Prichindei martie - aprilie 2005 (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

andruza,am o intrebare,initial am zis sa te las,ca prea esti necajita,desi simtul umorului nu te paraseste.Dar ma macina:adica esti in"lucrari"si dr.nu a observat ca este ceva in neregula si la incisivi?Ca abcesele si infectiile de canal nu apar asa,peste noapte...Refacere rapida!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Multumesc iarasi pentru raspunsurile voastre!
connie, bine ai revenit! Foarte frumos cadoul pentru Calin de Mos!!! Am vazut si pozele si intr-adevar, Calin a crescut mult si parca s-a mai dolofanit.
Ati mai fost pana la urma in Italia, amandoi? Cum a fost pentru Calin sa nu va vada atata vreme?
mamacita, foarte frumoase pozele si un Alexut care mie nu mi se pare asa serios cum zic fetele. Chiar observasem, cand il urmaream in diversele ipostaze, ca e mult mai zambaret si e sugubat rau! Si e bestial in ciorapei lungi... iti vine sa-l musti de copanele!
Daca tot ii detalizei lui connie pe privat cum e cu piramida nutritiei la varsta lor, poate scrii si aici, cand ai si daca ai vreme. Multumim!
ligia, Aaducu m-a facut sa rad... trage cu urechea...[
Imi amintesc ca intrebai de picioruse, daca am patit sa o gasesc cu ele reci, la intoarcerea acasa, uite ca la noi, e taman invers. Ii dau numai strampi, de grosime medie, iar ghetutele au blanita si transpira (dar nu f.tare) numai cu atat. E drept ca aici nu e la munte, e chiar cald pentru perioada asta.
simonela, ma bucur ca ne mai dai vesti. Andrada e o frumusete cu ochi migdalati, imi e tare draga. Numai ca pozele nu sunt chiar asa recente, speram sa fie si de la sarbatorile de acum (dar urmeaza, asa-i?)
andrruzza, brrrr... sanatate multa si nervi puternici (parca, nimic nu e mai nasol ca atunci cand ai probleme dentare)!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, chiar nu stiu ce sa zic. Eu pe 27 decembrie am fost ultima data pentru lucrare. Nu stiu daca ar fi trebuit sa observe ceva, pana ieri gingia era curata, abia ieri a inceput sa se invineteasca si sa se vada ceva suspect in zona. "Buba" e pe incisivul lateral, iar lucrarea este pe premolari si molar. El e un tip foarte bun, perfectionist, tind sa cred ca daca ar fi fost ceva la ultima consultatie,ar fi vazut. De ex, am trei pivoti din noiembrie, imi tot ia amprena pentru tehnician. Deja innebunesc, de 5 ori s-a intamplat asta. Pentru ca lui nu-i place cum arata coroana aia pe pivoti. Si ultimele 4 intalniri a lucrat pe gratis, plus timpul alocat mie. Plombele la fel, cand nu-i place lui ceva, desi mie mi se pare perfect, da jos tot si face din nou. Ti-am povestit un pic sa-ti faci o idee. Acum era in concediu de sarbatori, abia joi seara s-a intors in tara si a venit azi sa ma vada la cabinet, mi-a rezolvat problema , fara asistenta; m-a sunat aseara sa vada cum sunt. Eu il apreciez si ca medic si in relatia cu pacientii, cel putin cu noi. Acum daca ar fi tre' totusi sa vada din timp si n-a vazut, il iert ca azi e sarbatoare mare :))

gegea, simonela, multam mult

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor!Ioni, Ioane, Ionele si alte derivate va doresc numai bine, sanatate, fericire si tot ce-i mai bun pe lume!

gegea, cred ca misterul cu pic reci l-am lamurit. Era totusi prea cald cu soseta de lana si i-au transpirat picioarele. I-am pus ieri numai soseta mai subtire peste stramp si a fost ok!
Eu sunt f friguroasa in ultimul timp, nu stiu ce am patit, si incasa oricat de cald ar fi mie mi-e frig si cred ca de-aia am tentatia sa exagerez si cand il imbrac pe Raducu!

coco, Radu maninca lapte 240 ml apa + laptele praf. Deci am exagerat un pic cu 300ml, sunt cam 280 , ca bibe e gradat pana la 260 si trece de gradatie !

mamacita, zici ca ii dau prea mult lapte/lactate?! Radu e realmente indragostit de lapte, iar dim si seara daca nu e bibe plin efectiv nu se satura si imi arata sa merg la bucatarie sa-i mai fac. Daca ii dau cu canutza cu cioc dupa cateva guri ma ia de mana si ma duce la bucatarie sa-i dau bieberonul. Oricum mi-ati dat curaj. O sa contnui sa-i dau cu cautza prima parte din lapte , cat bea si apoi ii pun biberonul!
Si noi suntem mari mancatori de lactate si de-aia ii dau si lui!

andruzza, Radu maninca 2-3 oua pe saptamana. In general doua, dar sunt saptamani si cu trei! MAi mult de trei nu i-am dat!

Ieri am fost la restaurant. Am fost undeva unde in juma de resto nu se fumeaza, ba ne-au bagat intr-un fel de separeu cu o singura masa de 3 persoane, astelef incat Radu s-a putut juca. evident ca a explorat tot restaurantul, dar totusi nu ma pot plinge, a fost cuminte. A si mancat supitza de pui si cartof copt cu peste, asha ca meniul de ieri s-a schimbat, am ratat iaurtul zilnic, pt ca mancase bine la restaurant!

Apoi ca premiu ca a fost cuminte, l-am dus si l-am dat in carusel. Prima oara, ca pana acum ne-a fost frica. Ei bine, a fost incantare totala, l-am pus intr-o masinutza in care putea fi legat cu centura. Faza faina eraca era muzica acolo si el si dansa pe scaun. Eu eram cu inuma cat un purice, ca's mai fricoasa de fel.
Concertul a venit la coborare. Doamne ce a plis, ce a dat din piciaore. Nu l-am vazut protestand niciodata asha!
Dupa carusel ca sa-l impacat am fost la prietena lui, care are 5 ani si cu care se impaca extraordinar de bine. Ce a mai pupat-o si strins-o in brate cand a vazut-o!

O zi buna tuturor!

Mai am o intrebare: Medicul ne-a dat , cica preventiv sa luam PIKOVIT (vitamine). A mai luat cineva? Sa-i dau oare?
Cica 7 ml de 2 ori pe zi! O fi ok?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

SA TRAITI CU NUMELE SFINTILOR IOANI SI IOANE!

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Ion, Ioana, multa sanatate si noroc in viata.

eu o sa incerc sa revin mai tarziu cu ceva detalii de la sarbatorile acestea.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna si de la noi, in sfarsit liberi..dar mi-s in diagonala, caci Ligia sa iti raspund si la intrebarea ta, nu m-am gandit la o a doua alternativa dupa ce am consultat si o alta firma si m-a lasat fara replica la oferta/pret, asa ca fara sa mai cracnesc am luat-o eu de la zero si nu e usor sa gatesti pentru 18 persoane( cel putin pentru mine), nu ma plang, ofertanta am fost eu.
Am citit pagina cu pagina, dar sincer, am retinut doar zambetele dragalase si poznase a unor scumpici, Vladut , Alicia , Calin si Alexandru ( la care , sper sa nu ma repet, dar ma amuza tare comentariile mamei ).
Va multumesc in numele lui Ionut pentru urari.
Petrecerea de ieri a fost o reusita, caci Rares incurajat de unchiul favorit a dat la sfarsit o reprezentatie de dans pe masa, incat toti invitatii au terminat in apaluzele de rigoare, inclusiv mama care a plans intr-un colt.( avem si poze, o sa demonstram).
Revin, pe comentarii, dar se pare ca iar se anunta o vizita, ma duc sa termin de spalat pahare...
Si sa nu uit...LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii de azi.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica.

Ligia noi am luat Pikovit,dar cate 5 ml pe zi si a fost ok.Oriucum este mai mult un supliment alimentar si nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.

Connie foarte frumoasa carticita,iar pt puiul tau cred ca a fost un cadou deosebit.V-am admirat in poze

Mamacita tare bine ii sta lu Alexutu asa mai suplu,este un adevarat barbatel.Parca este mult mai frumos.

Simonela noi am ramas fara camera fix de sarbatori si sapt asta ne cumparam,asa ca nu avem pozici.Multa sanatate Andradei

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Multumim pentru urari, in numele Ioanei fireste!

La multi ani tuturor Ioanelor, Ionelelor, Ionilor, Ionutilor!!!

Andruzza tin pumnii sa scapi repede de umflatura Brr... ce patanie!

Ligia Felicitari vorbaretului Aaducu! Ioana se prezinta "iiana", dar cu "melodia" de la Ioana Ziceai ceva de vizite? Sigur ca va primim, chiar cu mare bucurie! M-am distrat copios de promtitudinea raspunsului "paac" Si Ioana trage cu urechea, exact cum povestea si mamacita de Alexut, aude pe cineva vorbind despre ceva pe undeva prin zona si spune si ea repede tot ce stie despre subiectul ala
Daca Raducu papa fructe si legume si are pofta de mancare (mie asa mi se pare) chiar nu vad de ce i-ai dat Pikovit. Eu i-am mai dat Mariucai in sezonul rece (sub forma de pastile), dar maimuta mea mananca putin si cu multe mofturi si ii dadeam in general dupa cate o viroza sa o mai intremez. Rau nu-i fac oricum, dar nu stiu la ce i-ar folosi. Multi

Daria super idee ai avut cu suzeta! Si Brien s-a comportat exemplar! (eu ii ziceam Brian, am tinut minte de cand i-ati ales numele )

Simonela vorbeste suficient Andrada, nu-ti face griji. Ioana nu vorbeste atat de bine ca Brien, nu leaga atat de bine propozitiile in vorbirea uzuala, mai mult alatura cateva cuvinte doar. Ma bucur ca ati scapat de problemele de sanatate!

Mamacita da, si eu vreau sa ne detaliezi piramida aia, daca si cand ai timp. Mai facem si noi corectii.

Gegea Ioana e absolut inebunita dupa ou. Mananca fiert cam de 2 ori pe saptamana si ea mananca carne zilnic la pranz. In plus mai mananca ou si din prajituri, acum fiind Craciun, revelion si Sf. Ion le-am tot facut prajituri (vai de mine... ce am mai murit de pofta...).

revin

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput