program de vizita
Deci din nou divortul meu...
El a cerut initial un program de vizitarea copiilor sambata de la 11 pana duminica la 18. La a doua infatisare am stabilit urmatorul program: in fiecare prima si a treia sambata de la 11 pana duminica la 9 si de la 13 la 18, deoarece copiii au program religios in fiecare duminica. El a fost de acord cu acest program (a declarat in fata instantei!) La a 3-a infatisare am fost de acord din nou cu acest program de vizita amandoi. Iar acum ne-a venit decizia in care apare programul cerut initial de el.
Este normal acest lucru din moment ce am fost de acord amandoi asupra altui program?
Sau acum trebuie sa fac recurs si sa cheltui alti bani, si sa platesc eu pentru neatentia judecatorului?
Si inca o intrebare: dupa doi copii ce pensie alimentara se acorda de obicei? El are salar minim (pe hartie) si in decizie mi-a venit in total 100 RON (60+40 RON).
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Raspunsuri
Lona spune:
quote:
Initial creeata de Gabi_K
Deci din nou divortul meu...
El a cerut initial un program de vizitarea copiilor sambata de la 11 pana duminica la 18. La a doua infatisare am stabilit urmatorul program: in fiecare prima si a treia sambata de la 11 pana duminica la 9 si de la 13 la 18, deoarece copiii au program religios in fiecare duminica. El a fost de acord cu acest program (a declarat in fata instantei!) La a 3-a infatisare am fost de acord din nou cu acest program de vizita amandoi. Iar acum ne-a venit decizia in care apare programul cerut initial de el.
Este normal acest lucru din moment ce am fost de acord amandoi asupra altui program?
Sau acum trebuie sa fac recurs si sa cheltui alti bani, si sa platesc eu pentru neatentia judecatorului?
Si inca o intrebare: dupa doi copii ce pensie alimentara se acorda de obicei? El are salar minim (pe hartie) si in decizie mi-a venit in total 100 RON (60+40 RON).
Cred ca n-are rost sa ataci hotararea si sa te mai tarasti in instanta atata vreme cat va intelegeti asupra programului copiilor. Nimeni nu vine sa te controleze asupra respectarii lui atata vreme cat sunteti multumiti amandoi. Daca vezi ca nu merge, poti oricand cere modificarea lui.
Cat priveste pensia de intretinere, cota procentuala pentru doi copii este de o treime din venit pentru doi copii. Suma fixata este, deci, corecta, chiar daca e derizorie.
La multi ani!
Gabi_K spune:
multumesc pt raspuns! Insa ex-ul a fost de acord cu programul doar in instanta, probabil nu va respecta cand va fi vorba de vizite. Deci de aceea as vrea sa fie totul pe hartie.
Mersi inca odata si La multi ani!