* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *
Raspunsuri - Pagina 6
Delia21 spune:
Rocsana LA MULTI ANI fericiti si sa ai parte de tot ce iti doresti tu si.....sa nu uiti de fratior sau o surioara pentru Maria!
Irina,of doamne,acum sa patesti si tu una ca asta,of....Insanatosire grabnica!!!Noe,bravo pentru distractii!!Incepurati anul bine!Pacat ca nu te-am prins si eu la HD.Las pe data viitoare.Ai grija cu Bia la viroze ca-s in floare.Rudy a terminat azi ultima injectie si parca e mai bine,nu mai tuseste deloc dar il chinuie si pe el dintii de sus,gingia e umflata .Nu doarme bine deloc de cand an ajuns,dar isi face orele de somn totusi,adica doarme 3-4 ore dupa care sta treaz si se joaca 3-4 ore,indiferent de nopate sau zi.ieri s-a culcat la 10 seara,s-a trezit la 2 dimineata si s-a culcat la 6 dimineata si a dormit pana la 8,si normal ca-s chiauna de somn,dar incerc sa dorm cand doarme el si...il mai las cu sora su cu nepoata de 13 ni,deci e tare fain cand ai ajutoare .Va pup si aveti mare grija de micuti!
Catrinel_17 spune:
ANDREEA, ascultam cantecelele de la tine!!! sa stii ca m-ai dat gata cu chestia aia cu "o fiica este doar o fetita care creste mare pentru a-ti fi cea mai buna prietena"!!!!
CIUF, am vazut si pozele tale, sunteti frumosi si fericiti!
CATRINUTZA, ce sa mai zic... intr-un final am vazut filmuletzele, Mariuca dansatoarea e geniala!!! si ce bine merge!! da' de ce ma mir,
oare??!!!
POLI, l-am vazut pe Morcoveata, e un scump strumfu tau!!!
CAMELIADA, ai vazut ce tare iubeste bebe pe mami? nu vrea sa treaca anul fara sa o tina pe mami de mana....
NOE, am vazt pozele, v-ati distrat! Bia n-avea nici o treaba! Unde-s mai, pozele alea cu adulti???
ROCSANA, la multi ani si multa fericire!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noroc si bucurii si tot ce vrei tu sa se-mplineasca!
CLAUDIA, Oana (sa bat in lemn) inca nu a racit... sau inca nu-i curge nasul... e putin mai palida, obosita, pofta de mancare mai putina, dar tocmai ii dau dintii, si poate o fi de-aia.... Sper sa scap de data asta fara racitura...
Primul Craciun
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ciuf spune:
Salutare
Hihihi, incepem sa ne revenim dupa atata petrecut. Gata.
Ne reluam vechile activitati.
Bradul il stric pe 8 ian. Saracu', s-a cam scuturat, dar tot drag imi e. Cat am fost mica (si de cateva ori fiind casatorita) visam un brad impodobit. Si acest vis m-a marcat incat am zis ca nu voi concepe sa am un Craciun fara brad impodobit. Anul asta am pus sub el felii de portocale si nu va pot spune ce miros fain emanau. Mai aprindeam cate o lumanarica sa fac "aromaterapie". Oricum o atmosfera de vis. Sa fim sanatosi sa ne fie casa calda asa tot timpul.
Anul Nou il petrecuram la un club. Fuse fain acolo. Ai mei nu au reusit sa stea decat pana la 10:30 ca Luca deja dadea si ultima farama de energie care o mai avea (ziceai ca e bagat in priza, era intr-o continua agitatie), iae Eva afisa o mutra din aceea superioara, nu mai zambea, dar nici nu plangea. A crescut pipota in mine cand lumea imi lauda copiii. Toti mi-au spus ca Luca seamana cu mine, iar zgatiuta cu ta-so.
Noi am stat pana la 3 dim. Am dansat, mancat si baut numai un pahar de Baileys Irish Cream. Atat. Ah si la 12 noaptea unul de sampanie. Sotul a fost barman. S-a amuzat teribil la bar. Stia de fiecare ce a baut, cat, le dadea sfaturi sa nu amestece bauturile ca o sa ii doara capul ...
Mi se umflasera niste picioare de la dans, ziceai ca sunt butuci, dar nu m-am lasat. Mai era o tipa care luase lectii de dans, iar prietenul unei romance a fost instructor de dans. Asa ca va dati seama ce show au facut. Eram numai cu ochii pe ei. O incantare sa ii vezi dansand.
Dupa 12 noaptea s-a facut o tombola, si fiecare a primit cate un cadou. Daca nu iti placea, il puteai schimba cu altul nedorit de altcineva. Al meu sot primise niste prosoape de bucatarie, cu ceva broderie de sarbatori pe ele (foarte frumoase) si mi le-a schimbat pe o hidosenie de jucarie din cauciuc, care se umfla, pentru Luca. Cat i-am suflat eu acolo ca vreau prosoapele, nu porcarioara aia, tot nu am avut succes. Dar mai fain a fost cand mama unei tipe, in varsta de 70 de ani, a nimerit o pereche de chiloti rosii, din aceia minusculi, doua fasii de material, de la Victoria's secret.
Eva a fost imbracata intr-o rochita rosie si ciorapeii aveau volanase la fundulet (am pus o poza cu ei), ziceai ca e gata de cancan.
Catrinel, de unde stiusi tu ca am pus poze? Ca n-am facut strigarea.
Am mai adaugat cateva in albumul "2007".
Irina, sanatate si sa te refaci cat mai repede. Bine ca e mama ta langa tine.
Noe, tare faine pozele. Se vede ca ati avut un Rev fain. Mamaaaaa si cu ce de bunatati v-a asteptat Ada. Masa plina. Sa te tot duci la asa gazde. Felicitari, Ada!
Delia, ma bucur sa aud ca Rudy e mai bine. Cand va intoarceti?
Claudia_d, Eva e innebunita du melodia "Milord" a lui Edith Piaf. Sa vezi cum ridica mainile in aer si se face ca danseaza. Isi bataie funduletul, hihihi, ciorapeii cu volanase la fundulet ii lipsesc.
Stefanna, cand te dumiresti care e treaba cu pozele, poate ne mai rasfeti cu cateva. Dar nu doua. Pliiiiz. Nicola e o scumpa.
Andreea, imi pare tare rau ca s-a lovit Bubu. A plans tare? Sotul a stiut sa reactioneze pe moment sau a venit repede cu ea la tine? Ca asa face al meu sot.
Ieri vorbeam cu o prietena care e din Brasov, nu a mai fost in tara de 6 ani (cea care v-am spus ca a plecat definitiv din USA) si mi-a spus ca ningea tare frumos acolo.
Fetelor, Gonghi a mea s-a obisnuit cu asa multa lume in jurul ei ca nu mai vrea singura. Acum ramasei numai eu cu ea, ai mei iesira cu Luca la plimbare si stau numai cu ea in brate si va scriu. Greu de tot. Suspectez si o oarecare durere de dinti, pe langa rasfat, ca se vede un dintisor alb in gingie, undeva sus, pe laterala. Asteptam sa strapunga gingia. Somn nu prea are, pofta de mancare tinde spre zero, vorba lui Noe, si cam maraita.
La multi ani, Maria, Andrei, Raluca, Harris Peter, Alexandra!
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
ciuf spune:
Pozele: http://community.webshots.com/album/556806884ZrKlHQ
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
ile77 spune:
Buna natiune pe 2007!
Rocsana ,LA MULTI ANI , multa sanatate ,bucuri si impliniri!
Ciuf,wow, arati impecabil la petrecerea de revelion.Eva e ca intotodeauna tare dulce.
Nu ma mira alegerea sotului tau,de parca i-ar interesa pe barbati de prosoape, cratiti, perdele si altele.
AndreeaG, pupici lui Bubu pe bubita.
Mie imi trasa azi Vivian un cap sanatos in frunte.Nu stiu cit de mult o fi durut-o pe ea, ca nu prea plinsa, se sperie mai mult de cit urlai eu, AUUUUU,da pe mine ma duru serios.
Catrinel, au aceleasi simpotome ca la raceala cind le dau dintii.
Stefana,tare dulce Nicola, dar vorba lui Adar, mai pune niste pozici.
Eu ma cam plictisi de revelionul asta in stil norvegian.Pt la anul facuram planuri mari, sa mergem in Ro.
Må apucai de ieri de cura de slabire.Nu e ceva drastic ,dar am scos tot ce ar putea ingrasa.Ieri mincai curcan cu legume, azi curcan cu varza calita si miine tot curcan cu varza calita ca mai am o portie.Intre mese mestecat la greu telina+morcovi+mar.
Simt ca de data asta reusesc.Hihihi
Intru mai tirziu sa pun niste pozici de la revelion.
Ile si Vivian (07.03.2006)
Catrinel_17 spune:
ILEEEEE, taci cu varza calita, ca as manca oale intregi! Ai dreptate cu simptomele, ca vad ca de racit parca totusi nu...
CIUF, io ziceam de pozele alea vechi, la care ma uitasem numai acum doua zile - io inca-s la recuperat din urma. Numai ce am vazut si filmuletzele Catrinutzei de acu ... nu stiu cand...
Acuma ma uit la astea noi. le savurez pana mi se face o pizza in cuptior..... na, pai daca nu am varza s-o calesc
Edit: gata, le-am vazut!! Imi place poza cu famila linga semineu! Eva e traznet cu volanele da' daca stau sa ma gandesc, parca asta e cea mai misto....
Am zis ca scriu acuma repede pana nu ma prinde urmatoarea tura de poze
MICAALSA, apropo de poze.... nu am apucat sa vad poza cu Iulia cu "pomelo" si am plecat in Ro si ma tot gandeam ce-i ala... am dat search pe yahoo .....pai da, ca ala aici se cheama...pampelmus Haios, nu? Acuma trebe neaparat sa vad poza cu Iulia!!!!
Primul Craciun
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mihaser spune:
Salutare fetele!
Intru si io sa semnez condicuta...Noi asteptem acum iarna ca bunica a sosit...asa ca eu va anunt ca oficial ma apuc de invatat ptr sesiune.
Rocsana sa fii sanatoasa si sa traiesti multi multi ani sa te bucuri de Mariuta ta
Stefanna si mie imi place pleata lu` Cristian, insa ma enerveaza bretonul ca-i tot vine in ochi. Stiu poza cu salopeta verde e opera mea...iar salopeta e de la nasa...mereu ii cumpara ceva! Are o nasa super!
Catrinelu` multam ptr mesaj...l-am primit de Anul Nou...mii de scuze ca nu ti-am intors urarile, insa noi ne-am tot certat in ultima zi din 2006 si eram intr-o dispozitie...Oricum va doresc tuturor multa sanatate si sa traiti multi ani si sa va gasiti apartamentul mult visat!
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
gabi_fer spune:
Am terminat de citit si vazut poze asa ca acum urmeaza sa va spun ce am mai facut noi azi.
Catrine_17- mi-ai facut pofta de pizza yami-yami!
Ciuf - am vazut pozele, sunt superbi copii tai, ai cu ce te mandri!Ma bucur ptr tine ca ai avut un timp asa de special impreuna cu familia ta cu ocazia sarbatorilor.
Ille 77- si eu av vrea sa incep o cura de slabire, cred ca am sa aman pana luni. Duminica este Sf Ion si avem multi sarbatoriti.
Andreea - imi pare rau ptr Bubu, asta este doar inceputul. Alex saptamana trecuta a dat cu capul in usa si a capatat o vanataie de nota 10.
Rocsana - La multi ani!, imi pare rau ca a trecut de ora 24.
Noe- reiese din poze ca ati avut o pertecere de nota 10 la cumpana dintre ani. Felicitari! Sa-ti traiasca Bia frumusica!
Azi Alexandru a invatat sa bata din palme si toata ziua ne-a facut BRAVOOOOOOOO!
Lui Alex ii da cel de-al 5-lea dintisor, abia astept sa-l vad cum va arata cu 4 dintisori sus separati de faimoasa lui stungareata.
ptr:
3:
martie - Maria - - Nshiro
martie - Andrei -- Irina71
aprilie - Raluca Elena - - Danielaneda
aprilie - Harris Peter - - Cosmina
mai - -Alexandra - -Aida_O
4:
aprilie - Andrei Cristian -- Adriana
Gata, ma duc la culcare. Noapte Buna! Va pup!
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
MP spune:
La multi ani mamici si bebelusi scumpi![hi]
Nu am intrat de mult timp...a trecut iata un an de atunci. Tati a fost in concediu si el e singura noastra punte de legatura cu voi.
E trecut de ora 1 jumatate(ora de aici) si abia am terminat de citit tot ce ati scris voi.Ramane ca maine sa va raspund mult si detaliat fiecareia in parte.
Pana atunci puteti viziona niste poze cu noi,inclusiv cateva de la intalnirea cu Cristina(Serj).
Promit sa revin maine in forta,cu elan de inceput de an...
Va imbratisez si va doresc un an 2007 plin de lucruri bune!
Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
MP spune:
Revin cu cateva poze
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=4nmi3zjo.81gfcd6c&Uy=-jtfbig&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">Poze
Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)