Ce gatim dupa sarbatori?

Ce gatim dupa sarbatori? | Autor: aime

Link direct la acest mesaj

Dupa piftii, fripturi, sarmalute si alte bunataturi, dupa truffle cake si brownies si alte dulciuri super delicioase si dupa ceva kg in plus ....ce gatiti fetele?

aime

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu azi toata ziua beau kefirsi maine fac o ciorba acra acra

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Maine ma infing intr-o oala cu fasole!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salata de cruditati, amestecuri de legume congelate inabusite, paste, lapte batut, fructe si sucuri de fructe.

Si totusi, azi am terminat, cu mare regret, ultima bucatica din desertul de revelion

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

noi nu exageram niciodata cu aceste mancaruri grele, din cauza sanatatii, dar cred ca ar merge bine, multa salata,ciorbe usoare, brana degresata, iaurturi si kefir, fructe multe si multa apa
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miha si eu m-am gandit la fasole
Ca si Natalia am deja la frigider legume congelate si le voi face la cuptor, si o ciorba de piept de pui...da alte idei nu-mi mai vin, sper sa apara pe parcurs .
N-am exagerat nici noi cu mancarurile grele, eu fiind si dupa post, da as manca ceva usor si bun (vb reclamei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu maine fac spanac le place si celor mici si e super ok pentru noi care am cam exagerat cu mancarea in ultima saptamana

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

eu maine fac spanac le place si celor mici si e super ok pentru noi care am cam exagerat cu mancarea in ultima saptamana

monica

monica zi-mi te rog cum prepari spanacul si de care spanac ?de ala congelat sau la borcan?

INGRID

Mergi la inceput

eu fac spanac congelat de la bonduelle(nu sunt sigura ca asa se scrie)
si pun asa:
2 cutii spanac
aproximativ 20 gr unt
2-3 linguri smantana
2-3 catei usturoi
sare(dupa gust)
eu il "topesc" in cuptorul cu microunde(dar merge foarte bine si pe aragaz), il scurg de eventuala apa pe care o mai are,il las sa dea intr-un clocot si pun apoi toate ingredientele de mai sus si mai las la cuptor vreo 5 minute.
apoi prajesc si oua ochiuri, sau fac mamaligutza...
acest spanac este maruntit f fin si nu mai trebuie mixat.
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

eu fac spanac congelat de la bonduelle(nu sunt sigura ca asa se scrie)
si pun asa:
2 cutii spanac
aproximativ 20 gr unt
2-3 linguri smantana
2-3 catei usturoi
sare(dupa gust)
eu il "topesc" in cuptorul cu microunde(dar merge foarte bine si pe aragaz), il scurg de eventuala apa pe care o mai are,il las sa dea intr-un clocot si pun apoi toate ingredientele de mai sus si mai las la cuptor vreo 5 minute.
apoi prajesc si oua ochiuri, sau fac mamaligutza...
acest spanac este maruntit f fin si nu mai trebuie mixat.
numai bine

monica

Asa si spanacul asta merge excelent cu paste de care ori fi ele :-)

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

da, asa este...eu cateodata mai fac si ca un sufleu de spanac, fierb 2-3 "rotocoale" de paste, le clatesc cu apa rece apoi pun peste ele o cutie de spanac, 2-3 oua, branza rasa sau cascaval(cam 200 gr) 2-3 linguri smantana amestec toata compozitia si o pun in forma de cozonac(sau tort) si o pun la cuptorul de la aragaz pentru vreo 45 de minute la foc mic...iese delicios(cu reteta asta am pacalit-o pe fetitza mea de 2 ani sa manance pentru pirima data spanac...altfel nu vroia...de atunci il papa in orice combinatie)

monica

Mergi la inceput