Cum scap de constipatie in timpul sarcinii?

Cum scap de constipatie in timpul sarcinii? | Autor: sim_stoian

Link direct la acest mesaj

Buna!
Cum pot sa scap de constipatie? Am incercat iaurt, curmale, smochine, dar rezultatul nu a fost extraordinar. S-au simtit ceva imbunatatiri, dar e loc de mai bine. Am voie sa iau Herbolax? E facut din plante, dar nu stiu daca e permis. Stie cineva?

Asa creste bebe

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

La mine merge cu prune sau prune uscate.
Apoi multe salate si fructe ar trebui sa mananci.
Lichide multe.Despre Herbolax nu stiu,poate e cineva care stie.
Pune intrebarea la un forum de gravidutze.

Samurai-lady 9 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Sper ca nu am intrat prea tarziu ca sa-ti spun sa nu apelezi la nici un fel de laxativ, pt ca iti poate da contractii! Incearca sa bei foarte multe lichide,mai ales dimineata inainte de micul-dejun, multe fructe, paine integrala, iaurt (incearca Activia, de la Danone), prune uscate (sunt si foarte bogate in fier)si redu consumul de dulciuri, orez, prajeli. Nici ceaiurile nu prea sunt indicate in sarcina. Daca nu ai alte probleme, poti sa mergi pe jos, si asta ajuta. Eu nu am avut probleme cu constipatia in timpul sarcinii, desi inainte ma confruntam foarte des cu asta.

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

uite ce a mers la mine si nu am avut nici-o problema in timpul sarcinii, chiar daca a fost o sarcina gemelara

dimineata, pe stomacul gol, iei 1-2 linguri de miere si bei un pahar mare de apa la temperatura camerei
dupa aceea nu mananci nimic o jumatate de ora
rezultatele se vad dupa cateva zile
bafta, sper sa mearga si la tine reteta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

Sau vreo 3-4 fructe de kiwi pe zi te scoate sigur!
Oricum nu iti face mari probleme ca asa e la inceputul sarcinii apoi te reglezi tu!
daniela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Intradevar, fara laxative, chiar si ceaiuri. Mierea si apa dimineata sunt super. Fructele trebuie mancate inainte de masa, nu ca si desert. Si neaparat supa, ciorba, mancaruri usoare, carne mai discret, peste si pui la gratar. Iaurt cat cuprinde, cele mai bune pentru cazurile astea sunt , de fapt, kefirul si sana, pentru culturi lactice ( sunt aur curat pentru tranzitul intestinal), iar la culcare musai un lapte cald. Dimineata ai intalnirea asigurata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Cereale cu musli si cu lapte bineinteles. La mine a functionat.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

si la mine merge cu kiwi,cam 3-4 pe zi.in rest nu a functionat nimic.

alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Activia cu musli dimineata, pe stomacul gol!.... Eu nu mananc iaurturi Danone, am ceva cu ele, dar Activia chiar functioneaza!!! Incearca, nu ai ce pierde! Apoi spune-ne rezultatul!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

La mine functioneaza cate 2 portocale pe zi...

La fel si lapte cu cereale (numai ca astea au un efect prea tare la mine - la fel ca Activia - 3 zile la rand Activia si am cam incurcat-o)

Probabil depinde de persoana

Anca 20+
bebelonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu luam o lingurita de tarite (de la plafar) in fiecare dimineata, dizolvate in apa. Sarcina usoara si bb sanatos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput