PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
veragvm spune:
Buna mamicilor! LA MULTI ANI! SA AVETI 2007 MOTIVE DE BUCURIE ANUL ASTA. Cu greu reusesc sa tin pasul cu voi,citesc in fiecare zi ce scrieti dar nu reusesc sa va scriu fiindca bebe ma solicita la maxim.
Va multumim mult de tot pentru urari,astazi Rares a impplinit 6 luni si tot astazi a facut primele tentative sa mearga deabusilea. De la 5 luni jumate sta in funduletz, dar cu mersul deabusilea e mai greu fiindca suntem dolofanel si ne ridicam funduletzul mai greu.Papam cu pofta piure de mar, piersica , para dar cu cele de legume nu prea ne intelegem,; nu ne place carnita de pui iar cea de vita doar in amestec cu ardei gras morcov si putin unt.Dar mami este multumita si asa, mai ales ca este un copill foarte vesel si sociabil.
fetelor, vropiam sa va intreb de mult dar nu am apucat pana acum; voi le-ati dat bebeilor vostri CALMA BABY-un sirop pe baza de plante p de la Erba VITA pentru bebelusi agitati.Eu ii dau de la 2 luni de cand era tare agitat si nu doarmea deloc ziua..ii dau si acum pt ca altfel nu doarme...e in continuare agitat, mai ales noaptea cand se trezeste din ora in ora,..
Referitor la apa..eu ii fac formula cu apa plata Bucovina..la temperatura camerei..si in timpul zilei si mai ales seara ii dau ceai de plante de la HUmana
letitzia spune:
LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI BUCURII, SI VOUA SI PITICILOR VOSTRI!!
Stiu ca nu am mai intrat de muuult pe forum, dar m-am straduit sa va citesc cat am putut (cu exceptia, recunosc, a lunii decembrie). Oricum, am intrat sa va urez tuturor un an mai bun. Multumesc fetelor care mi-au urat la multi ani de ziua mea si bebelului meu

. Si Anasia - sa stii ca sunt o.k. - multumesc ca ai intrebat de mine

.
Am constat cu uimire ca aveti niste bebelusi super carora deja le-au aparut dintisorii, sau merg de-a busilea sau chiar vorbesc. 

Va pup si va urez inca odata un an superb! 

Letitzia si Alexandru-Andrei
mihatocae spune:
Dariana, mersi pt. ajutor...dar nu trebuie sotul sa depuna la dosar nu stiu ce declaratie ca nu are alte surse de venit? Ca parca eu am completat asa ceva.
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
emiliapop spune:
Cine ne spune si noua daca programul nostru e ok?
In primul rand nu vrea sa mai pape mai mult de 70 de ml de la 130-140 ml cat papa pana acum 2 saptamani asa ca dupa lapte avem urmatorul program:
ora 3-4 lapte humana 1- 70-100 ml
ora 6-7 lapte H1 - 70 ml
ora 9-10 lapte H1 - 70 ml + piure de fructe mar copt cu banana 50 grame + suc de fructe 40-50 ml
ora 13-14 lapte 70-80 ml+ piure de legume 70-80 grame si cateodata si zeama de supa cam 40 ml cand vrea
ora 17-18 lapte 50-70 ml + lapte cu cereale facut piure gros ala cu 5 linguri 80 grame il dau cu lingurita
ora 21 lapte 90-100 ml
ora 24-1 lapte 100 ml
Nu i-am schimbat laptele H1 pe Humana 2 ca nu stiu de ce nu prea papa, de la dinti sau de la anemie ca cica ar fi cam anemic si doctora a zis sa mai asteptam sa nu mai introducem si alti factori perturbatori.
Nu stiu mananca mult putin ? Eu in disperare ii dau intai lapte la fiecare masa ca stiu ca trebuie sa pape cam 500 ml pe zi.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze cu noi
www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!
dariana spune:
mihatocae, nu trebuie sa aiba venituri salariale, alte venituri nu conteaza, dupa cum ti-am spus trebuie suspendat CIM si implicit si plata veniturilor salariale.
letitzia, bine ai revenit!
azi ne-am ridicat si noi in funduletz fara sa ne tzinem de nimic!

dar cade in fata, in partzi; stiu ca nu e bine sa-l las pana la 6 luni, nu?
ce fac, il pun la loc cand se ridica???
Dariana si Darius (30.07.2006)
adelapop spune:
mamicutelor bebelusii vostri cate mese de lapte au pe zi??? si cate solide?
noi avem 5 luni si 3 zile si papam doua mese de solide: pranz piure de legume fierte deocamdata si seara 3-' linguri cereale.
si cam 3 sau 4 mese de lapte lesinate (in sensul ca suge putin la san) de lapte de san
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/album?.dir=/bfbcre2&.src=ph
ralu80 spune:
Anasia multumesc pentru raspuns
Dariana ,parca tu intrebai de leagan, noi avem unul electronic de la Graco, e foarte bun, dar sunt mai incantata eu de el decat Riana...sta in el, dar nu foarte mult ca se plictiseste...dar ea se plictiseste repede de absolut orice. Cred ca mai gasesti leaganul pe bebelusultau.ro, dar e cam scump, noi l-am comandat pe un site din Germania si ni l-a adus o prietena de acolo...l-am luat cu 80 euro.
Avem si noi un dinte, a aparut fara simptome, nemancatul nu se pune pentru ca avem problema asta de 3 luni...acum sa vezi muscaturi
,
deci 1 dinte la 6 luni si stam in fund fara sprijin de la 5 luni si o saptamana.
Raluca si maraila Riana (2 iulie 2006)
dariana spune:
Ralu, deci sa intzeleg ca mai bine sa nu dau banii pe el? mai bine sa-i iau un leagan simplu, manual?
eu nu stiu sa va spun cum papa Darius, ca el mananca tare haotic, in afara de marul de la 10-11 si pureul de la 14-15, papa cand are maria sa chef, cand imi cere atunci ii dau (san); ziua de vreo 6-7 ori si noaptea inca de vreo 3 ori.
Dariana si Darius (30.07.2006)
ralu80 spune:
Dariana nu stiu ce sa-ti spun, eu il folosesc, doar ca nu are mereu rabdare sa stea in el...am avut si manual, dar trebuia sa stau numai langa ea sa o legan, acum o las in el si-mi vad de treaba, mai devreme a stat in el cat am dat cu aspiratorul si ma urmarea cu interes.
gracie spune:
norocuta, nu-ti cere scuze ca nu ai de ce! la mine e de la oboseala post-revelion. tati fol skype in fiecare zi dar eu sunt cam comoda zilele aste si nu vreau sa-mi bag nasul in ceva nou. mi-e mai simplu cu msn.
oricum, multumim de pont!
Mami de Grace