fata de pe canapea! oare i se poate intimpla ceva? o secunda nu m-am uitat la ea si buf a fost pe jos! a plins saracuta dar numai vreo 5 minute dupa care tot a inceput sa protesteze, adica sa scoata tot felul de sunete...care eu le numesc "proteste"...m-am uitat peste tot sa vad daca a patit ceva cum imi dau seama daca a patit ceva? a mai trecut vreo mamica prin asa ceva? alta intrebare: e adevarat ca berea ajuta la lapte? ca m-as apuca sa beau daca e adevarat...
[bang
mexxa spune:
alipiticot ma bucur ca sunteti bine...multa sanatate.

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
gripo spune:
NEATZA!!!
Gata, am revenit si eu la vechile obiceiuri, si va invit la a doua
, ca stiu ca nu va ajunge
doar una.
ILEANA, mi-a placut la nebunie de faza cu porcul. [:)))], ar trebui sa le notezi, ca eu le-as mai citi din cand in cand, sa ma mai distrez(am obiceiul prost de a rade de ce-mi aduc aminte[:)))]).
ADRIANA, am patit si eu acelasi lucru cu Raducu, cred ca trec ei, asa cum zicea ILEANA, printr-o faza de infometare, si eu, disperata ca nu mananca, daca treceau 4 ore, gata, saream cu bibele, pana intr-o zi, cand l-am lasat pana a urlat efectiv de foame, si acum i-a revenit apetitul, ca si al meu facea la fel, era fara chef asa cum zici tu. A, si mai fac o treaba, eu ii dau si prin somn sa manance, ca atunci mananca cel mai bine, dar nu chiar la 4 ore, ca sa se mai odihneasca si stomacelul si ficatelul lui, ci la 5-6 ore. Si prin somn mananca cel mai bine. te
, si sper ca ti-au fost bune sfaturile mele.
Trimit si eu poza pentru album, dar va rog eu sa scrieti sub ea : RADUCU (gripo)- Craciun 2006, ca nu ma pricep cum sa si scriu. Va multumesc.
ramomar spune:
LA MULTI ANI!
tare buna e cafeaua fetelor. Am citit cum v-ati distrat de rev, dar cel mai bine o sa-i mearaga lui inni dupa cadoul primit aproape de ora 12 ![]()
eu sunt o mama denaturata: noi am plecat la un chef la niste prieteni cu asta mica. La ora 10 a adormit bustean si nu s-a mai trezit pana dimineta la 5 cand am imbracat-o sa venim acasa, deci la ora aceea mi-am scos eu copilul in frig (10 secunde din casa pana la masina
). Eram sigura ca nu o sa doarma in galagia aceea (muzica tare, urlaturi, pocnituri, etc) si ca o sa ne intoarcem acasa dupa o ora doua, dar se pare ca i-a placut atmosfera si i-a lasat pe mami si pe tati sa se dantuiasca, ce mai, ne-am distrat pe cinste, am fost linistita ca e cu mine si ca doarme bine ![]()
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
Monique_new spune:
Buna dimineata!!!!NINGEEEEEEE
quote:
Originally posted by mexxa
Buna dimineata..am venit si eu cu cafelutza...la Iasi este groaznic...fric,ploua, bate un vant de te ia pe sus....ihh ce vreme urata........
Mai fetelor da se pare ca vreti sa recuperati....de sarbatori a fost liniste si acum...sa faceti voi 22 pag +3 in cap nou....ce fete harnicute
Eu m-am uitat dupa cereale Nestle..da nu am vazut decat dupa 6 luni....de care ar trebui sa ii dau acum la 4 luni,ce denumire au...(am citit undeva pe forum ca sunt pt 4 luni)
Si borcanele din alea cu piureuri...cum se cheama..unde gasesc asa ceva, la alimentari??Andreea mamica de ingeras luptatorSebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
Aceeasi nelamurire o am si eu cu cerealele.Majoritatea au zis ca au dat cerealelE nestle cu orez...dar pe tote scrie de la 6 luni...nu mai pricep nimic

POZE
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
ramomar spune:
aceiasi nelamurire o am si eu legat de cereale: am fost ieri la o farmacie si pe toate cutiile de cereale de la Nestle scria de 6 luni in sus, dar totusi am luat 2 cutii pt cand o sa incep sa-i dau.
Mamicile care ati dat cereale la puiuti ajutati-ne si pe noi 
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
gripo spune:
Eu am dat cereale de la Nestle cu porumb, orez si tapioca, dar mi le-a recomndat pediatra, si oricum, le-am intrerupt, pentru ca nu mai vomita(eu de-aia incepusem sa-i dau). Cel mai bine intrebati medicul, probabil se adapteaza si cerealele astea, in functie de nevoile copilului.
putzuruca spune:
Buna dimineata si de la noi,
Am baut
fetelor. Multumim frumos, a fost fff buna.
Ileana, Luk al tau e super cu perlutele lui. Dragul de el, vrea sa lipeasca porcul si sa caute revelionul...super, super. Un pup mare pt el.
Mexxa si Monique, acum vreo doua luni, m-a intrebat o tipa pe strada unde poate sa gaseasca cereale Nestle cu orez pt ca fetita ei are 4 luni si pediatra i-a recomandat acele cereale. Deci, pediatri recomanda cerealele astea chiar daca pe ele scrie ca sunt pentru 6 luni.
Alipiticot, ma bucur ca bebe e bine si va tinem pumnii sa nu existe complicatii.
Inni, anul asta da norocul peste tine![]()
.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA