Nou stil de viata(120)
Raspunsuri - Pagina 20
mephala30 spune:
Puskin,
si bine-ai revenit!
Anca, acu ma uitai pe lista: ce sunt stelutzele alea?
Olim, bea niste apa sau mananca un mar.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
mephala30 spune:
Cami,
planul tau de bataie. Bafta!
Aceleasi reguli mi le-am impus si eu.
Albumul nostru
olim spune:
mephala30,
deja am baut 2 l de apa de la ora 9.30.
zisa cami, sa ai multa bafta si la cat mai multe kile date jos
zisaCami spune:
Carmen
aproape ca te-am ajuns ca nr. de kg, diferenta este ca tu esti dupa nastere, pe cand la mine nu e cazul ... sunt convinsa ca vei reusi sa-ti atingi tinta cu succes.
lui Iustin si lui Teo
Olim mersi mult pt. urari ... oricum se anunta un an "greu", cu multe kg de dat jos... 
Cami
carolinah spune:
Salutare si la multi ani!
Eu cu mentinerea mea scriu mai rar pe aici, dar citesc ceva mai des.
M-am cantarit si eu in aceasta dimineata si am 57.7 KG, deci cu 1.3 Kg mai mult decat minimumul la care ajunsesem anul trecut (scris si in lista, de altfel).
Nu ma plang de greutatea asta, e OK din punctul meu de vedere, dar am de lucrat la greu cu fermitatea tesutului, in special la brate si la picioare. Asa ca impreuna cu sotul meu ne-am reluat sportul cel de fiecare seara. In vacanta nu am facut pt ca am mers f mult pe jos.
Aseara am lucrat brate si spate, cred ca maine nu voi mai reusi sa ma spal pe dinti de febra...
Pt cardio eu fac de obicei bicicleta, dar am vazut un stepper lateral f interesant si ma intrebam daca e bun de ceva. Aveti vreo experienta cu stepper-ul lateral? Ca eu chiar as vrea unul.
SPOR LA TREABA SI LA MULTE KG DATE JOS!!!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
olim spune:
chiar fetelor, merita sa imi iau un steper.Saptamana vitore e oferta in lidl, si ma gandeam sa imi cumpar unul.Aveti experiente?
Delidana spune:
Daria, vad ca te tii de abdomene. Felicitari! 
Cami, iti doresc mult succes. Poate mai treci pe aici sa ne mai motivezi si pe noi. ![]()
Puskin, bine ai revenit!
Sincer, credeam ca ne-ai parasit de tot. Cum e viata pe acolo, cultura, oamenii, v-ati obisnuit repede sau ati avut probleme?
Carolinah si Olim, eu as opta pentru o bicicleta eliptica. Pune mai multi muschi in miscare pentru ca antreneaza si bratele.
Olim, la meniul tau as adauga vreo 2 fructe si un cartof fiert. Te cred si eu ca ti-e foame....
Chiar, Anca, ce e cu stelutele?
Pune-o si pe Dordia pe lista celor care au slabit in 2006, ea a scapat de 11 kg.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
olim spune:
eu am una de vreo 4 ani, si mai fac uneori, dar mai mult sta de mobila in sufragerie

am sa ma apuc serios de ea.Am zis ca fac cate 45 de minute zilnic, pana vad serialul ce imi place, poate asa tine![]()
miag spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Zuzilici, tu ai ca tel 30 de kile pana la sfarsitul anului, asa-i?
Eu, 25 kg, pana in mai.![]()
Albumul nostru
Meph, ce cura ai zis ca tii de iti propui sa slabesti 25 de kg in 3 luni?
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Blog:www.rollymania.blogspot.com