An nou, capitol nou de Rahova! (22)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Andre_ea, la multi ani, nu stiam ca e ziua ta! Super dulce Tudorelu' tau cum vorbeste el cu scaunul
La fel si Alexa lui Dory!
Monica, ma inscriu si eu sa facem firma aia
Ia uitati, fetelor, cum se documenteaza fii-mea privitor la gimnastica viitoarelor mamici

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumesc! tuturor! Monica un special pentru tine!
Monica, pacat de munca prestata.
Dory, si Tudor zicea de mult "dana" si nu stiam la ce ca el nu cunoaste nici o dana. Tarziu de tot ne-am prins ca dana era doamne-doamne.

Fetelor, nu m-ati lamurit cu aftele. E un virus care se ia din aer sau e latent in corp?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

A, Cristina, de ce zici ca n-a cantat fata? A cantat dar mai incet ca nu ma mai cunostea. Pupa inaltuta!

Mergi la inceput

Hai ca mi-am mai adus aminte ceva.
De Revelion n-am mai avut curaj sa va raportez ce a iesit din tortul meu diplomat facut dupa reteta Cristinei. Initial am gresit dizolvarea gelatinei (am pus lapte rece), dar n-am avut de lucru si am pus-o asa in crema. Pe urma am mai luat un rand de gelatina, l-am dizolvat bine si l-am pus si pe ala in crema. Apoi am lasat crema prea mult la racit si s-a intarit prea tare. Cand am facut tortul nu s-a mai lipit bine de piscoturi. Cand am intors tortul cadeau piscoturile. Ce sa mai, un dezastru!

De ziua mea m-am ambitionat si am facut din nou tortul. De data asta a iesit ca la carte. Mai si avea un guuuuussstttt! Mmmmmm . L-as fi mancat sigura pe tot. Mie diplomatul de la cofetarie nu prea imi place, dar asta e delicios. Nu ca mi-ar fi laudat cineva eforturile .

Cristina, sarut-mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
andre-ea, a fost tare bun tortulma bucur ca ti-a iesit de data asta.
vicky, eu sunt profesoara de pian la lic g enescu, tu la ce liceu lucrezi?
lexigata ne "bagam" in afacere
cristina, doryce mai fac piticutele?
mai a mea deja a facut o pasiune pentru luatul kkaului in manaaproape de fiecare data vine sa ni-l prezinte

azi mergem cu alex la radiografie si dupa aceea facem programare la dr sa vedem rezultatul.
va pup pe toate
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

andre-ea, iti zic cum a fost la noi cu aftele
noua ne-a spus dr ca este virus(pe care-l iau numai cei cu varste mici, fiindca eu cand am auzit ca-i virus deja ma gandeam ca o sa ia si alex...si a zis sa stau linsitita ca el nu o sa faca...ca e mare deja)dar acest virus il iau copilashii care au un sistem slab imunitar(ruxi de fiecare data cand a avut...adica de 2 ori) ba a avut si otita in acelasi timp, ba a fost racita)ca sa nu mai zic ca ultima data acum vreo sapt-doua a avut si stomatita impreuna cu afta...a fost groaznic
si se spune ca daca faci odata se repetala o perioada de timp...o d-na mai in varsta a zis ca pana pe la 14 ani din cate isi aducea aminte facuse de N ori si nu a scapat decat atunci cand si-a facut un autovaccin...asa ca eu daca o sa vad ca la ruxi se mai repeta la asta o sa ajung si eu...
eu de-a lungul vietii am avut si eu afta, dar asa...odata la 1-2 ani sa zic...si cate una...nu asa cum a facut ruxi de zicea dr ca are inclusiv pe amigdale si toata guritza si limbutza erau pline de afte
numai bine si sper din tot sufletul ca voi sa nu aveti niciodata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

off, monica, nici nu mai stiu ce sa zic ca facem, azinoapte a dormi asa de bine pitica de cred ca laudat-o prea mult, caci in seara asta, ia-m dat biberonul de lapte si dupa ce a baut putin din el, a inceput sa planga, ma-m dus la ea, am luat-o in brate, am leganat-o, a[oi am vrut sa o asez iar in patut si sa pus pe un urlet ca din gura de sarpe, asa ca am luat-o in brate "again", si tot nu se potolea din plans, dupa care a urmat 2 reprize de voma in jet, ea asa face cand plange ft. tare si tocmai a mancat bang], a trebuit sa o schimb inclusiv de body.asa de tare ma=m bucurat ca si azi mancase ft., ft. bine.....Asta e , acum doarme, sper sa nu avem o noapte furtunoasa caci maine trebuie sa mergem la vaccin dimineata dimineata.
Eu am impresia ca fie ca se sperie de ceva fie ii este frica sa doarma singura, pt ca pana la urma a adormit cu mine in pat , dar isi tot ridica capul de pe perna ei si se uita sa vada daca mai sunt langa ea, si tresarea,si mai zicea in soapta "mami"probabil sa verifice daca mai suntlanga ea.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

of dory, imi pare tare rau de mititica ca a vomat, poate ca a vomat tocmai pentru ca mancase ceva mai mult de obicei si stomacelul ei este obisnuit cu mai putin.
oricum daca vezi ca nu se simte bine maine mai bine nu mergeti la vaccin ca doar il puteti amana sa nu dati in alte complicatii.
sanatate multa si

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, eu cred ca motivil vomei a fost ca mancase multicel , adica pe la 19 piure de cartofi facut dintr-un cartof potrivit amestecat cu un cubulet de branza topita si o feliuta de sunca de pui, iar pe la 20-20.15., 1/2 bibe. de lapte, apot a apucat-o plansul ft., ft. tare, iar ea cand plange asa de rau si are stomacelul plin vomita imediat , oricum o sa-i spun si pediatrei astazi inainte de vaccin ca sa o si consulte.Toata noaptea a dormit supe bine, probabil ca era si obosita de la cat a plans.
Astazi mi-a dat de lucru, trebuie neaparat sa spal mocheta din dormitor, pt. ca a vomat pe ea in 2 locuri si miroase si acum cand intrii in camera, desi eu aseara am sters locurile respective cu un prosop cu apa , asa ca azi o sa spal cu peria si Vanish sau Bio Carpet.
In dimineata asta ma-m trezit de la 6 , am pe foc mancarea pt. ea, acum ma duc sa o termin si sa pregatesc cele necesare pt. plecare.Sa ne tineti pumnii sa nu plangem prea tare si sa fim bine dupa vaccin.
Voi stiti ceva in legatura cu vaccinul asta?, este cel care se facea la 1 an si 6 luni, iar acum se face la 1 an si 3 luni, am inteles ca reactiile pot aparea la 3-4 zile de la intepatura.Copii vostri cum au reactionat?
Pupici si o zi buna la toata lumea.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

buna fetelor,
dory, ma bucur ca pitica a fost bine azi noapte, e clar...din cauza ca mancase prea mult a vomat, nu-i nimic...se mai intampla...ce-ati facut azi la vaccin, cum se simte? eu spre rusinea mea nu mai stiu ce vaccin se face acum......alexutza sa nu o mai doara deloc.
cristina, voi ce mai faceti?
eu aseara ziceai ca am innebunit, am facut cozonacam uitat sa va zic ca masina de paine pe care mi-am luat-o(adica primit de la sotz) incepuse sa se exfolieze tefalul de pe cuva si am dat mesaj la firma de unde am cumparat-o. au venit, au facut poza, au luat cuva cu ei, restul masinii a ramas la noi pana se solutioneaza problema, dar eu le-am zis ca nu mai vreau acelasi tip de masina(e adevarat ca era printre cele mai ieftinutze...melissa... dar nici chiar asa dupa nici o luna de zile sa se exfolieze)acum vreau sa-mi aduca ceva de calitate chiar daca mai trebuie sa dau ceva banuti in plus...
ei...si cum ne obisnuisem noi ca atunci cand avem chef sa mai "tragem" un cozonacel alex aseara zice...mami nu faci cozonac?...si eu nu aveam cuva...asa ca m-am apucat gospodareste si am framantat doar 1/2 kg de faina dar mi-au iesit 2 cozonacei mai mici f pufosi si buni...toata lumea a fost multumita....inclusiv eu
azi am facut o mancarica pentru astia mici, niste orez cu legume si piept de pui si cam atat...
vicky, am primit pm-ul, da...asa este...lumea este taaare mica
mai dar vios-a suparat pe noi, nu mai scrie nimic?ce mai face bia?
anculina-abs
miag-abs
cristinaT-abs
greierash-abs
lexi e abs de zi...nu se pune
si andre-ea la fel
fetelor, va pup pe toate si sunt pe-aici

monica

Mergi la inceput