An nou, capitol nou de Rahova! (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna seara. Acum am apucat si eu sa intru si sa ma minunez de super petrecerea aia de care zice Monica!
Sunt obosita, franta, am venit acasa si in mai putin de o ora am iesit afara, pe la 7 am venit. Tare greu mi se pare.
Lexi pupam gingiutele sa va treaca maraiala repede. Chiar ca incepe devreme dar aici chiar nu avem cum sa ne interpunem.
Dory a fost bine in parc desi nu era nici full, nici asa cald. Pe drum credeam ca o sa lesinam de la caldura dar cat am stat acolo venisera niste norisori si nu era grozav de cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu azi am reusit sa "arunc in aer" un vas de jenna, facusem o placinte cu mere si mi s-a parut un pic cam mare pentru tavile mele asa ca am pus-o in asta si am bagat-o la cuptor...nimic straniu pana aici numai ca atunci cand a fost gata am scos-o pe marmura de la chiuveta si acolo poc...s-a imprastiat in mii de bucatele si am aruncat tot

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Era uda marmura aia?

Bai. Am uitat, dati-mi una in cap:
La multi ani Andre_ea!!!! [

Mergi la inceput

ma nu era...chiar am sters-o inainte si nu era nici rece ca este chiar langa cuptor si se incalzeste, deci naiba sa-l ia de vas de ce s-o fi spart...mie-mi pare rau de placintada' alta nu m-am mai apucat sa fac...de nervi imi venea sa
Aha avem o sarbatorita aici care ar putea sa ne dea de baut si nu zice nimic? bey io vreau sa ma imbat...sa-nceapa petrecerea
LA MULTI ANI! ANDRE-EAsa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza
Cristina, asa tarziu ai ajuns acasa de la serviciu? nu parca terminai pe la 15?...of...saraca de tine, e normal sa fi obosita
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Pai nuu, am ajuns la 4 si ceva, la 5 am iesit afara si am venit pe la 7 de afara. Tot plecata toata ziua sunt...si ma dor picioarele. Sunt o baba.
Da, e ziua Andreei si eu am uitat, noroc ca mi-am amintit sa ii zic lui TOny ca Ale a mancat ieri bomboana si nu a vrut sa cante la multi ani si asa am apucat sa va zic si voua!

Mergi la inceput

ahaaaa...acum am inteles, bine macar ca n-ai stat la servici pana la 7
andre-ea astept, uite eu mai cand odata
multi ani traiasca, multi ani traiasca...laaa multi ani!

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

La multi ani Andre_ea, sa fii sanatoasa si toate visele sa ti se implineasca.
Cristina, nici nu vreau sa ma gandesc cand voi incepe serviciul cum va fi , eu fac 45 min. pana la serv., la fel si la intoarcere, poate chiar mai mult si programul meu de lucru este de luni pana joi de la 8 la 16.30 iar vinerea pana la 14 .
Monica, nasoala chistia cu spartul si aruncatul, d.p.d.v. al muncii pe care o facusei....

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

fetelor, voi macar stati intr-un locadica hai faci 45 de min dus 45 min intors, dar eu am mediatii asa: o ora in teiul d-nei si de la noi pana acolo fac vreo 50 min(cand e aglomerat), apoi am alta meditatie langa cora militari(si din tei' pana in militari fac 35-40 min), apoi alta in 1 mai(si din miliari pana in 1 mai fac iar vreo 35-40 min)...si tot asa de ajunsesem sa merg mai mult decat un sofer de taxi
acum l-am rugat pe sotz sa-mi cumpere un tv mic(lcd) pentru masinamacar mai vad si eu una alta cand sunt in traficeu la scoala stau destul de putin(vreo 5 ore) apoi ma "plimb" dintr-o parte in alta...dar ce Dumnezeu sa fac...
cei care vin acasa la mine sunt putini fiindca majoritatea vor sa merg eu la ei acasa, asa ca am de alergat...
pupici si somn usor tuturor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata! sa va invit la o cafea!
Monica, sorry pt. placinta si pt. vas! sa treaca supararea! Apropo, esti profesoara? Unde? Ce predai? Scuze curiozitatea, deformatie profesionala, eu sunt secretara intr-un liceu (mare!).
Andre_ea, La Multi Ani! si o.
Si eu fac ceva pe drum, fetelor, daca ma gandesc ca m-am mutat in sect.5 si lucrez in sect.1. Ma plimb cu 96 de la cap la cap.
Fetele, la mari si mici. O zi usoara sa aveti! Eu m-am hotarat sa ma apuc de tb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata!
Fetelor, pe langa clubul Rahovistelor, se pare ca ne-am adunat aici intr-un mic grupulet de MEC .

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput