picioruse umede si reci

picioruse umede si reci | Autor: mamica dulce

Link direct la acest mesaj

de curand am o problema cu micutul meu..are destul de des talpile umede si reci,desi il imbrac corespunzator cu vremea,sosete uscate ...degeaba.Cateodata se intampla la fel cu palmele.
Ma gandesc ca poate are lipsa de calciu,dar nu sunt sigura,bea destul laptic si chiar iaurt..
ce ar trebui sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

si catalina mea a avut aceeasi problema. A disparut de la sine dupa 5 luni. Am intrebat dr si mi-a spus sa nu ma ingrijorez.

Pupici!

ps. sunteti toti trei niste dragutzi

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Micuta mea este la fel. Are talpile umede, mai tot timpul, si cateodata si palmele. Eu am pus-o pe seama asemanarii cu tati al ei.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Asa e si Alex, talpile si palmele umede si reci. Ceva ceva de rahitism am citit io cand era el mic....si parca zicea de transpiratie abundenta la ceafa (dar asta la bebelei mici ...de cateva luni).

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Si baietelul meu are manutele umede si reci de cand a venit vara. transpira destul de mult dar, in ciuda caldurii, manutele (inclusiv bratele)sunt tot timpul reci. Iar talpile, de asemenea, ii transpira ingrozitor, desi poarta sandalute, tot timpul cand il descalt are sosetele umede. Dar nu cred sa fie probleme, nu cred ca e anormal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

era semn de ceva lipsuri pe la vitamine sau rahitism.

anda & bb edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu zic ca bebele nu are probleme ..chiar saptamana trecuta am fost la doctor si a zis ca e super dezvoltat pt varsta lui...mananca fenomenal de bine,are 10,200 kg si 73 de cm si inca nu a implinit 6 luni(la 1 iunie)bea lapte..vreo 600 g pe zi,un iaurtel ,piure de legume si fructe

.....doar ca parca ma sclerozez si uit frecvent sa ii dau pastiluta de vitamina D zilnic...asta sa fie cauza??Mi.am scris un afist colorat lipit in bucatarie...degeaba...trebuie sa.i dau zilnic de la nastere si in 6 luni cred ca puse cap la cap se fac doar vreo 2 luni.
ma simt foarte vinovata si de azi inainte o sa fac cum trebuie.
..
de transpirat nu transpira mai deloc...nici cand era foarte mic nu era necesar sa.l schimb des.
doar de vreo doua saptamani a aparut povestea cu talpile da ma linistesc si zic ca io fi cald...
va pup si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

si noi avem aceeasi problema, de cand a venit caldura bb are aproape tot timpul palmele si talpili reci si transpirate....nu stiu care e cauza, poate din cauza caldurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Ne inscriem si noi in club ! Vladutz are , de asemenea , piciorusele umede si reci si am pus si eu chestia asta pe baza genelor mostenite de la tat'su , desi sotu' meu nu transpira in asa hal ! Din cate vad eu , cauze sau remedii , ioc ! Da' nu cred nici eu sa fie ceva grav !
Pupicei la bebei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Pentru mamica dulce:
Si eu uitam sa-i dau lui Andrei cand era mic Vigantol-ul pana cand
m-am suparat si mi-am lipit o foaie de hartie pe frigider si una pe dulapul din bucatarie. In felul asta e imposibil sa uiti.

(5 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

si noi la fel cu talpitele, dar ce ?Tati e la fel si dr. n-a zis nimic , nici de calciu ...

Maryam

Mergi la inceput