Cum scap de constipatie in timpul sarcinii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna,

Eu aveam probleme cu constipatia inainte de sarcina. Ciudat, pe toata perioada sarcinii, pana in luna a 9-a nu am avut nici o problema, dar acum (sunt in S38) au inceput ceva "dereglari" ... pt asta, eu iau, cu succes garantat seminte de in. Am cumparat de la plafar, o pungulita este ~1,5 si iau seara cam o lingurita. Efectul este garantat.

Irina S38

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

sim-stoian, buna draga mea
pe retete.ro gasesti aproape toate medicamentele existente pe litere cu indicatii si contraindicatii.
uite ce scrie la herbolax la contraindicatii : HERB-O-LAX Contraindicatii: A nu se folosi cand sunt prezente dureri abdominale, greata sau varsaturi. Pentru constipatii cronice, consultati medicul. Este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru copii mai mici de 6 ani.
si eu am problema asta, am incercat cu orice, singura chestie verififcata e tigara+cafeaua (asta nu inseamna ca fumez regulat), si cu ce mai e pwermis sunt supozitoarele cu glicerine, care nu au contraindicatii.
succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

mananca migdale sau alune.

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

la mine merge f bine cu lapte de soia! redu consumul de produse lactate, si tine un regim cu fibre!

Flavia +18, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

buna fetelot

tocmai vin de la dr. mi-a dat 2 pastile/zi herbolax pt prevenirea contractiilor.

eu am cautat si pe net si pe prospect scrie k e permis in sarcina

bafta

Elen 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Eu am scapat de aceasta problema cu cereale integrale (gen SanoVita) si lapte, dimineata. Eventual si o cescuta de cafea. Nu dauneaza chiar este indicat pt cele cu tensiune mica (spune tanti doctor)
bafta!

Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita9 spune:

Iata ca am facut si eu o descoperire in acest domeniu:

Smochine (multe) si apoi un pahar de lapte rece.
Am descoperit intamplator si functioneaza de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Multa fibra in alimentatie: cereale integrale, muesli sint cele mai bune.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Am incercat diverse metode, fara laxative. A functionat mierea pe stomacul gol, kiwi si Activia. Acum sunt cat de cat bine din punctul asta de vedere. Nu am reusit sa mananc cereale cu lapte pt ca .

Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

la mine a functionat faza cu apa bauta cate 2l pe zi si fructe multe la inceputul sarcinii. in lunile 8 si 9 nu ma mai ajuta absolut nimic sa scap de constipatie. nici prunele, nici pepenele... cred ca fiecare organism reactioneaza diferit si tiparele nu functioneaza mereu.

Mergi la inceput