Nou stil de viata(120)
Raspunsuri - Pagina 21
miag spune:
quote:
Originally posted by puskin
Buna tuturor,
Sper sa ma reprimiti in randurile voastre, ma bucur enorm sa vad ca mai sunteti aici!
Pupici,
Ruxandra
Bun venit inapoi...suntem aici de 2-3 ani si aici ramanem ca ne place...nu ca am fi grase
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Blog:www.rollymania.blogspot.com
dordia2000 spune:
Anca ms mult ca m-ai trecut in listutza....ma remontez asa!!!
Azi....am papat niste pate cu castravete verde si mai am in meniu iaurt o% grasimi si fructe!!!
Sper macar de 1 kg sa scap pana luni!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
roxana1974 spune:
fete dragi! Sunt asa de ocupata de nici nu va pot zice. Am constiinta incarcata, fiindca la cat tin la voi, as vrea sa va scriu cate putin fiecareia in parte. Imi pare rau ca nu pot s-o fac, dar sa stiti ca ma gandesc la voi zilnic! ![]()
Raportul meu: 57 kg. Am putin sub, as vrea sa ma mentin, dar eu atata raportez...
Sper sa revin in curand,
Roxa
miag spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Buna dragelor,
Miag merg la IDM Club pentru sala, sauna, piscina si masaj.
[Cami
Iti dau PM cu nr mau de tel, poate ma iei si pe mine...vb la tel in ce zile te duci tu si la ce ora si daca este ok si pt mine...vin cu mare drag
Mia, mami de
miag spune:
quote:
Originally posted by miagquote:
Originally posted by zisaCami
Buna dragelor,
Miag merg la IDM Club pentru sala, sauna, piscina si masaj.
[Cami
Iti dau PM cu nr meu de tel, poate ma iei si pe mine...vb la tel in ce zile te duci tu si la ce ora si daca este ok si pt mine...vin cu mare drag
Mia, mami deROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Mia, mami de
miag spune:
Meniul pe azi:
D- o banana+ o cafea;
Gustare:ceai antiadipos
Pranz: 100 gr piept de pui+ salata de varza+ 1 bucata mica foccacia;
Gustare: un grapefruit
Cina: un iaurt+ 1 felie graham+ ceai antiadipos;
Astazi merg la nutritionist , daca intervin modificari in meniu va anunt.
Pupici la toata lumea

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Delidana spune:
Revin cu meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu tofu, salata
C: o portie de mincare de mazare cu pui, putina brinza Feta.
Intre mese: 1 mar, 1 banana, 1 cafea fara zahar, 1 crenvurst si 1 bucatica mica de carne de porc ramasa de aseara.
Activitate fizica: 1 ora de alergat + mers, 310 abdomene.
Roxa-boxa si eu ma gindesc la tine, zilnic. 
Olim, cred ca n-are nici un sens sa iei stepper daca ai bicicleta eliptica si o tii pe post de cuier. Ia sterge-o tu de praf si pune-o in folosinta. ![]()
Anca, sterge stelutele din lista si pune-o pe Dordia pe locul 1 pentru ca a slabit cel mai mult in 2006 dintre noi toate.
Sper ca nu te superi ca iti tot dau de lucru. Asa e cind te ocupi de subiect, sint multe chestii de ajustat. Te descurci foarte bine. 
Carmen, sper ca esti bine si flacaii tai la fel.
In ultimele zile n-ai mai stat pe aici asa de des ca inainte....
Va pup.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
brendamitran spune:
Ziua buna!
Eu voi absenta o perioada de pe forum,asa ca o sa viu sa va dau un raport final,cred....sau....eu stiu?
Sper sa nu va trezesc invidia cind oi veni sa zic ca am slabit vreo 15 kg....![]()
Succes!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
olim spune:
nu prea folosesc bicicleta ca am avut probleme la amandoi genunchii, si daca fac mult, ma cam dor si de aceea m-am candit la un stepper.Dar nu cred ca merita sa dau 20 de euro pe el.Am sa ma apuc de bicicleta chiar de asta seara, cand am sa vad serialul.Poate asa va fii mai usor.delidana
pentru sfat.
Eu am papa la amiaz doar fasole verde ca imi era lene sa imi prajesc pieptul de pui.Mi-am adus un mar pentru ora 6 si la 8 am sa mananc un iaurt si ata.Sper sa rezist.![]()
Delidana spune:
Pai si stepper-ul solicita genunchii, poate chiar mai tare. Poate faci la o viteza prea mare sau la un nivel de efort prea ridicat....ia-o mai usor. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie