Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
amarantina spune:
Diana, ti-am trimis pm.
Vezi ca site-ul mai are o gramada de minuni pentru botez, s-ar putea sa-ti petreci noaptea la calculator.
nicolstoy spune:
LA MULTI ANI 2007!!!!!!
Sa aveti un an minunat,numai cu bucurii si sa traiti din plin fiecare clipa petrecuta alaturi de puiutii si puiutele voastre pt ca sunt unice.
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE ALEXUTZU si VLADUTZ
www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA Alexutzu
[center]
Cata_adr spune:
LA MULTI ANI!
EU SI ROBERT VA DORIM CA FIECARE CLIPA ALATURI DE "BUCURIILE" VOASTRE SA FIE MINUNATA, SA FITI SANATOSI, VOIOSI, SA VA BUCURATI DIN PLIN DE TOT CE VA INCONJOARA.
UN AN NOU FERICIT PLIN DE REALIZARI PE TOATE PLANURILE SI BEBEI SANATOSI.
adameasca spune:
'neatza! Ana, ce mai astepti cu cafeaua aia?
E o vreme mizeabila la buzau, e frig, e vant, ploua. Vreau sa vina iarna!!!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
Mai, ce activitate pe voi azi noapte! Eu am dormit bustean de pe la 11... L-am lasat pe Luk sa stea cu noi in pat cu gandul ca-l mut la el in camera imediat ce adoarme. Pe naiba, am adormit amandoi mai repede ca el si m-am trezit de dimi tot cu copilu' in pat.
Adriana, eu am mai auzit ca in jur de 3-4 luni apare o greva a foamei a sugarului. Si fi-mea face mofturi la greu de vreo 2 sapt, dar ea papa totusi 750 - 800 ml de lapte pe zi. Niciodata nu papa mai putin de 700 ml. Eu zic sa-i faci laptele cumscrie pe cutie, dilutia exacta, si sa astepti o saptamana sa vezi cum ii merge.
Alipiticot avea un bebe baietel care avea o problema la anus si trebuia operat. Nu e nr ei de telef in notepad, sa-i trimitem macar un sms?
Lili, Dia si care mai botezati copiii in weekend, sa aveti un botez frumos si o peterecere de neuitat!
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
RO ANA spune:
e gata........
Si la noi ploua si bate vantul, deja mi-e dor de ziua de ieri.
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
adameasca spune:
Ieri erau 15 grade la Buzau.
Fi-mea a reusit ieri sa se deplaseze pe jumate de pat stand pe spate si impingandu-se pe picioare, era caraghioasa rau.
Si ca sa va mai distrez: Luk vroia aseara sa mergem la tzara sa lipim porcul la loc, asta dupa ce a asistat la taierea porcului inainte de Craciun. Sau dc nu se poate sa lipim porcul mare la loc, macar sa-i hranim pe aia mai mici sa faca muschi.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
RO ANA spune:
Luk nu se dezminte nici in 2007.........
Hai sa-mi laud si eu bebele...a dormit de la 22.30 pana la 7.30, iar acum doarme .....Mentionez ca in acest interval nu a mancat.
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)