Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
_Ralu_ spune:
simona, da are baietel acum, al doilea bb, dar mai are o fetita mai mare, raisa! raisa stefana, parca! tocmai o descoperisem! chiar azi a dat un msj acolo, dar cand sa-i dau pm, mi s-a blocat calcu'!
va pup, acu' chiar ma culc!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
DiaB spune:
Si noi avem sambata botezul (pe 6, de Boboteaza). Abia astept.
Sa va spun ce fetita cumine am, sa nu o deoache mami. In seara asta Maia mea a adormit dupa baita singurica. Dupa ce a papat am lasat-o in patutul ei sa stea de vorba cu omuletii de la carusel, ca ma gandeam eu ca nu ii este somn, ca abia se trezise inainte de baita. Ma mai duceam la ea sa vad ce face. Era cu pumnul in gurita si gangurea la omuleti. La nici un sfert de ora era deja adormita, fara leganat, fara tzitzi din nou. Doamne ajuta sa o tina asa, sa nu o deochi. Cred ca asa vrea sa imi arate ca e fetita mare.
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
DiaB spune:
Ca veni vorba de botez. Fetele care ati facut botezul la un restaurant, ati luat bb-ii cu voi? Si i-ati tinut toata petrecerea sau doar putin? Nu stiu cum sa fac cu Maia, ca nu-mi vine sa o trimit acasa cu mama, dar daca o fi nevoie asta e. Sper sa fie cumintica si sa am unde sa ii dau sa pape acolo (de isteata ce mi-s am uitat sa inteb de asta; maine se duce sotul meu sa intrebe)
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
amarantina spune:
Am pus-o eu pe Maria Diana in album.
Da Ralu, acum mi-amintesc si eu. Chiar ma intrebam pe ce forum ai gasit-o si acum m-am dumirit.
amarantina spune:
Diana eu am luat fata la restaurant dupa botez. I-am dat sa pape acolo, intr-o camera unde aveau ei birourile. Pe la 9 am trimis-o acasa cu bunica pentru ca se facuse cam fumaraie, altfel as fi tinut-o pana la sfarsit ca dormea cuminte.
DiaB spune:
Aha. Multam Amarantina. Pai atunci cred ca vedem noi atunci, in functie de nr de fumatori pe metru patrat :)(eu sunt o fosta fumatoare inraita; m-am lasat cand am aflat ca sunt gravi si sper sa nu ma mai apuc. Da parca poti sa stii... si daca stii poti sa fii sigur. :))
Incepe sa ma apuce si pe mine febra pregatirilor de botez. Tocmai cand vorbeam cu voi mi-am adus aminte ca nu am comandat tortul pt botez. Buna treaba....
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
amarantina spune:
Diana daca vrei iti dau pe pm un site unde comanzi tortul si ti-l livreaza ei direct la restaurant la ora la care vrei tu. Si au niste modele deosebite, cu adevarat festive.
DiaB spune:
Am plecat si eu la somn ca Maia are deja 1 ora de cand doarme, semn ca nu se mai trezeste curand.
Stati ca mi-am adus aminte: azi-noapte am visat asa de urat ca m-am trezit plangand. Am visat ca m-am intors la servici si eram asa de suparata ca nu aveam cu cine sa o las pe Maia. Asa ca am lasat-o singura in casa si nu a papat nimic toata ziua cat am fost plecata. Iar la servici eu nu mai aveam nici birou, nu aveam unde si ce lucra si stateam degeaba; da nici acasa la Maia nu ma puteam duce. Doamne ce suparata am mai fost... (eu mi-am programat sa ma intorc la serivci cel tarziu pe 1 mai si simt ca se apropie prea repede...).
Gata, am plecat la somn. Sper sa nu mai visez nimi curat in seara asta.
Noapte frumoasa.
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
DiaB spune:
Da, Amarantina, vreau. Ca habar n-am de unde sa-l iau. Adica oricum trebuie sa caut un loc de unde sa-l comand. Multam.
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
inni spune:
Raluca...uitasem complet de incurcatura de link-uri (acum am citit discutia pe ultima pag a cap 22)...bine ca mi-ati adus aminte din nou.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei