Intrebare URGENTA despre legarea trompelor

Intrebare URGENTA despre legarea trompelor | Autor: korinna

Link direct la acest mesaj

Referitor la mesajul meu despre "Legarea trompelor",as vrea sa-mi spune fetele care au efectuat deja aceasta operatiune,daca dupa operatiunea aceasta mai au starea de placere in timpul actului sexual
Asta pentru ca parerile sunt impartite si unii zic ca adio placeri..nocturne!!!:)
Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede ,pentru ca eu mai am o saptamana si gata...ma operez!!

KORINA & BB STEFAN

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Stai linistita Korinna, nu vei avea neplaceri din cauza asta. De altfel nu cred ca exista nici o legatura, poate chiar o sa mai listita, fara teama ca vei ramine insarcinata. Nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Draga Corina, doua prietene de-ale mele au facut aceasta operatie si nici una nu s-a plans de asa ceva, asa ca stai linistita.
Sanatate multa si sa auzim de bine!
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Draga Korina pe mine m-a asigurat medicul ca nu voi avea nici un fel de modificari hormonale, ovarele raman la locul lor si functioneaza ca si pana atunci. Singura modificare care apare va fi ca spermatozoizii nu mai pot ajunge la ovul si nu se mai poate face fecundatia ( si nici asta nu e 100% sigur). Nu am avut ocazia sa verific cum stau cu libidoul dar am deplina incredere in doctor si mi se pare foarte logic si credibil ceea ce mi-a spus.

Sanatate si nastere usoara! Dana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

stai linistita;
GO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Nu-i adevarat ce ai auzit! Nu exista nici o schimbare apropo de ...

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 1 luna) si Ramona (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabit spune:

Imi pare rau ca trebuie sa-ti dau un raspuns nu tocmai placut:
o verisoara si o matusa dupa ce si-au facut aceasta operatie, la cateva luni au inceput sa se ingrase f.mult.
Matusa a ajuns in 2-3 ani la 150kg.
Se poate sa fie o simpla coincidenta cu operatia, dar...am considerat ca e mai bine sa te avertizez.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by gabit

Imi pare rau ca trebuie sa-ti dau un raspuns nu tocmai placut:
o verisoara si o matusa dupa ce si-au facut aceasta operatie, la cateva luni au inceput sa se ingrase f.mult.
Matusa a ajuns in 2-3 ani la 150kg.
Se poate sa fie o simpla coincidenta cu operatia, dar...am considerat ca e mai bine sa te avertizez.
Multa sanatate

Eu cred ca e coincidenta...eu am slabit 20 de kile de la nastere (cind mi s-a facut si operatia de legare a trompelor). Poate verisoara si matusa ta aveau alte probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabit spune:

Si eu sper din tot sufletul sa fie asa.
Oricum iti doresc o operatie reusita si multa sanatate.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Eu am slabit dupa a doua cezariana si legarea trompelor, aveam 79 kg acum 1 an, in ziua in care am nascut, iar acum am 56kg, adica atat cat aveam inainte de prima sarcina, acum 5 ani...
Deci nu cred ca are vreo legatura.....

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 1 luna) si Ramona (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Multumesc mult pentru informatiile date.Doctorul mau care ma va opera a spus ca nu are nici o legatura legarea trompelor cu ingrasarea...zice"efectul razelor de luna asupra galosilor de guma".:)
Deci am sa o fac.....
Asa ca luni sa-mi tineti pumnii.
Dar pt fetele care au facut aceasta operatiune....nu s-a produs nici o modificare ..referitor la ceea ce am intrebat eu...cu....??

KORINA & BB STEFAN

Mergi la inceput