Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Am reusit!! Sper sa nu fie prea tarziu!
Va puup si vom merge si noi sa votamwww.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Date fiind imprejurarile, se accepta poza in concurs
Partea nasoala este aceea ca deja s-au trimis niste voturi. Numai sase, deocamdata.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
zax spune:
quote:
Originally posted by adriella
Zax, mie pediatra mi-a zis sa-i dau atatea picaturi de fier cate kg are. Avand in vedere ca al meu avea 8600g mi-a zis sa-i dau doar 8 picaturi in 2 randuri, adica 4 dimineata intr-un pic de ceai si 4 seara tot in ceai...abia dupa ce trece de 9 kg sa-i dau 9 picaturi...
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
Deci banuiesc ca 20 de pic e cam mult avand in vedere ca nu are inca 20 de kile

multumesc de raspuns; asa ma gandeam si eu, cred ca dr a gresit, gandindu-se probabil la vitamina C. O sa-i dau si eu 5-8; dar toate odata si dupa masa parca zicea dr.
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
zax spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Dana, am notat si voturile tale.
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Multam

Dana si
POZE Horia Alexandru
zax spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Originally posted by adriella
Zax, mie pediatra mi-a zis sa-i dau atatea picaturi de fier cate kg are. Avand in vedere ca al meu avea 8600g mi-a zis sa-i dau doar 8 picaturi in 2 randuri, adica 4 dimineata intr-un pic de ceai si 4 seara tot in ceai...abia dupa ce trece de 9 kg sa-i dau 9 picaturi...
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
Mie nu mi-a spus nimic pediatrul de fier!!!Luana, help! Ca doar avem acelasi pediatru! Daca ma gandesc ca nici de vigantol nu mi-a zis la inceput, cica a inteles ca-i dau deja.. eu am inceput cu vigantolul de prin saptamana a 6-a
, cu o luna mai tarziu decat trebuia!
E posibil sa fii considerat ca nu are nevoie desi stiam ca dupa sase luni se cam termina rezerva lor de fier din organism si au nevoie de supliment de fier fie ca il iau din carne/galbenus de ou fie sub forma propriu-zisa. Ca sa fii sigura mai bine intrebi la viitoarea vizita.
Dana si
POZE Horia Alexandru
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Originally posted by amiss_zip
Am reusit!! Sper sa nu fie prea tarziu!
Va puup si vom merge si noi sa votamwww.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Date fiind imprejurarile, se accepta poza in concurs
Partea nasoala este aceea ca deja s-au trimis niste voturi. Numai sase, deocamdata.
Nici nu stu cum am sa ii spun Petrei,... din mocaiala lui mami pierde fata voturi pretioase!
Eh, noi sa fim sanatosi...
Luana frumoasa urarea
!Si eu am intrat pe album si este destul de greu de ales intr'atatea ciresi haioase. Mai bine inchid ochii si pun degetul pe o poza
Putem sa ne schimbam voturile daca ne razgandim?
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
LYLY809 spune:
Dana, am cantarit si eu 2 linguri de mango blenderuit cu cantarul de bucatarie si mi-a aratat 50 grame... Cinci linguri de iaurt... 80 grame. Am facut-o din curiozitate, ca nu-s chiar atat de paranoica. Alec a luat oricum in greutate atat cat trebuie.
Da, se pare ca problemele noastre sunt diferite. Atunci, parerea mea este ca Horia are si el zile mai proaste... toti bebelusii au
Doroti, habar nu am daca am mentionat greutatea si inaltimea lui Alec la 7 luni: 8550 gr. si 68 cm. Trece-ne si pe noi in listuta te rugam, cand ai timp.
Chiar acum a fost in parcul Dr. Taberei un nou foc de artificii, cu foarte multe culori, unele rosii in forma de inima
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
amiss_zip spune:
Zax si mie mi se par multe picaturi. Eu stiu ca fierul este toxic pentru organism daca este administrat mai mult de cat o anumita limita.
Pediatra mea a zis asa: fierul se da in caz de anemie (reiese din analizele de sange) 10 picaturi si profilactic doar 5 picaturi. Noi luam fier de la 5 luni si 3 saptamani cate 5 picaturi. Avem aproape 7 kg
Ma mai interesez.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
amiss_zip spune:
Mie imi plac foarte mult focurile de artificii!
Imi pare rau ce de revelionm nu am vazut pe viu artificii asa mai frumoase.
Mi-am luat si eu cantar de bucatarie si sunt foarte multumita de el! E asa de bine ! Pot sa fac si eu prajituri si torturi fara sa stau ore sa masor cat e 75g unt cat e 120 g zahar etc, dar stiu in sfarsit cam cat mananca Petra! 10 g aha! notat. 20g! ooohooo ...37g uauuu asta e bine
!
amiss_zip spune:
Mie sincer imi este cam frica de acest nou an 2007! Va trebui sa termin si eu scoala, va trebui sa incep ceva pe cont propriu, va trebui sa o impart pe Petra cu altcineva...sa ies iar in lume,...sa intru iar in forma de alergatura, stres...sa vad iar oameni
. recunosc faptul ca nu am mai iesit de mult in oras!
Acum cand ma mai intalnesc cu niste prieteni si sunt mai mult de 10 persoane in incapere ma ia cu ameteli
...
Carmina ce mai faceti??? hai da macar un...salut!
.
LYLY809 spune:
Ati facut bilantul pe 2006? Va invit sa ne impartasiti si noua continutul lui, daca va face placere.
Eu incep prima. Deci, plusuri:
1. Una bucatica pui mic si razacios tare!
Pe care-l iubesc la nebunie
2. 7(SAPTE)kilos in plus ( 3 le aveam in plus de la revelionul precedent, cand il aveam pe Samburica in burtica) Total, de cand am ramas gravi, 10 kilos. Incep dieta pe 3 ianuarie. Cine incepe cu mine? Deocamdata mananc la greu din tortul krant delicios pe care l-am facut ieri
3. Una bucata sot mai calm si mai iubitor
... restul nu conteaza prea mult
Minusuri:
1. Un regres dpdv profesional. Era de asteptat. In lipsa mea a fost angajat altul, iar eu m-am intors la servici pe o pozitie ierarhica inferioara. Nu-mi convine, chiar daca e acelasi salariu(proportional cu timpul lucrat, evident)
2. Un esec in efortul de a achizitiona o casa noua. Ei si ce, nu-i nimic, noi sa fim sanatosi.
Deci, ochiometric, mai multe plusuri decat minusuri.![]()
Ce-mi doresc in 2007:
1. Sa fie Alec sanatos. Si parintii lui, ca sa poata avea grija de el. Si restul familiei. Si prietenii. Toata lumea sa fie sanatoasa! Nu ma intereseaza de fapt.. seful! Fata de acesta sunt indiferenta. Na! C-am zis-o! Ei, nu ne obliga nimeni sa iubim anumiti oameni.![]()
2. Sa fac fata cerintelor jobului nou. Pe care-l voi incepe de la 1 februarie.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006

Luana, help! Ca doar avem acelasi pediatru! Daca ma gandesc ca nici de vigantol nu mi-a zis la inceput, cica a inteles ca-i dau deja.. eu am inceput cu vigantolul de prin saptamana a 6-a