PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

ADELAPOP, eu de curand i-am mai modificat programul de papa lui Luca, pt ca inainte tot cate putin si des papa, de ma scotea din minti. Asa ca acum papam: dimineata la 8 un biberon maare de lapte (220 ml), apoi pe la 13/14 piure le legume si putin de fructe (cam 300 ml in total), apoi la apoi la 19 inca ceva piure de legume sau branza cu fruct si seara la culcare (22.00) un bibe de lapte (250 ml cu cereale). Noaptea la 3 /4 papa iar 200 ml lapte simplu. Deci, pe scurt, avem cam 3 mese mari de lapte si 2 de solide. Programul asta l-am facut dupa cartea lui Capraru, pt. varsta puiului meu.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Noi folosim leaganul asta http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2001&e=detail&site=us&selcat=bgsw&pid=31390 . Eu sunt multumita de el si Alex sta in el de cand avea 2 luni pt ca spatarul e reglabil si poti sa-l lasi si mai pe spate. Are muzica, beculete, jucarii, el sta in el si mai mult de o jumatate de ora asa ca eu reusesc sa-mi fac treaba prin casa.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

La multi ani!!! va uram si noi....sa aveti parte de muuuuuuuulta liniste si odihna in 2007!!!!

Dariana, noi avem balansoarul "Vise frumoase" de aici: http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/camera-mea-balansoare-c-55_56.html?osCsid=738856bd05d22b04a6b101563917d143...vezi ca mai sunt si alte tipuri...si sa stii ca functioneaza dar nu mereu...acum depinde si de Darius...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

La o secta asa mare,
M-am gandit la o urare:
Sa fiti sanatoase toate,
Fericite si bogate,
Bebelusii sa v-asculte,
Sufletul sa vi-l incante!
Iar in anul ce-a venit
Poate va mai inmultiti

La multi ani!Pentru toate piersicutzele,fratiori,surioare,mamici si tatici!Sa aveti un an cat mai plin de fericire si iubire!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

4-5 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

letitzia, ma bucur ca sunteti bine;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Mihaelaflacaul tau! M-a lasat fara cuvinte...
Andra,ce-ti face scumpica?S-a mai linistit dupa aparitia primului dintisor?Sau pt ca urmeaza al-2-lea,tot maraita e?In legatura cu fierul: nu-i obligatoriu' sa-i dai,numai daca e necesar,in functie de rezultatul analizelor.Numai vigantolul e obligatoriu'
Nati,io ii fac branzica-n fiecare zi,ca nu dureaza mai mult de 5'.Pediatru mi-a recomandat un lapte cat mai gras,de preferat cel de tara.Nu-i contraindicat.Dar io ii fac cu Mili 3,5% grasime.

M-am uitat si pe pozele din albumul craciuneilor.Sunt super.Fug sa bag si io cateva

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

4-5 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Muuh, merci pentru raspuns referitor la piure de mere, lui Lucians referitor la branzica.

Eu astazi am fost prima zi la munca - part time. Mama s-a descurcat bine cu fata. Am lasat laptic stors si a papat din bibe. Cred ca o sa fie bine. Aveam ceva emotii.

Noi inca fierbem biberoanele, pentru NAN folosesc apa filtrata.

Nati, mami de Lia papadia

Mergi la inceput

.Multumesc fetele de raspunsuri. Din cate vad in Romania e cam "obligatoriu" vigantolul. Clima e la fel si aici ca acasa doar ca se pare ca aici medicii procedeaza diferit. Stiu ca la 6 luni o sa-i faca analize sa vada daca toate-s cum trebuie. O sa vedem atunci ce si cum. Noua la 5 luni e inchisa bine fontanela (mai e atat cat pui degetul) asa ca nu ma ingrijorez. Ma intreb, oare e bine obisnuiti de mici cu atata vitamina D, o sa fie capabil organismul mai tarziu sa asimileze calciul fara ajutor? Nu vreau sa supar pe nimeni, am si eu niste framantari si nu am cu cine altcineva sa le discut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Oanaalex, si in Franta se da vitamina D, nu numai in Romania. Vlad a luat in prima luna uvesterol care de fapt e un complex de vitamine si din luna a 2a zymaduo (vit D si fluor - ei da, inca se mai da si fluor).

Pt cine intreba de carut sport usor, inca nu m-am interesat dar un lucru e sigur (din ce se vede in parc si in magazine), cele mai vandute si de succes sant caruciorele McLaren. Dar din cate stiu eu se folosesc mai incolo, cand sant un pic mai mari prichindeii, desi au si ei un model care se intinde la orizontala si cica poti sa-l folosesti de la nastere.

Intre timp m-am uitat pe bebelusultau de curiozitate, sa vad cat costa leaganul de la Graco, si am vazut ca nu sant carucioare Mclaren. In Franta cred ca au 90% din piata de carucioare sport. Si intradevar sant niste scoruri in Romania, de bataie de joc. Leaganul care il am eu a costat aproape 80 euros, in Ro e peste 580 RON. Enorm ! Sincera sa fiu, Vlad nu e innebunit dupa el. Sta cat sta si se plictiseste, mie nu imi este deloc indispensabil, m-a ajutat mai mult cand era mai mic si avea probleme cu somnul, mai reuseam sa-l adorm in leagan. Acuma mai mult sta cat se joaca cu jucariile suplimentare pe care le-am pus pe bara din fata. Probabil depinde de la copil la copil.

Diana si Vlad Gael

Mergi la inceput

O sa vb si eu cu medicul cand mergem la controlul de 6 luni sa vedem ce zice ca nu mai stiu ce sa cred. Eu ma gandesc ca daca copii de acasa au nevoie de supliment de vitamina D si cei de aici ar trebui sa fie la fel.
Am la ce sa ma gandesc inca o luna.

Mergi la inceput